Vinduespudsning Valby

Vinduespudsning Valby – God service og fleksible aftaler står ikke alene. Når vi lover vinduespudsning i højeste kvalitet, mener vi det. Ring på 30 80 40 30 og få et uforpligtende tilbud.

Vi måler kvalitet på antallet af tilfredse kunder, og dem bliver der flere og flere af i Valby.

Udfyld formularen

Det tager under 1 minut

Modtag tilbud

Indenfor 48 timer

Vi pudser dine vinduer

Indenfor max 1 uge

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Valby indenfor 48 timer

Vi glæder os til at betjene dig!

Så vi ved hvor vi skal sende vores dygtige folk hen

Så vi ikke havner i den forkerte by

Hvad skal vi give en pris på?

Så ved vi lidt om hvad vi skal regne en pris på...

Så vi kan ringe til dig inden for 48 timer.

Så vi ved hvor vores tilbud skal sendes til.

Noget vi bør vide om opgaven?

Vinduespudsning Valby

Hvornår har du sidst fået pudset vinduerne i dit hjem? Hvis du er ligesom de fleste andre travle borgere i Valby er svaret noget uklart. For det er få, der ærligt kan svare på, hvornår det sidst er sket. Og det er der jo egentlig ikke noget at sige til, for der er masser af gode grunde til, at de fleste springer over vinduespudsningen og i stedet lægger andre, større og mere interessante planer for dagen eller weekenden.

Hvis det også gælder for dig, så er der hjælp på vej. Vi udfører vinduespudsning i alle typer boliger og vinduer. Vores professionelle team af erfarne vinduespudsere har i forvejen kunder i Valby, men der er altid plads til en tilfreds kunde til. Ring blot på ovenstående nummer, udfyld formularen eller læs mere om den service, du får, hvis du vælger os som til at pudse dine vinduer rene og klare.

Kvalitetsvinduespudsning i Valby på dine vilkår

Med os som partner får du det, som du gerne vil have det. Det betyder slet og ret, at vi tilrettelægger vinduespudsningen på dine vilkår. Du bestemmer for eksempel selv, hvor ofte vinduerne skal pudses, om de både skal pudses indvendigt og udvendigt hver gang eller skiftevis, og om du ønsker en fast abonnementsordning eller hellere foretrækker online booking. Valget er dit, så lad os se på de forskellige muligheder og på den fleksibilitet, vi tilbyder vores kunder i Valby.

Vælg den faste aftale og opnå en rabat

Du har mulighed for at vælge en ud af de to typer aftaler, vi tilbyder. Med en fast aftale bestemmer du dig for, hvor mange gange i løbet af det næste halve eller hele år, vores dygtige vinduespudsere skal komme forbi dig og sikre dit udsyn. Er det to, fire, seks, otte eller måske 12 gange om året? Du bestemmer det helt selv. Den faste aftale kalder vi abonnementsordningen, og den giver dig desuden en fast rabat på vinduespudsningen. Det skal nemlig også komme dig til gode, at vores vinduespudsere har nemmere ved at planlægge arbejdsdagen, når de i god tid ved, hvilken rute de skal vælge i Valby.

Fleksibel aftale – når du har tid

Hvis du er mere usikker på, hvor ofte dine vinduer skal pudses, så er det måske flexordningen, du skal vælge. Hvis vælger at blive kunde hos os, kan du tilmelde dig denne ordning. Her vil du en gang om måneden modtage en mail fra vores kundeservice om hvilke dage, vinduespudserne er i Valby, og så kan du booke dem på den måde fra måned til måned den dag, det passer dig bedst.

Uanset hvilken ordning du beslutter dig for, kan du være sikker på, at du får din vinduespudsning gjort – og det i bedste kvalitet og udført af nogle af branchens mest kompetente fagfolk. Betalingen er nem og enkel, idet du blot overfører pengene med mobile pay, i stedet for at finde kontanterne frem fra gang til gang.

Du bestemmer selv, hvornår vinduerne skal pudses

De fleste af vores kunder i Valby har som udgangspunkt mest fokus på at pudse de udvendige vinduer. Det er naturligvis også de udadvendte ruder, der bliver mest snavsede af bilos, støv og vejrets forskellige luner. Men det er faktisk ofte sådan, at rudernes inderside bliver ligeså snavsede som udvendigt. Det skyldes påvirkninger i hjemmet fra for eksempel mados, stearinlys, støv og andre ting, der hvirvler rundt i enhver bolig.

Du vælger selv, hvor ofte du har behov for indvendig vinduespudsning – det kan for eksempel være hver gang, hver anden gang eller hver tredje gang, vi kommer forbi.

Vinduespudsning i topkvalitet – også på øverste etage

Holdet af vinduespudsere kan du godt glæde dig til. Det er nemlig fagfolk, der har mange års erfaring i faget,og de kender også bybilledet i Valby og det mix at lejligheder, etageejendomme og huse, der er her. Det betyder ikke noget om du bor i en større villa eller på 1., 2. eller 3. sal på en lille, smal gade. Vores vinduespudsere arbejde ikke kun med stiger, og de har udstyr til at klare de udfordringer, de møder på ruten– om det er smalle gader, vanskelige trappeafsatser, højt beliggende kvistlejligheder er ikke hindringer, der holder os væk fra arbejdet. Kvaliteten er den samme uanset hvor nemt eller besværligt, det er.

Er det lang tid siden sidste gang?

Ligesom med al anden rengøring, som vinduespudsning jo også hører under, så afhænger tiden, der skal bruges på pudsningen af, hvor lang tid siden du sidst fik dem pudset. Der kan være opstået aflejringer af forskellig slags på selve ruden, ligesom furerne omkring vinduet kan være tørret ind eller er sorte af gammelsnavs. Derfor kan de første par gange være en anelse længere i varighed, da vores vinduespudsere går grundigt til værks for at få optimeret ruderne, så de kan holde i mange år fremover igen.

Jo flere gange, de bliver pudset fremover, jo hurtigere sker vinduespudsningen også, da ruder i god stand er nemmere at pudse og dermed holde rene – også for dig i hverdagen.  

Miljøvenlig vinduespudsning 

Vores børn arver den verden, vi efterlader dem. Derfor er vi optaget af, at vinduespudsning er så miljøvenlig som mulig. Vi bruger derfor svanemærkede produkter, som i øvrigt er ligeså effektive som alle andre.  Vi gør også meget for at undgå unødig kørsel, når vi kører de daglige ruter i Valby. Om morgenen lægger vinduespudserne ruten, så kørslen bliver minimeret af hensyn til miljøet. 

Kombiner med rengøring i høj kvalitet 

Når du bliver kunde hos vores vinduespudsere, får du samtidig mulighed for at vælge privat rengøring til den aftale, hvis du har behov for det også. Det giver dig optimale betingelser for en fleksibel løsning som oven i købet sparer dig tid og penge, når du samler dine fakturaer til en eneste med fast, månedlig betaling. Derudover får du nemmere overblik over dine udgifter for både vinduespudsning og rengøring 

Ring eller skriv og få et skræddersyet tilbud i Valby 

Vi har store ambitioner om at være en af de mest servicemindede og fleksible virksomheder i branchen, og det håber vi, at du kan læse dig frem til med denne præsentation.   

Du er naturligvis altid velkommen til at ringe til vores dygtige og venlige medarbejdere i kundeservice, der er klar til at guide og rådgive dig. Her får du også et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Valby. Du skal blot give din adresse og antallet af vinduespartier i lejligheden eller byhuset. Hvis du også ved, hvilken type vinduer, du har, vil vi også gerne vide det i forhold til arbejdets udførelse. Ud fra de få oplysninger kan du få et unikt tilbud med det samme. 

Ring på Ring på 30 80 40 30 allerede i dag – eller udfyld formularen øverst her på denne side, så får du svar hurtigst muligt. Vores fagfolk er til din disposition i Valby. 

 

Det siger vores kunder

Lyder det ikke meget godt? Ring til os på 30 80 40 30

Træt af beskidte vinduer?

Få et tilbud her
Brug for vinduespudsning nu?