Vinduespudsning Humblebæk

Vil du gerne have hjælp til rene vinduer uden striber? Så er vi de rette til at hjælpe dig. Ring til os på 30 80 40 30 og få et unikt tilbud allerede i dag.

Vi pudser uden striber og gøre dine vinduer så blanke, at du kan spejle dig i dem. Det kan du få ved at ringe eller udfylde vores kontaktformular.

Udfyld formularen

Det tager under 1 minut

Modtag tilbud

Indenfor 48 timer

Vi pudser dine vinduer

Indenfor max 1 uge

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Humblebæk inden for 48 timer

Vi glæder os til at betjene dig!

Så vi ved hvor vi skal sende vores dygtige folk hen

Så vi ikke havner i den forkerte by

Hvad skal vi give en pris på?

Så ved vi lidt om hvad vi skal regne en pris på...

Så vi kan ringe til dig inden for 48 timer.

Så vi ved hvor vores tilbud skal sendes til.

Noget vi bør vide om opgaven?

Vinduespudsning Humblebæk

Synes du ikke, du laver andet end at pudse vinduerne? Eller snavser de hurtigere til, end hvad du kan finde tid til? Vinduespudsning er en opgave, som man enten elsker eller har det lidt stramt med. Det er en stor opgave – især hvis du bor i en større bolig med mange vinduespartier. Det er dejligt med lysindfaldet, men for at det skal være optimalt, skal vinduerne også pudses både inde og ude med jævne mellemrum.

Det er her, vi som din vinduespudser i Humlebæk gerne træder til. For vi er ret vilde med at pudse vinduer, og gør det efterhånden for en del kunder i området. Vi svinger derfor gerne ind med vores udstyr og giver dig rene vinduer igen, hvis du har brug for en ekstra hånd til det.

Vinduespudsning med fokus på kvalitet

For os er vores kunder ikke bare et nummer i rækken eller et tilfældigt stop på dagens rute. Vi prioriterer hver eneste kunde meget højt og finder det meget vigtigt, at tilfredsheden er i top hver eneste gang. Det bliver du også kun, hvis kvaliteten af vores arbejde er i orden og lever op til de forventninger, du har.

Vi benytter os derfor kun af gode og dygtige vinduespudsere, der alle har mange vinduer bag sig. Men, vi benytter os også kun af udstyr og opblandinger, der gør det muligt at gøre dine vinduer rene uanset, hvor højt vinduerne sidder eller hvor beskidte, de er blevet over tid. Du kan derfor være sikker på at få rene vinduer, når du benytter dig af os.

Fast eller flex – du kan få en individuel aftale

Hos os kan du frit vælge mellem to typer af aftaler. Med en fast aftale indgår du i en abonnementsløsning, hvor du selv bestemmer, hvor mange gange i løbet af året vi skal komme forbi din bolig i Humlebæk og pudse dine vinduer. Om det er 4 eller 12 gange, bestemmer du helt selv. Sådan en aftale er fordelagtig for dig, fordi vi tilbyder op til 25% rabat på vinduespudsningen. Men, du behøver heller ikke bruge tid på at booke os ind, da kalenderen sørger for, at vi kommer ud til dig, når det er ved at være tid igen.

Med en fleksibel aftale – eller vores flexordning som vi også kalder den – kan du selv vælge, hvornår du ønsker, vi skal komme forbi Humlebæk. Du vil hver måned modtage en mail fra vores kundeservice om, hvilke dage vores medarbejdere har vinduespudsning i Humlebæk. I mailen vil der være et direkte bookinglink, som du kan benytte, hvis du ved, at du gerne vil have pudset vinduer i løbet af de næste uger.

Uanset hvilken ordning du har det bedst med at vælge, kan du være sikker på, at vinduespudsningen bliver gjort. Kvaliteten er naturligvis helt i top, da det udføres af nogle af de bedste vinduespudsere i branchen. Når du skal betale for vinduespudsningen, sker det blot over MobilePay – vi har med andre ord gjort vinduespudsning nemt og enkelt.

Vi tager hensyn til miljøet

Vi er en virksomhed, der tager ansvar. Det gør vi blandt andet ved at benytte os af miljøvenlige midler til at pudse vinduerne med. Det bliver til mange vinduer om året, og derfor er vi meget optaget af, at vores vinduespudsning i Humlebæk og andre byer er så miljøvenlig som overhovedet muligt, så vi afsætter så lille et aftryk som muligt.

Selvom vi benytter os af miljøvenlige produkter, betyder det ikke, at vi er nødt til at gå ned på kvaliteten af vores arbejde. Tværtimod. Produkterne er lige så effektive som de andre – de er blot bedre for miljøet og giver os en langt bedre samvittighed.

Men vi sørger også for at planlægge vores ruter meget øje, så vi kører så lidt som muligt.

Spar penge med håndværkerfradraget

Udover at kunne spare penge ved at indgå i en fast aftale med os, kan du spare yderligere ved benytte dig af håndværkerfradraget. Det kan du nemlig godt med vinduespudsning. Her kan du få dækket helt op til en 1/3 del af lønudgifterne, hvilket gør hver tredje besøg af os gratis for dig. Bedre bliver det ikke.

Dermed er det lige før, der ikke er nogen undskyldning for, hvorfor vi ikke skal komme og gøre vinduerne rene for dig, så du har tid og mulighed for at lave noget andet. Det er i hvert fald noget, vi hellere end gerne kommer og gør.

Få et uforpligtende tilbud på rene vinduer i Humlebæk

Glæder du dig allerede nu til skinnende og rene vinduer? Og at du ikke selv skal udføre arbejdet? Så er du velkommen til at ringe til vores søde og meget kompetente medarbejdere i kundeservice, som hjælper dig med at blive oprettet som kunde i vores system. Her spørger vi om din adresse, antallet af vinduespartier og vinduestyperne, hvis du ved det. Det gør os i bedre stand til at udarbejde et unikt og skarpt tilbud til dig.

Du behøver ikke at ringe ind, da du også kan vælge at udfylde vores kontaktformular højere oppe på siden. Vores kundeservicemedarbejdere sidder nemlig også her klar til at hjælpe dig hurtigst muligt.

Ring gerne til os på 30 80 40 30 eller udfyld kontaktformularen allerede i dag. Så finder vi hurtigst muligt den bedste og mest fleksible løsning for dig, så du kan nyde dine vinduer

Det siger vores kunder

Lyder det ikke meget godt? Ring til os på 30 80 40 30

Træt af beskidte vinduer?

Få et tilbud her
Brug for vinduespudsning nu?