Vinduespudsning Solrød

Vil du gerne have rene vinduer uden striber? Med vores ekspertise og dygtige fagfolk er du garanteret rene og pæne vinduer. Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud.

Få et godt og skarpt tilbud på vinduespudsning i Solrød ved at ringe på 30 80 40 30 eller via vores kontaktformular.

Udfyld formularen

Det tager under 1 minut

Modtag tilbud

Indenfor 48 timer

Vi pudser dine vinduer

Indenfor max 1 uge

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Solrød inden for 48 timer

Vi glæder os til at betjene dig!

Så vi ved hvor vi skal sende vores dygtige folk hen

Så vi ikke havner i den forkerte by

Hvad skal vi give en pris på?

Så ved vi lidt om hvad vi skal regne en pris på...

Så vi kan ringe til dig inden for 48 timer.

Så vi ved hvor vores tilbud skal sendes til.

Noget vi bør vide om opgaven?

Vinduespudsning Solrød

Er du træt af, at dine vinduer aldrig bliver helt rene, når du selv pudser dem? Det er svært at pudse vinduer og er faktisk at betragte som et håndværk, fordi det kræver en dygtig hånd og en del viden. Så der er ikke noget at sige til, hvis du efterhånden er træt af at pudse dine vinduer på din bolig i Solrød og hellere vil have nogle andre til at gøre det for dig.

Det gør vi gerne, da vi i mere end 10 år har serviceret kunder i Solrød og Hovedstadsområdet med vinduespudsning. Det har gjort os særdeles erfarne og dygtige på området og kan derfor pudse dine vinduer fine og rene, uanset om det er en måned siden, du sidst pudsede dem, eller om det er ved at være flere måneder siden.

Vi har kun dygtige fagfolk

For at kunne garantere dig og vores andre kunder i Solrød en vinduespudsning, der er helt i top, er vi nødt til at have nogle dygtige fagfolk. Derfor har vi også kun vinduespudsere ansat, der har pudset vinduer i mange år, og som derfor ved, hvordan de skal gå til enhver opgave.

Det er derfor ikke noget problem for os at udføre vinduespudsning på dine vinduer i Solrød, uanset om det drejer sig om kæmpe vinduespartier eller små ruder, der er svære at komme til, fordi de sidder i højden. Vores vinduespudsere har det udstyr og den erfaring, der skal til for at udføre vinduespudsning i den højeste kvalitet. Hver gang.

Slip for frustrationerne med en fast aftale

Der er så absolut ingen grund til at lade frustrationerne over vinduespudsning have indflydelse på din hverdag. Ved at indgå i en fast aftale om vinduespudsning på din bolig i Solrød, forsvinder frustrationerne fuldstændigt. For her bestemmer du på forhånd, hvor ofte vi skal komme forbi din bolig. Det kan være 2, 4, 8 eller måske 12 gange om året, afhængigt af hvor meget du sætter pris på rene vinduer.

Vinduespudsningen kommer derfor til at køre helt automatisk og i et fast interval, som giver dig mulighed for at bruge din tid og energi på noget, der gør dig glad. Vi belønner dig desuden med en fast rabat på vinduespudsning, hvis du indgår i en fast aftale, da det gør planlægningen for vores vinduespudsere meget nemmere.

Flexordning – få pudset vinduer, når du har lyst

Vil du gerne slippe for at pudse vinduer, men har du ikke lyst til at skulle indgå i en fast aftale, har vi også en anden ordning til at imødekomme dette behov. Den kalder vi for flexordningen, da den i højere grad er mere fleksibel for dig som kunde. Her behøver du nemlig ikke på forhånd at beslutte dig for, hvor ofte vi skal komme forbi din adresse i Solrød.

Du kan til enhver tid gå ind og booke en tid online til vinduespudsning eller vente på vores månedlige mail, som vi sender ud til dig. Her får du et overblik over, på hvilke dage vi udfører vinduespudsning i Solrød hos andre kunder og hvilke ledige tider, vi har. Skulle vinduerne trænge, kan du blot booke en tid via det bookinglink, vi har oplyst i mailen.

Mere nemt og fleksibelt bliver vinduespudsning ikke.

Få et godt udsyn med rene vinduer ude og inde

Det bedste udsyn og det bedste lysindfald fås ved at pudse vinduerne både ude og inde. Vinduerne bliver hurtigere beskidte ude, og det kan også tydeligere ses. Men, fordi mados, sod fra stearinlys og støv over tid også sætter sig som en hinde på vinduerne, er det en god ide at huske at få dem pudset indvendigt en gang imellem også.

Det er ikke noget, du behøver bruge din tid eller dine kræfter på, da vi naturligvis også har udstyret til at pudse dine vinduer på indvendig side. Vi efterlader ikke andet end rene vinduer og rydder altid op efter os – så du kan trygt lukke os indenfor.

Spar ekstra på vinduespudsning med håndværkerfradraget

Der er ingen grund til at give for meget for vinduespudsning, når du kan trække en del af det fra i skat takket være håndværkerfradraget. Vi kører i forvejen med lave priser og gode rabatter, så sammen med håndværkerfradraget kan du virkelig få pudset dine vinduer til en god pris. Faktisk kan du trække helt op til en tredjedel af udgifterne til vinduespudsning fra, hvilket i princippet derfor giver dig hver tredje vinduespudsning gratis.

Så er der ingen grund til at gøre det selv!

Vil du gerne have rene vinduer? Så kontakt os

Rene vinduer er om noget en ting, vi er specialister og eksperter i. Vil du gerne nyde af det og komme til at kunne se ud ad dine vinduer igen, er det bare med at kontakte os. Vi er søde, rare og venlige og guider dig gennem hele processen, så du på et øjeblik er klar til at bestille din første tid til vinduespudsning i Solrød.

Du kontakter os ved enten at ringe til vores kundeservicemedarbejdere på 30 80 40 30 eller ved at udfylde kontaktformularen ovenfor. Alt vi skal bruge er din adresse, antallet af vinduer og vinduestype. Så kan vi nemt og hurtigt beregne et godt tilbud til dig.

Vi er et af de største firmaer inden for vinduespudsning i Solrød, så du er altid garanteret et godt og tilfredsstillende resultat.

Vores vinduespudsere glæder sig allerede til at vise dig, hvad de kan.

Det siger vores kunder

Lyder det ikke meget godt? Ring til os på 30 80 40 30

Træt af beskidte vinduer?

Få et tilbud her
Brug for vinduespudsning nu?