Vinduespudsning Herlev – Professionel vinduespudsning

Vil du gerne have rene og skinnende vinduer på din bolig i Herlev? Så er du havnet det rette sted! Udfyld blot formularen og vi vender hurtigt tilbage med et uforpligtende tilbud.

Bestiller du vinduespudsning hos os, garanterer vi skinnende vinduer på din bolig. Udfyld nedenstående formular eller ring til os i dag på 30 80 40 30.

Udfyld formularen

Det tager under 1 minut

Modtag tilbud

Indenfor 48 timer

Vi pudser dine vinduer

Indenfor max 1 uge

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Herlev inden for 48 timer

Vi glæder os til at betjene dig!

Så vi ved hvor vi skal sende vores dygtige folk hen

Så vi ikke havner i den forkerte by

Hvad skal vi give en pris på?

Så ved vi lidt om hvad vi skal regne en pris på...

Så vi kan ringe til dig inden for 48 timer.

Så vi ved hvor vores tilbud skal sendes til.

Noget vi bør vide om opgaven?

Vinduespudsning Herlev

Foretrækker du at have en pæn og præsentabel bolig med en opryddet have og vinduer, man kan spejle sig i? Men synes du, at opgaven med at få pudset vinduer er noget af en mundfuld at komme igennem?

Det er en kunst i sig selv at pudse vinduer og på grund af vind og vejr, er det en opgave, der er tilbagevendende. Vil du derfor gerne have et hus i Herlev, der altid fremstår flot og prætentiøst med skinnende vinduer, er du nødt til at sætte tid af til det oftere, end hvad du måske har lyst og motivation til.

Det er her vores erfarne fagfolk træder til og giver en tiltrængt hånd med vinduespudsningen. Med os som din vinduespudser kan du trygt give opgaven videre – vi udfører opgaven med stor omhu.

Få pudset dine vinduer af erfarne fagfolk

Hvis du gerne vil overlade vinduespudsningen til andre og mere erfarne folk, er du kommet til det helt rette sted. Vores hold af medarbejdere består af dygtige fagfolk med stor erfaring, som sætter en ære i deres arbejde og at levere rene og pæne vinduer til vores kunder. Hvis det er det, du leder efter, er vores erfarne vinduespudsere kun et opkald væk.

Vores medarbejdere har udført mange forskellige opgaver, og er derfor vant til at klare de udfordringer, de bliver stillet overfor. Kvaliteten af vinduespudsning er desuden den samme uanset hvilken form for bolig, du bor i. Du kan derfor forvente det samme flotte resultat, uanset om du bor i en stor villa eller i en lille lejlighed på 2. sal.

Det er nemt at overlade opgaven til os

Hvis du har besluttet dig for, at det rette at gøre er at overlade vinduespudsningen til os, så kan vi glæde dig med, at vi har gjort det så nemt som overhovedet muligt. Vi går meget op i, at det skal være så nemt som muligt for vores kunder at få pudset vinduer, og derfor beder vi ikke om antal stigeflyt eller dine vinduestyper.

De eneste informationer vi skal have fra dig, er hvor mange kvadratmeter din bolig er, og hvor mange vinduespartier den har. Ud fra de to oplysninger beregner vi et skræddersyet tilbud til dig. Det er så nemt, som det kan blive.

Få pudset dine vinduer efter fast eller flexordning

Vi går meget op i at være et fleksibelt firma, da det giver flere fordele for dig som kunde. Vi tilbyder derfor både en fast og en flexordning. Det har vi valgt at gøre, så du som kunde kan få pudset dine vinduer efter det behov, du står og har.

Vælger du vores flexordning kan du efter dine vinduers behov bestemme, hvornår vi skal komme forbi Herlev. Mere specifikt betyder det, at vi en gang om måneden sender dig en mail, hvori du kan se, hvornår vores vinduespudsere er i Herlev. Når du har set den, skal du bare give besked, hvis de også skal komme og pudse vinduer hos dig. Det er nemt og ligetil.

Hvis du hellere er til en fast vinduespudserordning, hvor du kan bestemme, hvornår vi fast skal dukke op, kan du også vælge det. Her vælger du allerede fra begyndelsen, hvor ofte vi skal komme forbi din bolig i Herlev. Det kan være alt lige fra én gang om måneden til én gang i kvartalet – det er helt op til dig og dit behov. Du kan altid ændre i intervallerne, hvis dit behov for vinduespudsning ændrer sig – for hos os er du ikke bundet til en fast aftale. Det synes vi er god service.

Skal vi også pudse dine vinduer indvendigt?

Selvom det måske ikke kan ses tydeligt med det blotte øje, så trænger dine vinduer også til at blive pudset indvendigt en gang imellem. Mados og partikler fra brændeovn, stearinlys og lignende sætter sig som en hinde på vinduet, hvilket påvirker lysindfaldet og udsynet i boligen. Får du ikke pudset dine vinduer indendørs en gang imellem, får du dermed ikke det optimale ud af vinduespudsningen.

Men ligesom vinduerne på udvendig side kan være lidt af en mundfuld at komme igennem, kan vinduerne på indvendig side også være det.

Har du derfor mere lyst til at lade dygtige og erfarne fagfolk klare opgaven for dig, klarer vi også det. Hos os kan du bestille indvendig vinduespudsning, når du synes, vinduerne trænger.

Du er ikke tvunget til at bestille indvendig vinduespudsning, hver gang vi kommer forbi din bolig i Herlev. Vi har forskellige løsninger for både indvendig- og udvendig vinduespudsning, som tilgodeser dit behov. Det har vi valgt at have, da vi synes, det er den mest fleksible løsning for dig som kunde.

Kontakt os allerede om vinduespudsning i dag

Vil du gerne finde ud af, hvad vinduespudsning på din bolig i Herlev koster? Det er heldigvis ret nemt at finde ud af hos os. Et uforpligtende tilbud på vinduespudsning er nemlig ikke længere væk end et klik eller et telefonopkald.

Ringer du til vores dygtige kundeservicemedarbejdere på 30 80 40 30, kan du få et uforpligtende tilbud allerede i dag.

Du har også mulighed for at indhente et tilbud via vores formular øverst på siden. Det eneste du skal udfylde i den, er dit navn, din adresse og hvor mange vinduespartier, din bolig har. Benytter du dig af den, vender vi tilbage med et skræddersyet tilbud inden for 48 timer.

Tøv derfor endelig ikke med at kontakte os, hvis du gerne vil have fagfolk til at overtage vinduespudsningen for dig. Vores fagfolk står klar til at pudse dine vinduer i Herlev.

 

Det siger vores kunder

Lyder det ikke meget godt? Ring til os på 30 80 40 30

Træt af beskidte vinduer?

Få et tilbud her
Brug for vinduespudsning nu?