Vinduespudsning Greve

Vil du gerne have mindre rengøring og mere tid? Det kan du få med vinduespudsning udført af fagfolk. Udfyld formularen og få et tilbud i dag!

Vil du gerne vide, hvad prisen for vinduespudsning er med os? Ring til os i dag på telefon 30 80 40 30 for et uforpligtende tilbud.

Udfyld formularen

Det tager under 1 minut

Modtag tilbud

Indenfor 48 timer

Vi pudser dine vinduer

Indenfor max 1 uge

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Greve inden for 48 timer

Vi glæder os til at betjene dig!

Så vi ved hvor vi skal sende vores dygtige folk hen

Så vi ikke havner i den forkerte by

Hvad skal vi give en pris på?

Så ved vi lidt om hvad vi skal regne en pris på...

Så vi kan ringe til dig inden for 48 timer.

Så vi ved hvor vores tilbud skal sendes til.

Noget vi bør vide om opgaven?

Vinduespudsning Greve

Hverdagen kører derudaf med 100 km/t. Der er arbejde, venner og familie, der skal passes samt praktiske gøremål, der skal ordnes. Men fritid er også noget, der skal være plads til, og som ikke skal udfyldes med rengøring eller andre praktiske ting.

Det er her, vi kommer ind i billedet som din vinduespudser i Greve, da vi kan give dig mere af den fritid, som du måske står og mangler lige nu. For vi rykker nemlig gerne ud med jævne mellemrum for at give dig pæne og rene vinduer – helt uden striber efterfølgende. Det giver dig mere luft til at lave ting, der gør dig glad.

Spar tid og penge med en fast aftale

At kunne spare både tid og penge plejer at være en ret god aftale for langt de fleste af vores kunder i Greve. Det er netop også, hvad du kan spare med en fast aftale om vinduespudsning i Greve, da du her på forhånd har bestemt og besluttet, hvor ofte vi skal komme forbi med sæbevand og vinduesskraber. Dermed behøver du ikke bruge tid på at gå ind og bestille tid online til en omgang vinduespudsning, når vinduerne igen trænger.

Men, du sparer også penge, fordi vi giver rabat på vinduespudsning, når du indgår en fast aftale med os. Der skal være en fordel ved at give os bedre muligheder for at planlægge vores ruter. Den faste aftale er ikke noget, du er bundet til, da du til enhver tid kan ændre det, hvilket også gælder for, hvor ofte du gerne vil have besøg af os.

Bestil tid når vinduerne trænger med en flexordning

Vil du gerne have os til at komme til Greve for at udføre vinduespudsning, men vil du gerne have mere frie hænder? Så kan du i stedet vælge vores flexordning. Her bliver du oprettet som kunde i vores system og får et login, så du til enhver tid kan gå ind og bestille tid til vinduespudsning i Greve, når du synes, at vinduerne er begyndt at blive for beskidte.

Men, vi gør også det, at vi hver måned sender en mail til dig. Her oplyser vi, hvornår vi er i Greve igen for at pudse vinduer, og hvilke ledige tider vi har til dig. Passer tiderne ind i din kalender, kan du booke direkte via det bookinglink, der er oplyst i mailen.

Mere fleksibelt bliver det ikke – og skulle du få lyst til en fast aftale på et senere tidspunkt, er det ingen årsag.

Vores medarbejdere er dygtige til vinduespudsning

Vi ved godt, der er mange om buddet ved vinduespudsning i Greve. Så hvorfor lige vælge os til at pudse dine vinduer? Jo, det skal du, fordi vi og vores medarbejdere er passionerede omkring vinduespudsning. Passionen viser sig ved det fremragende stykke arbejde, som vores vinduespudsere leverer gang på gang. Vinduerne bliver rene og skinnende uanset, om det er en villa med store vinduespartier eller en lejlighed på tredje sal.

Vil du derfor gerne være garanteret at få rene vinduer uden striber efterfølgende, kan du trygt og sikkert vælge os. Vi kører ikke fra dine vinduer, før vi er sikre på, at resultatet er tilfredsstillende. Vi ved, at vinduespudsning er en tillidssag – og det forsøger vi på bedste vis at leve op til.

Vi pudser vinduer ude og inde

Vinduespudsning tager tid, fordi det jævnligt skal gøres både ude og inde. Det er netop, hvad der gør det til en tidssluger for mange. Men, vi tilbyder også at pudse dine vinduer indenfor, hvis du ønsker det.

Vi har stor erfaring med at gøre det, hvorfor det ikke tager meget af vores tid at gøre det for dig. Vi forlader naturligvis dit hjem som det så ud, da vi kom – blot med mindre skidt, sod og støv på vinduerne.

Vi anbefaler at bestille tid til pudsning af dine vinduer på indvendig side hver anden eller tredje gang, vi kommer forbi for at pudse dem udvendigt, da mados og støv hurtigt sætter sig som et usynligt lag.

Miljøvenlig vinduespudsning

Vi går højt op i at gøre dine vinduer i Greve rene. Men, vi går også meget højt op i, at vi gør det på en miljøbevidst måde. Du kan derfor lade os pudse dine vinduer med en god og grøn samvittighed.

Produkterne er Svanemærkede og giver lige så flot et resultat på vinduerne, som de traditionelle produkter gør det. Vi forsøger samtidig at planlægge vores ruter, så der skal køres så lidt som muligt hver dag. Det synes vi er sund fornuft.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Greve

Der er ingen grund til at bruge en masse tid og kræfter på vinduespudsning, når vi kan gøre det for dig på et øjeblik. Vi gør det endda med et smil på læben.

Vil du gerne have os til det, kan du blot udfylde vores kontaktformular ovenfor, hvori du skriver din adresse, antallet af vinduer og vinduestyper. Ud fra disse få oplysninger kan vi beregne et skarpt og skræddersyet tilbud til dig – naturligvis med rabat, hvis du ønsker en fast aftale.

Du kan også ringe til os allerede i dag og få svar på det med det samme. Vores søde kundeservicemedarbejdere sidder klar til at beregne en pris og hjælpe dig i gang med vores system.

Vi håber på at se dine vinduer i Greve!

Det siger vores kunder

Lyder det ikke meget godt? Ring til os på 30 80 40 30

Træt af beskidte vinduer?

Få et tilbud her
Brug for vinduespudsning nu?