Vinduespudsning Hellerup

Vil du gerne have pudset vinduer, så din bolig i Hellerup ser flot og præsentabel ud? Så er du havnet det helt rigtige sted! Udfyld formularen og du får hurtigt et tilbud fra os.

Vi udfører vinduespudsning i Hellerup med fokus på høj kvalitet. Ring til os på 30 80 40 30 og få et uforpligtende tilbud med det samme.

Udfyld formularen

Det tager under 1 minut

Modtag tilbud

Indenfor 48 timer

Vi pudser dine vinduer

Indenfor max 1 uge

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Hellerup inden for 48 timer

Vi glæder os til at betjene dig!

Så vi ved hvor vi skal sende vores dygtige folk hen

Så vi ikke havner i den forkerte by

Hvad skal vi give en pris på?

Så ved vi lidt om hvad vi skal regne en pris på...

Så vi kan ringe til dig inden for 48 timer.

Så vi ved hvor vores tilbud skal sendes til.

Noget vi bør vide om opgaven?

Vinduespudsning Hellerup

Er rengøring både ude og inde en opgave, der hver gang hænger dig ud af halsen? Og er især dine vinduer en uoverkommelig opgave at skulle krydse af på din ”to-do-liste”? Rene vinduer ser flot og præsentabelt ud på din bolig, men det tager tid og ofte ender det alligevel med striber eller pletter.

Hvis det er sådan, du har det, og det er sådan, du tænker om at pudse dine vinduer, så lad os klare opgaven for dig! For med os som din vinduespudser i Hellerup slipper du for at sætte tid af til at pudse vinduerne og få dem til at se rene og flotte ud. Det giver dig bedre energi, mere overskud i hverdagen og tid til sjovere opgaver.

Vores medarbejdere er dygtige fagfolk

Når du overdrager opgaven til os, kan du forvente, at det bliver udført af dygtige fagfolk. Vores medarbejdere har mange års erfaring inden for vinduespudsning, og er derfor dygtige til deres fag. Det har ingen betydning for vores medarbejdere, om du bor i en stor villa eller på 3. sal i en lejlighed. Vores vinduespudsere er vant til lidt af hvert, og har derfor udstyr, som kan klare de udfordringer, de bliver mødt med. Tøv derfor endelig ikke med at kontakte os, da kvaliteten er den samme uanset hvilken type bolig, du bor i.

Få fleksibel vinduespudsning

På grund af skiftende vejr og vind og andre forhold kan det være svært for dig at vurdere, hvornår du har behov for, at en vinduespudser kigger forbi. Du har måske ikke lyst til en fast ordning, eller også passer det ikke ind i din hverdag. Hvis det er sådan, det forholder sig, kan du nyde godt af vores flexordning, som giver dig mulighed for selv at bestemme hvornår og hvor tit, vi skal komme ud og pudse dine vinduer.

Vi har gjort det nemt for dig at være en del af vores flexordning. Hver måned sender vi dig en mail, hvori det fremgår, hvornår vi pudser vinduer i Hellerup. Dermed kan du nemt og hurtigt tage stilling til, om du har behov for, at vi kigger forbi og pudser dine vinduer. Det er en overskuelig og nem måde for dig at bestille vinduespudsning på.

Spar penge ved en fast ordning

Har du det bedst med at bestille en fast ordning allerede fra starten af, så du ikke skal holde øje med en mail fra os hver måned, tilbyder vi selvfølgelig også det. I vores faste ordning tager du fra start en beslutning om, hvor ofte vi skal lægge vejen forbi Hellerup for at pudse dine vinduer. Du bliver ikke bundet af at indgå i en aftale med os – og skulle det ske, at du bliver forhindret i at møde op, kontakter du os blot 48 timer inden, og så finder vi sammen en ny tid til vinduespudsning.

Fordelen ved at indgå i en fast ordning hos os er, at du kan spare helt op til 25%. Derudover slipper du også for at betale smudstillæg, fordi vi jævnligt kommer forbi, og derfor ikke skal bruge ekstra tid på at gøre dine vinduer rene.

Spar ekstra ved at benytte håndværkerfradraget

Hvis du som så mange andre godt kan lide at spare nogle penge, kan du benytte dig af håndværkerfradraget, når du bruger os som din vinduespudser. Du har altså mulighed for at trække vinduespudsningen fra i SKAT, hvilket kun gør fornøjelsen ved at lade os udføre arbejdet større.

Vil du også have indvendig vinduespolering med?

Vi ved af erfaring, at mange af vores kunder glemmer, at vinduerne af og til også trænger til at blive pudset indvendigt. Det er nemt at glemme, da mados fra madlavning og partikler fra stearinlys ikke er lige så tydeligt at se på vinduerne som udvendigt skidt og snavs. Men det har stor betydning for dit udsyn og lysindfaldet i boligen.

Vi anbefaler derfor, at du engang imellem også bestiller tid til at få pudset vinduerne indvendigt, så du får det optimale ud af dine pudsede vinduer. Hos os behøver du ikke bestille indvendig pudsning hver gang, vi kommer forbi – vi har også løsninger, hvor du på skift kan få pudset vinduer ude og inde. Det er en nem og fleksibel løsning for dig.

Er du klar til at overlade vinduespudsningen til os?

Hvis du er overbevist om, at det er det helt rette at overlade vinduespudsningen af dine vinduer til os, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag på 30 80 40 30, hvor vores kompetente kundeservicemedarbejdere står klar til at hjælpe dig og rådgive dig med udgangspunkt i dine behov.

Du har også mulighed for at kontakte os via vores ovenstående kontaktformular. Her er navn, adresse og antallet af vinduespartier det eneste, du skal udfylde. Så vender vi hurtigt tilbage med et godt og skræddersyet tilbud på vinduespudsning i Hellerup.

Det siger vores kunder

Lyder det ikke meget godt? Ring til os på 30 80 40 30

Træt af beskidte vinduer?

Få et tilbud her
Brug for vinduespudsning nu?