Vinduespudsning Nørrebro

God service, kvalitet og et naturlig valg af miljøvenlige produkter er kendetegnende for vores arbejde. Ring allerede i dag og få et uforpligtende tilbud

Vinduespudsning er ikke bare venstrehåndsarbejde. Få opgaven klaret med vores professionelle vinduespudsere.

Udfyld formularen

Det tager under 1 minut

Modtag tilbud

Indenfor 48 timer

Vi pudser dine vinduer

Indenfor max 1 uge

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning på Nørrebro inden for 48 timer

Vi glæder os til at betjene dig!

Så vi ved hvor vi skal sende vores dygtige folk hen

Så vi ikke havner i den forkerte by

Hvad skal vi give en pris på?

Så ved vi lidt om hvad vi skal regne en pris på...

Så vi kan ringe til dig inden for 48 timer.

Så vi ved hvor vores tilbud skal sendes til.

Noget vi bør vide om opgaven?

Vinduespudsning Nørrebro

Der findes rigtig mange gode råd til, hvordan man pudser vinduer derhjemme og får det bedste resultat. Vi kender alle til mantraet om, at man ikke skal pudse vinduer i solskin, men altid på en gråvejrsdag. Men der er endnu flere argumenter for at bruge tid på at lave noget andet end at pudse vinduer. Hvis du er enig i det udsagn, så er du havnet det rigtige sted. For i stedet for at bruge tid på vinduespudsningen, så kan du i stedet lade professionelle fagfolk gøre det for dig. Og er du på udkig efter en af branchens mest fleksible leverandør af vinduespudsning på skønne Nørrebro, så er redningen kun et par klik eller et telefonopkald borte. Men lad os først fortælle lidt om vores virksomhed og den fleksibilitet og service, vi yder.

Du bestemmer, hvor ofte vi skal komme forbi

Vi har efterhånden nogle års erfaring med vinduespudsning i København og på Nørrebro. Og en del af den erfaring er, at rigtig mange af bydelens beboere lever i en travl hverdag. Det siger derfor sig selv, at det ikke er vinduespudsningen, der er det første på huskesedlen, når der er ledigt i kalenderen mellem familieliv, job og hobbyaktiviteter. Derfor er det også vores ambition at gøre vinduespudsningen så nem som overhovedet muligt for dig og din familie. Det betyder blandt andet, at vi har lagt vores forretningsgange på en sådan måde, at du kan vælge mellem to forskellige ordninger eller aftaler.

De fleste af vores kunder på Nørrebro vælger den stabile, faste ordning med faste intervaller – vi kalder den abonnementsordningen. Her kan du fra begyndelsen selv bestemme, hvor ofte vi skal komme i et fast interval, og så er du fri for at tænke mere over det! Abonnementsordningen er god for dig, der har en god fornemmelse for, om du skal have pudset vinduer for eksempel fire, otte eller 12 gang om året – eller efter hvilket som helst interval, der passer dig bedst. Det afgørende er, at du bestiller en fast ordning. Som en bonus til abonnementsordningen kan vi desuden tilbyde en rabat på 10 procent på vinduespudsningen. Det skyldes, at vi med de faste ordninger bedre er i stand til at tilrettelægge arbejdet, og det skal du som kunde selvfølgelig belønnes for.

Flex står for fleksibilitet

Vi ved af erfaring, at lejlighederne på Nørrebro udsættes for en del trafik-os og snavs fra gaden, og at vinduerne har godt af regelmæssig pudsning. Men det er jo alligevel ikke alle, der har overblik over hvilket interval, der passer til deres bolig – og det er ikke noget problem. Flexordningen er for dig, der ikke har behov for at påbegynde en fast ordning eller et fast interval for pudsningen – måske ved du ikke engang, hvor ofte det er nødvendigt endnu. Med flex kan du fra måned til måned beslutte, om det er blevet tid til at få rene vinduer. En gang om måneden udsender vi derfor en mail, hvor du kan se, hvornår vores hold af vinduespudsere er på Nørrebro, og så kan du booke dig ind ad den vej. Det er nemt og hurtigt klaret – og så bestemmer du helt selv. Og når vinduerne er rene, skal du ikke døje med besværet at have kontanter klar. Vi lægger blot en faktura, som du i ro og mag kan betale ved månedens udgang via netbank eller lignende – nemmere bliver det ikke.

Når du indgår en af de to aftaletyper, er det jo ikke sådan, at du er stavnsbundet til en sådan ordning. Hvis du ændrer mening hen ad vejen, så tilpasser vi blot ordningen – eller skifter mellem dem. Det tager blot et øjeblik over telefonen, og så er ændringen effektueret allerede fra næste besøg. Det er en af vores allervigtigste prioriteter, at du som kunde hos os, nyder den størst mulige fleksibilitet og frihed i vores aftale uanset hvilken, det er.

Kombiner med rengøring og opnå rabat

Hvis du har besluttet dig for at lade os står for din vinduespudsning, og du samtidig overvejer at få hjælp til rengøringen i dit hjem, ja så er det måske værd at overveje at samle dine regninger ét sted. Vi har nemlig siden etableringen af virksomheden i 2012 foruden vinduespudsning også et stort hold af dygtige rengøringsmedarbejdere på Nørrebro. Hvis du ud over pudsningen – nu eller på et senere tidspunkt – skulle vælge at lade os til også at stå for rengøringen, så har du mulighed for at få en fordelagtig rabataftale, og det kan ses på fakturaen, ligesom du slipper for flere leverandører, der skal have adgang til din bolig. Det kan kort sagt give dig som kunde rigtig gode betingelser for en endnu mere fleksibel løsning, der altså også inkluderer rengøring på travle hverdage i alle hjemmets rum, ender, etager og kanter.

Herunder kan du læse mere om, hvordan du kontakter os, og du er selvfølgelig altid velkommen til at spørge nærmere ind til et eller flere uforpligtende tilbud, der indbefatter både vinduespudsning og rengøring.

Få et unikt tilbud på vinduespudsning på Nørrebro

Nu har du formentlig læst en masse om de tilbud, vi har, på kvalitets vinduespudsning på Nørrebro. Vi har ambitioner om at være blandt branchens mest fleksible og servicemindede virksomheder, og det håber vi, lader skinne igennem med denne præsentation.

Vil du vide mere, så er du altid velkommen til at ringe på nedenstående nummer. Hvis du ønsker at få et helt uforpligtende tilbud på vinduespudsning, så kan du enten udfylde formularen øverst på denne side, og så får du det inden 48 timer. Du skal blot oplyse os dit navn, adresse og det antal vinduespartier, der er i lejligheden eller byhuset. Hvis du kender typen af dine vinduer, må du gerne oplyse om det, men vi kan via Googles Streetview ofte selv ved selvsyn se typen her. Ud fra disse oplysninger har vi snart dit unikke tilbud klar.

Ønsker du hurtigere betjening er vi ikke længere end et telefonopkald væk. Vores dygtige folk i kundeservice kan oplyse dig inden for få minutter. Ring på 30 40 80 50 allerede i dag. Vores dygtige hold af vinduespudsere ser frem til besøget og vise, hvor pæne og klare vinduerne bliver, når de først har været i hænderne på en fagmand.

Det siger vores kunder

Lyder det ikke meget godt? Ring til os på 30 80 40 30

Træt af beskidte vinduer?

Få et tilbud her
Brug for vinduespudsning nu?