Vinduespudsning Hørsholm

Med os som din faste vinduespudser skal du aldrig mere tænke på snavsede eller fedtede ruder indvendigt eller udvendigt.

Du bestemmer selv hvor ofte og hvornår.

Der findes vinduespudsning, og der findes vinduespudsning udført af fagfolk. Ring til os på 30 80 40 30 og hør nærmere.

Udfyld formularen

Det tager under 1 minut

Modtag tilbud

Indenfor 48 timer

Vi pudser dine vinduer

Indenfor max 1 uge

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Hørsholm inden for 48 timer

Vi glæder os til at betjene dig!

Så vi ved hvor vi skal sende vores dygtige folk hen

Så vi ikke havner i den forkerte by

Hvad skal vi give en pris på?

Så ved vi lidt om hvad vi skal regne en pris på...

Så vi kan ringe til dig inden for 48 timer.

Så vi ved hvor vores tilbud skal sendes til.

Noget vi bør vide om opgaven?

Vinduespudsning Hørsholm

Mon ikke de fleste af os har prøvet at gå til opgaven at pudse vinduer med en let overbærenhed i forhold til opgaven og udførelsen af den? Det ser faktisk let og elegant ud, når man med svampen svinger sæben ud over ruden og vupti, det næste øjeblik svirper man svaberen henover den nu helt blanke rude uden antydningen af vandstriber eller overgange mellem skrabningerne. Sådan!

Men ofte glemmer man én ting i den kalkule. Det er billedet af fagfolk, man tænker på, når man forestiller sig vinduespudsningen, og hvor nemt, det ser ud. For det er nemlig slet ikke så ligetil at pudse vinduerne, så de står den ønskede og perfekte stand.

Vores vinduespudsere er erfarne fagfolk

Hvis du i stedet ønsker at lade fagfolk tage sig af at pudse dine vinduer, er du kommet til den helt rette leverandør. For hvis du leder efter en fleksibel leverandør af din vinduespudsning, så er vores professionelle fagfolk i Hørsholm blot et par klik eller et telefonopkald væk.

Vores hold af vinduespudsere består af dygtige vinduespudsere med stor erfaring, der sætter en ære i at gøre arbejdet, så du tydeligt kan se en forskel på før og efter.

Dine ønsker er vores rettesnor

Med os får du det, præcis som du gerne vil have det. Det betyder ganske enkelt, at vi planlægger vinduespudsningen på dine vilkår. Du kan for eksempel bestemmer for eksempel selv, hvor ofte vinduerne skal pudses – om de både skal pudses indvendigt og udvendigt hver gang eller skiftevis, og endelig kan du også selv vælge, om du ønsker en fast abonnementsordning eller hellere foretrækker online booking. Valget er dit.

Vi tilbyder fleksible løsninger på dine vilkår

Hvor ofte har man brug for at få pudset sine vinduer? Tja, det kan være vanskeligt at sige, for det kommer an på, hvilke vinduer, der er tale om, og hvordan vinduerne og boligen er placeret i forhold til trafikerede gader og veje og den grønne natur. Begge dele er nemlig meget afgørende for, hvor hurtigt vinduerne snavser til. Det betyder ikke noget for vores vinduespudsere, for de får dem rene, uanset hvor længe siden sidst, vinduerne blev pudset. Vores fokus er at gøre arbejdet til din fulde tilfredshed, så vi kan gøre os fortjent til, at du vælger os igen!

Der er altså stor forskel på, hvor tilsmudsede vinduerne bliver. Der er også stor forskel på, hvor ofte du føler behov for at vinduespudserne kommer forbi. Derfor tilbyder vi også forskellige aftaler, alt efter hvilken type ordning, der passer dig bedst. Vi har to typer aftaler i Hørsholm at vælge imellem, og du kan læse mere om dem herunder.

Et fast abonnement er lig med rabat

Hvis du ønsker en stabil og fast ordning, så er vores faste abonnementsordning den rette for dig. Med denne aftale bestemmer du selv, hvor ofte vi skal komme i et fast interval, og så er du fri for at tænke mere over det. Vi anbefaler fast vinduespudsning mindst fire gang om året, men alt efter boligens placering, kan der nemt være behov for flere besøg på adressen – måske hver anden måned eller hver måned.

Vi tilbyder desuden rabat at på at indgå en fast aftale. Vores vinduespudsere skal bruge mindre tid til at planlægge arbejdet med faste aftaler, og det skal selvfølgelig også komme dig i Hørsholm til gode.

Flex-ordning hvis du vil booke vinduespudsningen fra måned til måned

Det kan være en lidt uoverskuelig opgave for mange at gætte på, hvor mange gange man har behov for vinduespudsning om året. Er det fire, seks eller ti gange? – eller er det måske flere gange hvert kvartal? Hvis du foretrækker en mere fleksible løsning i Hørsholm, så har vi også den klar til dig. Med flex-ordningen bestemmer du selv, hvor ofte vinduespudseren kommer forbi din bolig. Og på samme måde som med den faste abonnementsordning bestemmer du også selv fra gang til gang, om vi skal pudse både udvendigt og indvendigt, eller om vi springer den indvendige over nu og da. En gang om måneden sender vi en mail ud til vores kunder i Hørsholm, og her kan du se, hvilke dage vi kommer i nærheden af dig. Derefter er det blot at booke os på det tidspunkt, der passer bedst til dig.

Hvis du ændrer mening hen ad vejen, så er det ikke noget problem, når du har flex. Du kan nemlig frit skifte mellem de to ordninger, når det passer dig. Det tager bare et øjeblik over telefonen, og så effektuerer vi dine ændringer allerede fra næste vinduespudsning. Vi har allerede mange tilfredse kunder i Hørsholm, og det er vores vigtigste prioritet at beholde vores kunder. Derfor forsøger vi at imødekomme alle de ønsker og den fleksibilitet, der efterspørges.

Kombiner med Tagrenderens.

Når du er kunde hos hold af vinduespudsere, har du også mulighed for at tilkøbe tagrenderens til aftalen, idet vi også tilbyder kvalitets tømning af blade og snavs fra dine tagrenderpå fleksible vilkår. Det giver dig optimale betingelser for en at vælge en løsning, som sparer dig både tid og penge.

Ring allerede i dag og få et uforpligtende tilbud

Vi håber, at du nu er blevet overbevist om, at du hos os får kvalitets vinduespudsning i Hørsholm, og at vi ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller højt serviceniveau. Vi har store ambitioner om at være det mest fleksible og fleksible firma i branchen, og det må du gerne test os i.

Ring allerede i dag på 30 80 40 30 og få et uforpligtende tilbud fra vores dygtige folk i kundeservice, der kun behøver at kende din adresse samt hvor mange vinduespartier, din bolig har i alt. Hvis du ikke kender til hvilke type vinduer, du har, så kan vi ofte selv finde ud af det ved hjælp af en søgning på Googles Streetview. Ud fra de få oplysninger får du et unikt tilbud på vinduespudsningen.

Du kan også vælge at udfylde formularen øverst på siden her, og så vender vi tilbage til dig inden for kort tid med et tilbud, du formentlig vil finde konkurrencedygtigt på alle fronter. Vores dygtige hold af vinduespudsere ser frem til at komme i gang med arbejdet og vise, hvor dygtige fagfolk, de er.

Det siger vores kunder

Lyder det ikke meget godt? Ring til os på 30 80 40 30

Træt af beskidte vinduer?

Få et tilbud her
Brug for vinduespudsning nu?