Vinduespudsning Helsingør

Vores dygtige vinduespudsere giver dig mere fritid. Det gør de med et smil og vinduespudsning i høj kvalitet.

Få mere tid i din hverdag allerede i dag ved at ringe til os på 30 80 40 30 eller ved at udfylde kontaktformularen.

Udfyld formularen

Det tager under 1 minut

Modtag tilbud

Indenfor 48 timer

Vi pudser dine vinduer

Indenfor max 1 uge

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Helsingør inden for 48 timer

Vi glæder os til at betjene dig!

Så vi ved hvor vi skal sende vores dygtige folk hen

Så vi ikke havner i den forkerte by

Hvad skal vi give en pris på?

Så ved vi lidt om hvad vi skal regne en pris på...

Så vi kan ringe til dig inden for 48 timer.

Så vi ved hvor vores tilbud skal sendes til.

Noget vi bør vide om opgaven?

Vinduespudsning Helsingør

Der er mange ting at give sig til i hverdagen og i weekenderne. Der er både familie, huslige pligter og fritid at tage hensyn til. De huslige pligter kan hurtigt komme til at fylde meget og med vinduespudsning oven i hatten, er der mere end rigeligt at se til. Vi kan godt forstå, hvis du ikke har lyst til at bruge tid på at pudse vinduerne, fordi du hellere vil ned på caféen med veninden eller tage med sønnen til fodboldkamp.

Det er her, vi kommer ind i billedet, da vi med vores ekspertise og store erfaring med vinduespudsning kan gøre dine vinduer rene og pæne igen. For det er fuld forståeligt, at du hellere vil prioritere din tid på noget andet. Vi pudser den dårlige samvittighed væk, mens du er på arbejde og lader dig komme hjem til vinduer, du igen kan spejle dig i.

Vi kommer forbi, når du har lyst

Vi har mange års erfaring med vinduespudsning i Helsingør og omegn. En del af den erfaring er, at vi ved, at mange borgere har travlt i deres hverdag og prioriterer tiden i deres weekender meget højt. Derfor ved vi også, at vinduespudsning ikke er det, der står højest på listen, når der er tid mellem arbejde, fritidsaktiviteter og familieliv.

Netop derfor er det også en af vores prioriteter og ambitioner, at vinduespudsning skal gøres så nemt som muligt for jer. Du kan derfor vælge to forskellige løsninger hos os.

Den første – og mest populære løsning – er vores faste ordning, hvor vi kommer forbi med faste intervaller. Det er en abonnementsordning, hvor du selv kan bestemme, hvor ofte vi skal komme forbi dig i et fast interval. Den er god for dig, hvis du gerne vil have pudset vinduerne 1, 2, 4 eller måske 8 gange om året. Til løsningen tilbyder vi også rabat på vinduespudsningen, fordi denne ordning gør det nemmere for os at planlægge arbejdet.

Men vi tilbyder også en mere fleksibel løsning, hvor du ikke på forhånd bestemmer, hvor ofte du vil have besøg af os på din adresse i Helsingør. I stedet tilbyder vi dig et kundelogin, hvor du kan booke tid, når du synes, det trænger. Vi sender dig også en månedlig mail, som giver dig et overblik over, hvornår det er muligt at booke tid til vinduespudsning i Helsingør. Trænger vinduerne, kan du blot klikke på bookinglinket og i løbet af et øjeblik booke en tid. Det giver dig meget mere frie hænder og mulighed for at booke, når det passer med, at vinduerne begynder at blive en anelse for beskidte, eller du skal holde en større familiefest.

Vi har derfor løsninger til ethvert individuelt behov.

Vi har kun dygtige medarbejdere

Vi kalder os for VinduespudserXperten fordi, vi kun råder over medarbejdere, der ved noget om vinduespudsning. Når du får besøg af en af vores medarbejdere, kan du derfor være sikker på, at arbejdet bliver udført med den størst mulige professionalisme. Det gælder både selve vinduespudsningen men også det serviceniveau, du bliver mødt med.

Skulle du derfor have nogle spørgsmål, kan du altid henvende dig til vores medarbejdere, da de svarer med et smil og åbne arme.

Vi løser desuden enhver opgave for dig og kan klare selv de mest besværlige vinduer. Har du derfor nogle vinduer, der sidder meget højt eller i en skæv vinkel, er det ikke noget problem. For her finder vores medarbejder blot noget udstyr frem, der kan løse det – med samme resultat som de øvrige vinduer.

Ønsker du professionel vinduespudsning i Helsingør, kan du trygt vælge os.

Spar penge med håndværkerfradraget

Vi har fuld forståelse for, at du gerne vil spare så mange penge som muligt på en ydelse som vores. Udover at kunne give dig en rabat ved at indgå i en fast ordning, kan vi også glæde dig med, at du har mulighed for at bruge håndværkerfradraget, når du benytter os. Afhængigt af hvor ofte du bruger os, kan du spare mange penge.

Du kan derfor sagtens benytte os, uden det tømmer din pengepung. Vores priser er i forvejen meget konkurrencedygtige og skarpe – så det er ikke meget, du kommer til at mærke det i dit budget.

Få et skræddersyet tilbud på vinduespudsning i Helsingør

Vi håber, vi kan få lov til at vise dig, hvor dygtige vi er til vinduespudsning, og hvor fine vinduer du kan få med os. Vi ønsker at være det mest fleksible og servicemindede firma i branchen i København og omegn – og det vil vi så gerne vise dig, at vi er.

Vil du gerne vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig, og hvordan det hele kommer til at foregå, er du velkommen til at ringe på 30 80 40 30 eller udfylde formularen øverst på siden. Vi giver dig et svar inden for maksimalt 48 timer. Alt du skal oplyse er dit navn, adresse og antallet af vinduespartier, der er i din bolig. Ud fra disse oplysninger kan vi beregne et skræddersyet tilbud til dig.

Vi sidder altid klar til at snakke med dig. I den anden ende sidder vores søde og venlige kundeservicemedarbejdere, som alle er klar til at hjælpe dig godt i gang med vores vinduespudserservice.

Vores vinduespudsere står allerede klar til at hjælpe dig og håber, de må svinge forbi til vinduespudsning i Helsingør hos dig også.

Det siger vores kunder

Lyder det ikke meget godt? Ring til os på 30 80 40 30

Træt af beskidte vinduer?

Få et tilbud her
Brug for vinduespudsning nu?