Vinduespudsning Klampenborg

Vil du gerne have et klart udsyn fra din bolig i Klampenborg? Så kan vi hjælpe dig! Udfyld kontaktformularen og vi vender snarest tilbage med et tilbud.

Vi er eksperter i vinduespudsning og får dine vinduer til at skinne igen. Ring nu på 30 80 40 30 og få et uforpligtende tilbud.

Udfyld formularen

Det tager under 1 minut

Modtag tilbud

Indenfor 48 timer

Vi pudser dine vinduer

Indenfor max 1 uge

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Klampenborg inden for 48 timer

Vi glæder os til at betjene dig!

Så vi ved hvor vi skal sende vores dygtige folk hen

Så vi ikke havner i den forkerte by

Hvad skal vi give en pris på?

Så ved vi lidt om hvad vi skal regne en pris på...

Så vi kan ringe til dig inden for 48 timer.

Så vi ved hvor vores tilbud skal sendes til.

Noget vi bør vide om opgaven?

Vinduespudsning Klampenborg

En stor villa med mange og store vinduespartier ser imponerende og prætentiøst ud. Lige så flot ser det ud på en mindre bolig. Dog har de store eller mange vinduespartier en bagside – for at holde dem pæne og rene skal de pudses regelmæssigt. Det kan være en uoverskuelig opgave at nå i en travl hverdag eller i weekenderne, hvor planer med venner og familie står øverst på listen. Og sådan helt ærligt, så er der også andre ting, der er vigtigere end at få pudset vinduerne.

Du er ikke den eneste med bolig i Klampenborg, som har det sådan med vinduespudsning. Det er derfor, vi er her. Med os som din vinduespudser kan du slippe for bøvlet med pudsning samtidig med, at du kan slippe den dårlige samvittighed over, at du ikke får det gjort.

Vi har allerede kunder i Klampenborg, så hvorfor ikke lade os komme forbi din bolig også?

Vi går højt op i service

Vi er en virksomhed, der går højt op i at tilfredsstille vores kunder. Derfor er det også vigtigt for os at levere den bedste kvalitet, når vi kommer forbi Klampenborg for at pudse dine vinduer. For os går kvalitet og service hånd i hånd, så derfor vil du også møde nogle søde og servicemindede vinduespudsere, ligesom du altid kan ringe ind til vores kompetente medarbejdere i kundeserviceafdelingen. De hjælper dig gerne med at ændre aftaler, tidspunkter og hvad der nu ellers kan være.

Husk også at du altid kan ændre i dine vilkår og den aftale, du har indgået med os. Skriv en mail eller ring os op, og vi klarer det med det samme.

Vores medarbejdere er kompetente

Når du booker os til at pudse dine vinduer, bliver det gjort af kompetente og erfarne fagfolk. Alle vores medarbejdere har flere års erfaring med vinduespudsning, og er derfor dygtige, til det de laver. De tager derfor også enhver udfordring med et smil, da de med al sandsynlighed har prøvet det før.

Du skal derfor ikke bekymre dig, om opgaven er for stor eller for besværlig – vores medarbejdere har udstyr med til enhver udfordring og klarer derfor også vinduespudsningen hos dig. Kontakt os derfor endelig allerede i dag, da kvaliteten af pudsningen er den samme uanset bolig.

Vi har en fast og en flexordning. Du vælger selv..

Hvis du gerne vil have pudset dine vinduer med faste intervaller, tilbyder vi en abonnementsordning, hvor du helt selv bestemmer, hvor mange gange, vi skal komme forbi i løbet af et halvt eller et helt år. En fordel ved at vælge denne ordning er, at vi belønner den indgåede aftale med en rabat, hvilket er værd at tage med.

Har du det bedre med at have en fleksibel ordning, hvor du beslutter fra måned til måned, hvornår vi skal komme forbi, så er vores flexordning lige noget for dig. Via online adgang kan du booke tid til vinduespudsning, når vinduerne trænger. Du kan også vælge, om du vil modtage en månedlig mail fra os, hvori vi oplyser, hvornår vi er i Klampenborg. Så kan du booke tid til vinduespudsning direkte derfra.

Uanset hvilken aftale du vælger, er du ikke bundet til nogen af dem. Du har altid mulighed for at ændre en aftale, hvis du ændrer mening undervejs.

Vi tager os også af indvendig vinduespudsning

For os er det vigtigt, at du er tilfreds – og derfor anbefaler vi også, at du hver anden eller hver tredje gang også får os til at pudse dine vinduer på indvendig side. Det anbefaler vi, fordi støv, mados og sod fra stearinlys sætter sig som en hinde på dine vinduer, og giver dig et ringere udsyn fra din bolig. Med Dyrehaven og Bakken lige i baghaven skal du naturligvis have et klart udsyn fra boligen.

Du bestemmer selv, hvor ofte det skal gøres, og om vi skal komme og pudse vinduerne udvendigt og indvendigt på skift, eller om vi skal kombinere det. Valget er dit.

Skal du have renset tagrender?

Som kunde hos os har du også mulighed for at få vores hjælp til at få renset dine tagrender i din bolig i Klampenborg. Ligesom vinduerne skal tagrenden også renses en gang imellem. Det kan ikke undgås, at dine tagrender med tiden bliver fyldt med skidt. Vandet kan derfor ikke løbe den vej, det skal, og derfor kan det i værste fald ende med, at vandet løber langs muren og siver ned omkring soklen. Det resulterer i alvorlige skader på huset – og det vil du naturligvis gerne undgå.

Kontakt os derfor endelig også omkring et tilbud på tagrenderens, da vi giver en fordelagtig pris på det, når du også får pudset dine vinduer hos os. Når du kontakter os, finder vi sammen ud af, hvor ofte dine tagrender trænger til en rens. Som oftest er det dog kun 1 eller 2 gange om året og særligt om efteråret, hvor blade og andet naturmateriale skaber snavs i render og nedløbsrør.

Book os allerede i dag, og vi ordner det samtidig med vinduespudsningen. Vi gør det nemt for dig at holde din boligs ydre arealer pæne og rene!

Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud

Er du klar til at overlade pudsningen af dine vinduer til os? Du kan altid være sikker på, at du hos os får vinduespudsning i bedste kvalitet i Klampenborg, og at vi også altid leverer et højt serviceniveau.

Er du overbevist? Så ring til os allerede i dag på 30 80 40 30 og få et uforpligtende tilbud med det samme fra vores søde kundeservicemedarbejdere. De behøver kun at få oplyst din adresse, og hvor mange vinduespartier din bolig har. De vil nok også spørge dig om, hvilke vinduestyper din bolig har. Ved du det ikke, klarer vi den dog alligevel, da vi ofte kan finde ud af det via Google Streetview.

Du kan også udfylde vores kontaktformular øverst på siden. Så vender vi tilbage med et skræddersyet tilbud inden for ganske kort tid. Også her skal vi kun bruge navn, adresse og antal vinduespartier.

Vores dygtige vinduespudsere glæder sig til at lægge vejen forbi din bolig i Klampenborg.

Det siger vores kunder

Lyder det ikke meget godt? Ring til os på 30 80 40 30

Træt af beskidte vinduer?

Få et tilbud her
Brug for vinduespudsning nu?