Vinduespudsning Gentofte

Nyd udsigten fra vinduerne over haven og hold den fri for snavs, fedt og sod med nogle af byens bedste vinduespudsere.

Vi dækker alle boligtyper i Gentofte.

Med vores vinduespudsere behandles dine ruder af erfarne fagfolk, der klarer alle typer. Kontakt os på 30 80 40 30.

Udfyld formularen

Det tager under 1 minut

Modtag tilbud

Indenfor 48 timer

Vi pudser dine vinduer

Indenfor max 1 uge

Få et uforpligtende vinduespudsertilbud i Gentofte inden for 48 timer

Vi glæder os til at betjene dig!

Så vi ved hvor vi skal sende vores dygtige folk hen

Så vi ikke havner i den forkerte by

Hvad skal vi give en pris på?

Så ved vi lidt om hvad vi skal regne en pris på...

Så vi kan ringe til dig inden for 48 timer.

Så vi ved hvor vores tilbud skal sendes til.

Noget vi bør vide om opgaven?

Vinduespudsning Gentofte

Det ser imponerende og flot ud et nyt hus med store vinduespartier i sydlig retning. Og det ser hyggeligt og rart ud med det landligt udseende hus med småsprossede vinduer ud mod æbletræerne i baghaven.

Men de smukke vinduer har en bagside – og en forside for den sags skyld. For de skal jo pudses regelmæssigt, og det kan være en opgave, man har svært ved at nå eller overskue i den travle hverdag eller i weekender, hvor man har andre gøremål med familie og venner. Og ærligt talt – der er andre ting, der er vigtige at få ordnet, end at pudse vinduer.

Det er her, vi kommer ind i billedet. Med os som din faste vinduespudser kan du meget nemt slippe for både sliddet med pudsningen og den dårlige samvittighed, når vinduerne skal pudses. Vi har allerede mange kunder i Gentofte, og vi kan sagtens håndtere flere tilfredse kunder i byen.

Vi fokuserer på fleksibilitet, service og kvalitet

Hvis du vælger at lade fagfolk tage sig af at holde vinduerne rene og klare, så har vi et tilbud til dig, der indeholder mere end blot rimelige priser. Vi gør nemlig rigtig meget ud af at du som kunde i Gentofte oplever en leverandør med fleksible arbejdsgange og et serviceniveau, som de fleste af vores konkurrenter ikke kan matche. Det både forpligter og motiverer os til altid at gøre tingene lidt bedre.

Fast aftale eller flexordning? Dit valg…

Til dig, der ønsker en fast ordning med vinduespudsning i faste intervaller, har vi en abonnementsordning, som du selv bestemmer frekvensen af. Du kan med andre ord selv bestemme hvor mange gange om året, vi skal komme forbi din adresse – fire, otte, 12 gange eller endnu oftere? Derudover er det op til dig, hvor ofte vores vinduespudser skal pudse på udvendigt og indvendigt. Vi anbefaler, at du også husker den indvendige side – eventuelt hver anden eller tredje gang – for der samler sig hurtigt støv, fedt fra madlavning og partikler fra stearinlys på de indvendige ruder. Vi belønner desuden en fast aftale med en rabat på 10 procent, og det er jo også værd at tage med i et husholdningsbudget.

Hvis du foretrækker en mere fleksibel ordning, hvor du selv bestemmer fra måned til måned, så er vores flexordning måske en bedre løsning. Med flexordningen kan du via en online adgang til booking af vinduespudsningen, når vinduerne er blevet snavsede. Du kan også vælge at modtage en mail hver måned, hvor det fremgår, hvornår vi er i Gentofte, og så kan du booke direkte herfra.

Kundeservice med tryk på service

Vi er en virksomhed, der lever af vores kunders tillid, og derfor bestræber vi os på at levere den bedste kvalitet, der er muligt. Derudover er vi meget optagede af, at vi yder optimal service over for dig. Det betyder, at vores dygtige medarbejdere i kundecenteret altid står til rådighed for at besvare dine spørgsmål, hjælpe i forhold til udregning af tilbud, ændre på aftaler og tidspunkter og meget, meget mere.

I den forbindelse er det værd at nævne, at du til enhver tid kan ændre i dine vilkår og skifte indhold af den aftale, vi har indgået. Ring eller skriv til os, og så får vi ordnet det nemt, hurtigt og bekvemt.

Det skal være nemt at vælge os

Et andet ophøjet mål i vores forpligtelser over for vores kunder er, at det skal være så nemt som overhovedet muligt at få pudset vinduer. Der skal ikke være ærgerlige overraskelser, der gør tingene mere besværlige, end de bør være. Vi har for eksempel valgt, at du ikke behøver at angive detaljer som antal stigeflyt eller typen af vinduer. Det er alligevel ikke noget, de fleste overhovedet ved eller bekymrer sig om. Og vi lægger heller ikke særlige – eller skjulte – gebyrer oveni det beløb, vi har aftalt. Vi skal blot vide antallet af vinduespartier og hvor mange kvadratmeter, din bolig er. Ud fra de oplysninger er vi fint i stand til at regne på et godt tilbud til dig.

Fairness overfor miljøet

Miljøet, naturen og klimaet er noget, vi alle har ansvar for at passe på. I VinduespudserXperten yder vi vores beskedne bidrag ved altid at bruge miljøvenlige produkter som for eksempel svanemærket sæbe ved vinduespudsningen. Disse produkter er lige så effektive i rengøringen som de traditionelle er, så det har ingen konsekvenser for resultatet af pudsningen.

Et andet tiltag er, at vi konstant arbejde med at minimere kørslen mellem kunderne, så vi hver dag planlægger de korteste ruter i Gentofte og alle andre steder. Dermed belaster vi miljøet mindst muligt i forhold til udledningen af CO2.

Skal du også have renset tagrender?

Når du er kunde hos vores vinduespudsere, har du samtidig mulighed for også at vi hjælper med at rense dine tagrender i dit hjem i Gentofte, som er en ekstra feature vi tilbyder i Gentofte. – og kvalitetsbevidstheden hos vores tagrenderensere er tilsvarende høj som hos vores vinduespudsere. 

Det giver dig optimale betingelser for at få sat en fleksibel løsning sammen, som både indeholder rengøring af vinduerne samt alle nedløbsrør og tagrender rundt om i dit hjem. Du er altid velkommen til at indhente et uforpligtende tilbud også på tagrenderens hos os, og hvis du vælger at acceptere tilbuddene, samler vi både vinduespudsning og tagrenderens på samme faktura. Det letter dit overblik over udgifterne, når du samler udgifterne ét sted. Vores kundeservicecenter er i øvrigt det samme, så vi svarer her på alle dine spørgsmål i forbindelse med både vinduespudsning og tagrenderens.

De fleste af vores tagrenderens kunder  bestiller rensning  1 til 2 gange om året.. typisk er det om efteråret hvor bladene falder af træerne og skaber en masse snavs i både render og nedløbsrør.  Du kan kombinerer din vinduespudsning med tagrenderens og derved sikre dig at husets ydre arealer altid er up2date.  På den måde kan både du og vi spare tid og være effektive samtidig.

Du kan læse meget mere om vores private tagrenderens andetsteds på hjemmesiden.

Vi er klar med et uforpligtende tilbud på vinduespudsning til dig

Nu har du fået meget mere at vide om vores fleksible løsninger på kvalitetsvinduespudsning i Gentofte. Hvorfor ikke kontakte os for et uforpligtende tilbud? Du kan benytte formularen øverst på denne side. Du skal blot udfylde navn, adresse og antal vinduespartier, der er i din bolig. Derefter ringer vi dig op med en god pris på vinduespudsning.

Du kan også vælge at ringe til vores kundecenter, hvor vi har dygtige medarbejdere, der hurtigt kan give dig et tilbud. Ring blot på 30 80 40 30 for at få personlig betjening med det samme. Vi ser frem til at betjene dig og sende vores vinduespudsere hjem på din adresse.

Det siger vores kunder

Lyder det ikke meget godt? Ring til os på 30 80 40 30

Træt af beskidte vinduer?

Få et tilbud her
Brug for vinduespudsning nu?