Vinduespudsning Lyngby

 

Spar din dyrbare tid og det uvelkomne besvær med vinduespudsningen og vælg
i stedet kompetente og erfarne fagfolk, der leverer vinduespudsning i højeste kvalitet.

 

Vi leverer vinduespudsning i Lyngby med fokus på kvalitet og fleksibilitet. Ring 30 80 40 30 og få et uforpligtende tilbud.

Udfyld formularen

Det tager under 1 minut

Modtag tilbud

Indenfor 48 timer

Vi pudser dine vinduer

Indenfor max 1 uge

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Lyngby inden for 48 timer

Vi glæder os til at betjene dig!

Så vi ved hvor vi skal sende vores dygtige folk hen

Så vi ikke havner i den forkerte by

Hvad skal vi give en pris på?

Så ved vi lidt om hvad vi skal regne en pris på...

Så vi kan ringe til dig inden for 48 timer.

Så vi ved hvor vores tilbud skal sendes til.

Noget vi bør vide om opgaven?

Vinduespudsning Lyngby

For de fleste mennesker er det en lidet eftertragtet tjans at pudse vinduerne i hjemmet en gang hver 14. dag, om måneden, i kvartalet eller endda en gang hvert halve eller hele om år. Vi danskere har fået travlt i hverdagen på en anden måde, end vi nogensinde har haft før.

Vi ved af erfaring, at også mange mennesker Lyngby – og det meste af den nordlige del af hovedstadsområdet for den sags skyld – har en endog travl hverdag, der ikke efterlader ret meget tid udover vigtige ting som familieliv og sysler, arbejde og aktiviteter og hobbyer i den sparsomme fritid. Grænserne mellem arbejde og fritid er efterhånden udvisket med den teknologiske udvikling, og det giver os paradoksalt nok mindre tid til at få ordnet de nødvendige ’onder’ i hverdagens husholdning som for eksempel rengøring og vinduespudsning.

Slip for den dårlige samvittighed

Og det er her, at vi som din faste partner som vinduespudsere kommer ind i billedet. Hvis du indgår en aftale med os om din vinduespudsning, så frigiver du tid til andre vigtigere ting, og samtidig slipper du for den evigt dårlige samvittighed over ikke at få klaret pudsningen, når de er snavsede til. Og da det også er vores erfaring, at vinduerne og fugerne får forlænget deres levetid ved regelmæssigt pudsning, så er der endnu en gevinst at hente, idet de simpelthen holder længere og ikke skal skiftes ud før tid.

Der er forskel på vinduer

Hvis det er længe siden, at vinduerne er blevet pudsede, vil vores dygtige hold vinduespudsere første gang bruge lidt længere tid end normalt på pudsningen, da de her først vil foretage en grundig pudsning og rensning, så dine ruder, fuger og rammer fremover bliver bedre til at modstå skidt og snavs, der uvægerligt sætter sig både udvendigt og indvendigt over tid. Det er altså kun de første par gange, at vinduespudsningen tager ekstra tid, og fremover vil du opleve, at pudsningen går hurtigere i takt med, at ruderne bliver nemmere at rengøre og pudse, så deres levetid samtidig forlænges betragteligt.

Der er samtidig stor forskel på, hvilke vinduer der snavses til. Vender de ud mod en travl gade i det hektiske byliv? Vender de ud mod haven med store træer og pollen, der hvirvler rundt med vinden? Eller har du også vinduer ved gavlen, hvor der hverken er træer eller trafik? Det betyder meget i forhold til, hvor beskidte og medtaget vinduerne bliver, og dermed hvor ofte, de skal pudses og holdes.

Vi pudser højt og lavt og alle typer vinduer

Vores erfarne vinduespudsere er dygtige fagfolk, der klarer arbejdet for dig uanset om du bor i stort hus eller i en lejlighed på de øverste etager. Vi klarer enhver udfordring fra kælder til kvist, og de skinnende blanke vinduer, der står tilbage efter vores besøg, er vores varemærke.

Det betyder heller ikke noget, hvilken type vinduer du har i hjemmet. Om det er dannesbrog, forsats, termo, småsprossede eller vinduer som i de klassiske bondehuse er ikke noget problem for vores pudsere. Det kan dog have noget at gøre med tiden, det tager at pudse vinduerne. Hvis du ved, hvilken typer vinduer, du har i hjemmet, er det derfor en fordel i forhold til at udregne et tilbud på vinduespudsning.  Dette kan du læse mere om nederst her på siden.

Kombiner vinduespudsning med tagrenderens

Ud over vores hold af vinduespudsere, har vores virksomhed også opbygget en afdeling som servicere boliger med tagrenderens. Få støvsuget og tømt alle dine nedløbsrør, brønde og tagrende for snavs, blade og grene, som samler sig over året og som skaber revage med tilstoppet brønde og tagrende, hvor vandet så derfra søger ud og kan give dine murer sætningskader og anden ødelæggende, når regnen træder ind. Vi er specialiseret i at hjælpe vores kunder med denne service, som sikre dem et nemt og overskueligt hjem hvor der er rene vinduer og tagrender. 

Vinduespudsning kan være flex eller fast

Vi har ambitioner om at være en af branchens mest fleksible vinduespudser-firmaer. Det indebærer flere fordele for dig som kunde. Er du til en fleksibel eller en fast ordning? Det kan du læse mere om her:

Det kan være svært at vurdere, hvor ofte der skal pudses vinduer. Er det fire, otte eller måske 12 gange om året? Med vores flexordning bestemmer du selv, hvor ofte vi skal komme forbi. Når du er blevet kunde, kommer du på vores mail-liste, hvor vi en gang om måneden udsender en mail, hvor du kan se, hvornår vores vinduespudsere kommer til Lyngby. Derefter giver du blot besked til os, om de også skal komme forbi din adresse. Du skal i øvrigt ikke bekymre dig om besværet ved at have kontanterne klar, når vinduespudseren har udført arbejdet. Faktureringen sker nemlig efterfølgende, så du stille og roligt kan overføre beløbet via netbank eller lignende.

Hvis du i stedet er til en fast ordning på vinduespudsning, kan vi selvfølgelig også imødekomme det ønske. En fast aftale betyder, at du fra begyndelsen bestemmer dig for, hvilket interval du skal have pudset i – for eksempel en gang om måneden, en gang i kvartalet, eller hvilken som helst andet interval, som du mener, er det rigtige for dig.

Med en fast aftale er der endda rabat at hente. Det skyldes naturligvis, at vores vinduespudsere bruger mindre tid til at planlægge ruterne på arbejdsdagen, og det skal selvfølgelig også komme dig i Lyngby-Taarbæk Kommune til gode. Men det er ikke sådan, at du er bundet med en fast aftale. Du kan til enhver tid ændre på intervallerne, og så retter vi straks til i vores aftale. Og på samme måde gælder det, hvis du en dag ikke er hjemme den pågældende dag. Du kontakter os blot senest 48 timer inden aftalen, og så finder vi sammen en ny tid og dag.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud allerede i dag

Hvis ovenstående præsentation har vakt din interesse, så kunne de måske være interessant at finde ud af, hvad vinduespudsningen koster for dit hjem? Du er ikke længere end et klik eller et telefonopkald fra at vide det. Ring til vores dygtige medarbejdere i kundeservice på 30 80 40 30 allerede i dag og få et uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at udfylde formularen øverst på siden, og så vil vi vende tilbage med et tilbud inden for 48 timer. For at kunne udregne et tilbud har vi blot brug for at vide, hvor mange vinduesfag – eller vinduespartier – der er i ejendommen. Hvis du også ved, hvilken type vinduer, det drejer sig om, vil det også være en hjælp. Men ofte kan vi ved hjælp af Googles Streetview selv finde ud af antallet. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har behov for hjælp med vinduespudsningen. Vores team af vinduespudsere står klar til at besøge din adresse i Lyngby eller andre steder i Lyngby-Taarnbæk Kommune.

Det siger vores kunder

Lyder det ikke meget godt? Ring til os på 30 80 40 30

Træt af beskidte vinduer?

Få et tilbud her
Brug for vinduespudsning nu?