Vinduespudsning Dragør

Vil du gerne have de flotteste vinduer i byen? Så lad vores dygtige vinduespudsere komme dig til undsætning! Det kræver kun et opkald eller en mail.

Der er ikke noget så skønt som vinduer, der stråler om kap. Det kan du få ved at ringe på 30 80 40 30 eller ved at udfylde kontaktformularen.

Udfyld formularen

Det tager under 1 minut

Modtag tilbud

Indenfor 48 timer

Vi pudser dine vinduer

Indenfor max 1 uge

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Dragørinden for 48 timer

Vi glæder os til at betjene dig!

Så vi ved hvor vi skal sende vores dygtige folk hen

Så vi ikke havner i den forkerte by

Hvad skal vi give en pris på?

Så ved vi lidt om hvad vi skal regne en pris på...

Så vi kan ringe til dig inden for 48 timer.

Så vi ved hvor vores tilbud skal sendes til.

Noget vi bør vide om opgaven?

Vinduespudsning Dragør

Vil du hellere nyde de smukke naturområder, eller gå nogle ture i den hyggelige bymidte end at pudse vinduerne? Vinduespudsning er uden tvivl en praktisk ting på listen, der tager en del tid at komme igennem. Især hvis det er på tide at pudse vinduerne både ude og inde. Det er tid, du burde bruge på noget, der gør dig glad.

Men, det kan du også, hvis du vælger at gøre brug af vores hjælp. For med blot et opkald eller en mail, kan du komme af med den byrde, det er at pudse vinduer. For os tager det ingen tid, og det er noget, vi hellere end gerne gør – så hvis det er noget, der kunne friste, synes vi næsten, du skal læse med videre og blive klogere på vores service.

Spar tid og penge med en fast ordning på vinduespudsning

Tid er penge. Sådan er der i hvert fald mange, der siger. Men, det bliver det også nærmest til med hjælp fra os, da du ved at indgå i en fast ordning kan finde en masse tid til dig selv, som du kan bruge på aktiviteter eller hobbyer, der giver dig god energi og overskud. Men, det koster dig ikke en masse penge at få hjælp til det, da vi altid giver rabat til de af vores kunder, der gerne vil have besøg af os på fast basis.

Det skal selvfølgelig være en fordel for dig at indgå i en fast ordning, da vi også får bedre tid og planlægning ud af det. Du bestemmer helt selv ved oprettelse, om du ønsker hjælp til vinduespudsning på din adresse i Dragør 2, 6, 8 eller måske 12 gange om året. Valget er dit, og vi binder dig ikke, da vi ønsker at være et frit og fleksibelt valg.

Du kan også vælge en fleksibel ordning

Det er ikke altid, faste ordninger eller abonnementsordninger rimer på en god løsning for vores kunder. Til dem og dig har vi selvfølgelig også en flexordning, hvor du ikke behøver bestemme eller beslutte dig for noget i forvejen. Her kan du fra tid til anden logge ind og booke en tid, når vinduerne er blevet tilpas beskidte til, at du gerne vil have os til at svinge turen forbi.

Vi kan også gøre det endnu nemmere for dig. For hver måned sender vi nemlig en mail ud til dig, hvor vi oplyser, hvornår vi er i Dragør for at udføre vinduespudsning. Her får du et overblik over ledige tider, som du blot ved et klik kan booke. Det er ikke noget, der koster dig ekstra at få tilsendt – det er en fast del af vores gode service.

Få råd til mere med håndværkerfradraget

Når du hyrer os til vinduespudsning i Dragør, må du endelig ikke glemme håndværkerfradraget. For med det kan du spare en del på vinduespudsning, som du enten kan bruge til at få hyppigere besøg af os eller til noget andet, der er sjovere.

Sammen med den faste ordning er det lige pludseligt ret billigt at få os til udføre vinduespudsning i Dragør – det taler i hvert fald bestemt for, at vi skal komme forbi og give dig tid til alt muligt andet.

Vinduespudsning med omtanke for miljøet

Det er ikke kun skinnende og rene vinduer, vi går højt op i. For vi er også et firma, der tager vores ansvar for miljøet ganske seriøst. Det er vi nødt til, da det bliver til mange sæbeopblandinger og køreture om året. For at gøre det så bæredygtigt som overhovedet muligt har vi valgt at benytte os af skånsomme og Svanemærkede produkter. Men, vi planlægger også vores ruter meget nøje, så vi ikke skal køre alt for meget frem og tilbage mellem vores kunder.

Når du vælger os, vælger du derfor også en grøn løsning.

Selvom produkterne er mere skånsomme for miljøet, betyder det ikke, at de er mindre effektive. For de giver mindst lige så skinnende og rene vinduer, som de traditionelle produkter gør. Samvittigheden hos os og dig er blot bedre.

Få et skarpt tilbud på vinduespudsning i Dragør

Vinduespudsning er, hvad vi er gode til, og det vil vi så gerne have lov til at vise dig. Når du derfor kontakter os, sætter vi os ned og beregner et rigtig godt tilbud, som vi er sikre på, du ikke har lyst til at sige nej til.

For at kunne beregne et godt tilbud til dig, skal du enten ringe ind til vores søde og venlige kundeservicemedarbejdere eller sende os en mail via kontaktformularen ovenfor, hvori du oplyser din adresse, antallet af vinduer og vinduestype. Mere skal vi faktisk ikke bruge for at kunne beregne det bedste tilbud på vinduespudsning i Dragør til dig.

Vores vinduespudsning er altid helt i top og bliver udført af vinduespudsere, der ved alt om vinduespudsning og teknikkerne bag. Du kan derfor være ganske tryg og blot glæde dig til at få de reneste og flotteste vinduer i nabolaget.

Skulle du have spørgsmål til noget, er du selvfølgelig også velkommen til at ringe ind. Vi besvarer ethvert spørgsmål så godt, som vi overhovedet kan, så du føler dig tryg, inden du tager dit endelige valg.

Vi kan dog forsikre dig om, at vi har nogle vinduespudsere, der mere end glæder sig til at komme forbi til vinduespudsning hos dig i Dragør.

Det siger vores kunder

Lyder det ikke meget godt? Ring til os på 30 80 40 30

Træt af beskidte vinduer?

Få et tilbud her
Brug for vinduespudsning nu?