Din leverandør til de reneste vinduer

Vi har været i branchen siden 2009

Håndværkerfradrag (service-fradrag)

Har du endnu ikke udnyttet dit håndværker­fradrag (service­fradrag) for 2019, er der penge at spare på din vinduespudsning. I runde tal, kan du således få ca. 1/3 af arbejdslønnen for serviceopgaver tilbage som forhøjet fradrag. Dette betyder at du skal betale det fulde beløb når du handler med os, men omvendt slipper billigere i skat som følge af det forhøjede fradrag. Det er dog et krav, at du selv indberetter dine håndværks- og serviceudgifter til skat.

En Vinduespudsning til en pris på 600,- inkl. moms, vil således blot koste ca. 400,- DKK.

Servicefradraget for 2020 er på 6.200,- DKK pr. person i hjemmet. Er i to personer i hjemmet, vil I derfor normalt have et service-fradrag på 12.400,- DKK, hvilket kan give en effektiv besparelse på ca. 3.250,- DKK såfremt at fradraget udnyttes fuldt ud.

VinduespudserXperten Aps opfylder SKAT’s krav om service-fradraget, hvilket indbefatter at:

  • Vores ydelser står på listen over ydelser som udløser fradrag
  • Vi udelukkende modtager elektronisk betaling
  • Vi fremsender faktura på de udførte ydelser, og gensender gerne fakturaerne til dig, hvis du ikke længere kan finde dem

Se hvordan du indberetter dine regninger, og læs mere om ordningen hos SKAT:
https://skat.dk/skat.aspx?oid=2234759

Ofte stillede spørgsmål:

Skal jeg eje min bolig for at kunne få fradrag? Nej, du kan få service-fradrag uanset om du ejer eller lejer din bolig. Du skal dog selv betale for arbejdet, have ret til at vedligeholde boligen samt bo i boligen.

Hvilket beløb skal jeg indberette? Vi angiver som regel hele beløbet som arbejdsløn, da eksempelvis vand og sæbe til en vinduespudsning udgør en ganske lille del af vores faktuelle omkostninger.

Hvilke frister skal jeg overholde? For at kunne gøre brug af service-fradraget, skal arbejdet være udført i 2019 og betalt inden den 1. marts 2020.

 

Vil du hente et tilbud med servicefradrag?

Tryk HER – Udfyld formularen og vi sender dig et tilbud indenfor 14 dage. Du er også altid velkommen til at kontakte os på vores hovednummer 30 80 40 30.

Spar ca. 1/3 på vinduespudsning og rengøring med håndværkerfradraget.
Brug for vinduespudsning nu?