Vinduespudsning Ørestaden

Vil du gerne have vinduer så rene, at du kan spejle dig i dem? Hjælpen er lige her! Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud.

Få nogle flotte vinduer, der skinner mere end naboens. Ring til os i dag på 30 80 40 30 og få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Ørestaden.

Udfyld formularen

Det tager under 1 minut

Modtag tilbud

Indenfor 48 timer

Vi pudser dine vinduer

Indenfor max 1 uge

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Ørestaden inden for 48 timer

Vi glæder os til at betjene dig!

Så vi ved hvor vi skal sende vores dygtige folk hen

Så vi ikke havner i den forkerte by

Hvad skal vi give en pris på?

Så ved vi lidt om hvad vi skal regne en pris på...

Så vi kan ringe til dig inden for 48 timer.

Så vi ved hvor vores tilbud skal sendes til.

Noget vi bør vide om opgaven?

Vinduespudsning Ørestaden

Sidder du også med en følelse af, at du bruger for meget tid på at pudse dine vinduer? Og synes du ikke, det bliver helt godt og tilfredsstillende alligevel?

Så leder du med al sandsynlighed efter en vinduespudser i Ørestaden. Hvis det stemmer, er du havnet på den rette hjemmeside. Vi pudser nemlig dine vinduer, uanset om du har en mindre lejlighed i 8tallet eller en større villa med mange kvadratmeter og vinduespartier.

Vi er en fleksibel leverandør af vinduespudsning og har ordninger, der passer til dig. Hvis du ønsker, at vi overtager opgaven med det samme, er vi kun et par klik eller et hurtigt telefonopkald væk!

Vi tilbyder både flex- og fast ordning

Vi har flere års erfaring med vinduespudsning i København og Ørestaden. Mange af vores kunder har en travl hverdag, hvilket resulterer i, at vinduespudsningen ikke kommer højest på to-do listen.

Vi har derfor som mål at gøre vinduespudsning så nemt som muligt for dig, hvilket betyder, at du kan vælge mellem to forskellige ordninger.

Størstedelen af vores kunder vælger den faste ordning med faste intervaller, da de dermed langt henne i kalenderen kan se, hvornår vi kommer forbi. Ordningen er især god for dig, der godt ved, hvor ofte dine vinduer trænger til at blive pudset. Om det så er 4, 8 eller 12 gange om året, er op til dig, og det der passer dig bedst. Den helt store fordel ved denne ordning er desuden, at du får rabat på vinduespudsning, da vi bedre kan tilrettelægge vores arbejde.

Vi tilbyder også en flexordning til dig, som ikke har behov for at indgå i en fast ordning eller have et fast interval for pudsningen af dine vinduer. Det gode ved vores flexordning er, at du fra måned til måned beslutter, om tiden er inde til at få pudset vinduer igen.

Det fungerer sådan, at vi en gang om måneden sender en mail ud, hvori du kan se, hvornår vores vinduespudsere lægger vejen forbi Ørestad. Det tager ikke mange øjeblikke at tjekke mailen og booke tid. Det er nemt og ligetil for dig.

Ude eller inde? Vi klarer begge dele

Ligesom vinduerne på DR Koncerthuset skal pudses ude og inde, så skal dine vinduer det også for at holde sig rene og pæne.

Vi ved fra flere af vores kunder, at den indvendige vinduespudsning ikke just står højest på listen over opgaver, der skal ordnes i hjemmet. Det er som regel en opgave, der bliver udsat, indtil det ikke længere kan udsættes på grund af for meget skidt eller sod på vinduerne.

Vi tager også hånd om indvendig vinduespudsning, hvis det er sådanne tanker, du har om opgaven. Vores dygtige vinduespudsereklarer gerne den indvendige vinduespudsning sammen med den udvendige – ønsker du kun, at vi kigger forbi til indvendig vinduespudsning, kan vi også det.

Vi tænker på miljøet

Hvordan vi behandler miljøet, er noget, der for alvor er kommet fokus på. Det gælder ikke kun i samfundet, men også hos os. Vi taler ikke kun om at gøre noget, der er bedre for miljøet – hos os har vi taget handling.

Når vi arbejder, benytter vi os af miljøvenlige produkter, som alle er svanemærkede. Disse produkter belaster ikke vores miljø, og samtidig går det heller ikke ud over kvaliteten ved vinduespudsningen. For os at se er der kun fordele ved at bruge miljøvenlige produkter – og du får lige så rene og skinnende vinduer, som hvis vi brugte produkter med skadelige stoffer i. Det er dermed en win-win for os og dig som kunde.

Få et skræddersyet tilbud på vinduespudsning i Ørestaden

Vores dygtige medarbejdere er vilde med at pudse vinduer, og vil også være vilde med at gøre det for dig i Ørestaden. Vi er en virksomhed, der går højt op i at være fleksibel og yderst servicemindet, og det mærker du også, når du henvender dig til kundeservice.

Vil du gerne have et skræddersyet tilbud eller vide mere om vores services, er du velkommen til at ringe til vores søde kundeservicemedarbejdere på 30 40 80 50. Det tager ikke mange øjeblikke fra du ringer til dem, til du står med et unikt tilbud.

Du har også mulighed for at få et helt uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Ørestaden ved at benytte vores kontaktformular. Det tager mindre end 48 timer, før vi er vendt tilbage med et tilbud. De eneste oplysninger vi skal bruge i formularen, er navn, adresse og antallet af vinduespartier, der er i huset eller lejligheden. Hvis du har lyst, må du også gerne oplyse om vinduestyper, men det er ikke et krav. Vi kan som oftest se via Google Streetview, hvilken vinduestype du har.

Vores vinduespudsere glæder sig til at lægge vejen forbi dig og vise, hvor flotte og rene dine vinduer bliver, når du overlader det til en erfaren fagmand.

 

Det siger vores kunder

Lyder det ikke meget godt? Ring til os på 30 80 40 30

Træt af beskidte vinduer?

Få et tilbud her
Brug for vinduespudsning nu?