Vinduespudsning Charlottenlund

Trænger du til at få et nyt og friskt syn på livet udenfor uden at røre en finger? Hjælpen er lige her!

Udvid dit udsyn og få styr på de tilsmudsede vinduer. Ring 30 80 40 30 for et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Charlottenlund.

Udfyld formularen

Det tager under 1 minut

Modtag tilbud

Indenfor 48 timer

Vi pudser dine vinduer

Indenfor max 1 uge

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Charlottenlund inden for 48 timer

Vi glæder os til at betjene dig!

Så vi ved hvor vi skal sende vores dygtige folk hen

Så vi ikke havner i den forkerte by

Hvad skal vi give en pris på?

Så ved vi lidt om hvad vi skal regne en pris på...

Så vi kan ringe til dig inden for 48 timer.

Så vi ved hvor vores tilbud skal sendes til.

Noget vi bør vide om opgaven?

Vinduespudsning Charlottenlund

Har du også en følelse af, at dine vinduer snavser til alt for tit? Og at det indimellem virker som en uoverkommelig opgave at få alle vinduerne pudset og gjort skinnende igen? Så er du sandsynligvis på udkig efter en vinduespudser i Charlottenlund, og så er du havnet på det helt rigtige sted – uanset hvor stort dit hus er, og hvor uoverkommeligt stort antal og kvadratmeter vinduer du har! Det samme gælder i øvrigt dine forskellige behov for udvendig og indvendig vinduespudsning, for det aftaler vi sammen, præcis på den måde du vil have det udført. Ønsker du en fleksibel leverandør af din vinduespudsning, så er hjælpen kun et par klik eller et telefonopkald borte!

Vi forstår dine individuelle ønsker

Når du indgår en aftale om vinduespudsning med os, får du sikkerhed for, at dine vinduer får nyt liv både indvendigt og udvendigt af nogle af branchens bedste. Vi har gennem en årrække opbygget et korps af vinduespudsere, der gennem mange år har optjent deres erfaringer på arbejdet med villaer og bungalows i alle størrelser – intet er for stort eller småt til os! Og hvis der følger en første og anden sal med også – og hvis du har særlige ønsker om intervallerne af pudsningen på husets fire sider og etager, så forstår vi, hvad du taler om. Vinduerne ud mod vej eller haven med træer bliver oftere nussede end andre, ligesom vinduerne længere oppe måske kun trænger til pudsning hver anden gang. Med andre ord kan der være forskellige ønsker om frekvensen af pudsningen.

Vores vinduespudsere er blevet populære i hele hovedstadsområdet, og det er ikke nogen tilfældighed. Hvis du retter henvendelse til vores salgsafdeling for at få et uforpligtende tilbud til din bolig, så vil du opdage, at vi lægger stor vægt på at imødekomme dine individuelle ønsker.

Vi tilbyder individuelle aftaler – flex eller abonnement

Vi går vi ikke op i, hvor ofte du vil have pudset dine vinduer. Vi går kun op i at gøre arbejdet til din tilfredshed, så vi fortjener, at du vælger os igen! Derfor tilbyder vi også forskellige ordninger i forhold til dit behov. Det kan være fire, seks eller ti gange om året – eller det kan være flere gange i kvartalet. Måske er det svært at tage stilling til fra starten, og derfor tilbyder vi dig en flexordning, hvor du helt selv bestemmer, hvor ofte vinduespudseren kommer forbi din bolig. Hvis du ønsker en stabil og fast ordning, så kan du selvfølgelig også vælge det. Her kan du fra første færd selv bestemme, hvor ofte vi skal komme i et fast interval, og så er du fri for at tænke mere over det! Hvis du vælger denne faste abonnementsordning med os om din vinduespudsning, tilbyder vi dig desuden en rabat.

Ændrer du mening hen ad vejen, så er det naturligvis ikke noget problem. Du kan frit skifte mellem de to ordninger, når det passer dig. Det tager bare et øjeblik over telefonen, og så er ændringen effektueret allerede ved det næste besøg. Det er en af vores allervigtigste prioriteter, at du som kunde hos os, nyder den størst mulige fleksibilitet og frihed i vores aftale.

Udvendigt eller indvendigt? Vi tager os af det hele

Når vinduerne skal pudses, så tænker de fleste automatisk på, at det handler om vinduernes yderside. Det er jo der, de bliver beskidte og tilsmudsede af bilos og nedfald fra træer og buske, vind og vejr. Og sådan lyder henvendelsen fra de fleste boligejere i Charlottenlund, som har valgt os til at tage sig af vinduespudsningen. Men det er vores erfaring, at det også er nødvendigt med indvendig pudsning – og måske oftere, end de fleste tror. Det skyldes tilsmudsning fra mados i køkkenet, stearinlys i stuen og andre partikler, snavs og urenheder, der kan hvirvle rundt i boligen. Det sætter sig nemlig alt sammen på vinduet, og så gør det lige fedt, at vinduerne udvendigt står klare og blanke, hvis den indvendige side er fedtholdig og snavset. Derfor kan det give god mening, at du for eksempel får pudset vinduerne indvendigt hver anden gang, vores dygtige vinduespudsere kommer forbi. Eller måske giver det endnu bedre mening at skifte mellem indvendig og udvendig pudsning fra gang til gang? Det er noget, du selv bestemmer, og som vi naturligvis efterkommer og udarbejder tilbuddet efter. Du kan selvfølgelig også altid spørge vores dygtige vinduespudsere til råds, når du møder dem ved selvsyn.

Vi tager hensyn til miljøet

Udover fleksible løsninger og faglig stolthed ved altid at levere den forventede kvalitetspudsning, så er vi garanter for, at vores medarbejdere arbejder med miljøvenlige produkter. Det gør vi af hensyn til de selv samme medarbejdere og til miljøet, som vi alle ved, lider skade af et uforholdsmæssigt stort forbrug af skadelige stoffer. Vores vinduespudsere bruger derfor altid svanemærkede produkter. Produkter med svanemærket belaster ikke vores miljø, men det går samtidig heller ikke ud over effektiviteten eller kvaliteten ved vinduespudsningen, da resultatet af pudsningen er ligeså grundigt udført og krystalklart som med andre og mindre miljøvenlige produkter – det er bare udført med bedre samvittighed over for vores fælles arv.

Vi kombinerer også vinduespudsning med Tagrenderens

Hvis du indgår en aftale om vinduespudsning hos os, har du også mulighed for at lave en fordelagtig aftale om tagrenderens af dit hjem, såfremt du også skulle have behov for dette. Vores dygtige vinduespudsere har vi nemlig også mulighed for at udføre tagrenderens på din ejendom i Charlottenlund, og det kan give dig som kunde rigtig gode betingelser for en endnu mere fleksibel løsning, der også inkluderer tagrenderens af din ejendom  i alle  ender og kanter. I afsnittet herunder finder du information om, hvordan du kontakter os, og her kan du naturligvis spørge nærmere ind til et uforpligtende tilbud, der indbefatter både vinduespudsning og tagrenderens.

Hvis du vælger et kombineret tilbud på begge serviceydelser, så vil vi samle begge ydelser på samme faktura, så du har et fuldstændigt overblik over dine udgifter – og samtidig slipper du jo for at være afhængig af flere leverandører og dermed uigennemsigtige aftaler og udgifter.

Vi gør det nemt at vælge din nye vinduespudser

Vores virksomhed har i dag opnået en sådan størrelse i det storkøbenhavnske område, at vi kan tilrettelægge alle detaljer i forbindelse med din vinduespudsning og tagrenderens. Vi er i forvejen stærkt repræsenteret i Charlottenlund, så derfor kan du hurtigt få vished og overblik over den nøjagtige pris, hvis du kontakter os for et uforpligtende tilbud for vinduespudsning. Du kan benytte formularen herover, eller du kan ringe til os på tlf. 30 80 40 30 alle hverdage for at få et skræddersyet tilbud til dig fra en af vores dygtige medarbejdere i kundeserviceafdelingen

Det siger vores kunder

Lyder det ikke meget godt? Ring til os på 30 80 40 30

Træt af beskidte vinduer?

Få et tilbud her
Brug for vinduespudsning nu?