Vinduespudsning Fredensborg

Rene, skinnende vinduer og god service er vores speciale. Leder du efter en effektiv og imødekommende vinduespudser, kan du ringe på 30 80 40 30 for et uforpligtende tilbud.

Få et godt tilbud på vinduespudsning i Fredensborg. Benyt vores tilbudsformular eller ring direkte til os på 30 80 40 30.

Udfyld formularen

Det tager under 1 minut

Modtag tilbud

Indenfor 48 timer

Vi pudser dine vinduer

Indenfor max 1 uge

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Fredensborg inden for 48 timer

Vi glæder os til at betjene dig!

Så vi ved hvor vi skal sende vores dygtige folk hen

Så vi ikke havner i den forkerte by

Hvad skal vi give en pris på?

Så ved vi lidt om hvad vi skal regne en pris på...

Så vi kan ringe til dig inden for 48 timer.

Så vi ved hvor vores tilbud skal sendes til.

Noget vi bør vide om opgaven?

Vinduespudsning Fredensborg

Sætter du stor pris på et godt lysindfald, men er det svært at finde tid til at pudse vinduerne både ude og inde? Rene og skinnende vinduer gør kun godt for boligen. Men, hvis du ofte har meget travlt eller nemt kan finde på nogle andre opgaver, der synes vigtigere eller sjovere end at pudse vinduerne, giver det god mening at indgå en aftale med en vinduespudser som os.

Vi har siden 2009 pudset mange vinduer i Fredensborg og er så gode til det, at vi godt kan garantere, at dine vinduer bliver rene som aldrig før, når du har haft besøg af os. Vi har nogle meget fleksible løsninger, som vi gerne fortæller dig mere om, hvis du ringer på ovenstående nummer eller udfylder kontaktformularen. Du kan dog også blive lidt klogere på, hvem vi er ved at læse mere nedenfor.

Fleksible løsninger

Ved du ikke, hvor tit du ønsker dine vinduer pudset og poleret, behøver du ikke indgå i en fast aftale med os. Vi ønsker ikke at binde vores kunder til en aftale, hvis ikke det er det, de ønsker.

Vi har nemlig gjort det så smart, at du som kunde kan få adgang til vores online kundecenter. Herfra kan du selv bestille en tid til vinduespudsning, når du ikke selv kan nå det, eller det er ved at være tid igen. Det er ret simpelt sat op, da du blot skal logge ind med dine kundedetaljer og finde en tid i kalenderen, der passer dig. Det er dig frit for, om du både ønsker indvendig og udvendig vinduespolering – men vi kommer gerne og gør begge dele. Herefter er det blot at klikke bestil.

Når du booker en tid, får du også oplyst, hvad prisen for vinduespudsningen kommer til at være, da vi allerede har tilføjet dine priser. Du skal derfor ikke bruge tid på at angive vinduespudserens tidsforbrug eller klikke af, hvor mange vinduer du ønsker pudset – dette ordner og spørger vi nemlig ind til, når vi opretter dig som kunde.

Men det er ikke det hele. For du kan også vælge at få tilsendt en månedlig mail, hvor vi oplyser nye tider på vinduespudsning i Fredensborg. Her får du en oversigt over ledige datoer og et link til direkte booking. Det er nemt og enkelt.

Indgå en fast aftale og spar penge

Vi tilbyder naturligvis også en fast aftale med vinduespudsning i Fredensborg. Her bestemmer du, hvor mange gange i løbet af året vi skal komme forbi. Det er en abonnementsordning, som har den fordel, at du får en fast rabat på din vinduespudsning, der er helt op til 25%.

Dette tilbyder vi gerne vores faste abonnementskunder, fordi det skal komme dig til gode, at vores vinduespudsere nemmere kan planlægge deres arbejdsdag. Med en fast aftale behøver du heller ikke gøre dig nogle tanker om, hvornår det er tid til vinduespudsning igen, og at du skal huske at bestille en tid – for det kører alt sammen helt automatisk, når først du er oprettet som kunde hos os.

Du får naturligvis besked om, hvornår vi kigger forbi din adresse i Fredensborg, så du kan planlægge efter det.

Få håndværkerfradrag for vinduespudsning i Fredensborg

Når du er kunde hos os, får du vinduespudsning i Fredensborg til en rigtig god og skarp pris. Men, fordi det også er muligt at trække nogle af udgifterne fra til vinduespudsning via håndværkerfradraget, er det muligt at få vores ydelse endnu billigere.

Med håndværkerfradraget kan du trække cirka 1/3 af prisen fra lønudgifterne til vinduespudsning, hvilket i praksis betyder, at hver tredje besøg fra os i princippet er gratis. Det er derfor en service, som du kommer til at mærke meget til i budgettet.

Vinduespudsning i høj kvalitet

Kvalitet er noget af det vigtigste for os. For det er det, der i sidste ende afgør, om du ønsker at bruge vores service eller ej. Vores medarbejdere er derfor alle dygtige fagfolk med mange års erfaring på bagen. De kender til de bedste teknikker og ved, hvordan de hurtigt og effektivt forvandler dine vinduer til de mest rene og skinnende vinduer i hele Fredensborg.

Om du bor i en lejlighed på 2. sal eller i en større villa med mange og større vinduer er ingen hindring, da vores medarbejdere har det bedst mulige udstyr med sig. De kan derfor klare selv de mest vanskelige udfordringer og kommer altid til måls med at pudse dine vinduer. Kvaliteten er altid den samme, uanset hvor nem eller besværlig vinduespudsningen er.

Få et skræddersyet tilbud på vinduespudsning i Fredensborg

Vi og vores medarbejdere elsker at pudse vinduer og vil også gerne komme forbi og pudse dine. Det er altid skønt at se glæden i vores kunders øjne, når de kan se det færdige resultat og hvor stor en forskel, det gør for lysindfaldet i boligen.

Vi er et meget serviceminded og fleksibelt firma, der lytter til vores kunder. Uanset hvilken ordning du ønsker, finder vi derfor sammen ud af det i fællesskab. Vil du gerne vide mere, end hvad vi har fortalt dig her, er du velkommen til at ringe til vores søde og dygtige kundeservicemedarbejdere. Her kan du også få et uforpligtende tilbud, hvis du oplyser din adresse, antallet af vinduespartier og vinduestyperne.

Ring gerne til os i dag på 30 80 40 30 eller udfyld vores formular øverst på siden. Så finder vi hurtigst muligt ud af en løsning

Det siger vores kunder

Lyder det ikke meget godt? Ring til os på 30 80 40 30

Træt af beskidte vinduer?

Få et tilbud her
Brug for vinduespudsning nu?