Vinduespudsning Espergærde

Med os som din vinduespudser er det slut med beskidte og fedtede ruder både ude og inde. Du bestemmer, hvornår vi skal kigge forbi.

Få vinduespudsning udført af professionelle fagfolk. Ring til os i dag på 30 80 40 30 for at høre nærmere.

Udfyld formularen

Det tager under 1 minut

Modtag tilbud

Indenfor 48 timer

Vi pudser dine vinduer

Indenfor max 1 uge

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Espergærde inden for 48 timer

Vi glæder os til at betjene dig!

Så vi ved hvor vi skal sende vores dygtige folk hen

Så vi ikke havner i den forkerte by

Hvad skal vi give en pris på?

Så ved vi lidt om hvad vi skal regne en pris på...

Så vi kan ringe til dig inden for 48 timer.

Så vi ved hvor vores tilbud skal sendes til.

Noget vi bør vide om opgaven?

Vinduespudsning Espergærde

Vinduespudsning ser ved første øjekast meget enkelt og let ud. Det er jo bare at svinge svampen med sæbe over ruden og svirpe svaberen. Vupti, så er der helt rene og skinnende vinduer helt uden vandstriber eller overgange mellem skrabningerne. Men er det aldrig helt lykkedes dig at få så godt et resultat, selvom det ser så nemt ud?

Det fantastiske ved dygtige fagfolk er netop, at de får vinduespudsning til at se legende let ud. Men sådan er det ikke, da det kræver en god portion erfaring og mange vinduer bag sig. Det er netop, hvad vores medarbejdere har – og de får det til at se legende let ud, når de kommer ud til dig i Espergærde og pudser vinduer.

Vores vinduespudsere kan deres kram

Vi er et firma, der siden 2009 kun er vokset. Det skyldes vores dygtige medarbejdere og fagfolk, som udfører deres arbejde med stor respekt for kunden og professionen. Uden dem og deres professionalisme ville vi ikke have været, hvor vi er i dag.

Når du derfor får besøg af vores vinduespudsere, kan du være helt tryg. De har et hav af vinduer bag sig og kan klare enhver udfordring. De pudser gerne dine vinduer, selvom de sidder i flere meters højde eller i en skæv vinkel. De har alt udstyret, der skal til for, at du får rene og pæne vinduer igen.

Få en fast aftale og spar penge på vinduespudsning

Vi kan ret godt lide at forkæle vores kunder. Ønsker du derfor at få fast besøg af os til vinduespudsning i Espergærde, giver vi dig helt op til 25% rabat. Det gør vi, fordi vi sætter stor pris på, at du ønsker fast besøg af os, men også fordi det gør arbejdet nemmere for vores medarbejdere. Med en fast aftale kan vi hurtigere planlægge dagens ruter – og det synes vi, at du skal belønnes for.

En yderligere fordel for dig er naturligvis også, at vi helt automatisk dukker op på din adresse i Espergærde for at pudse vinduer. Forinden har vi nemlig spurgt dig, hvor ofte du ønsker vores besøg – det sætter vi i kalenderen, så du ikke skal gå og huske på det. Hvor mange vinduer du har, og hvilke vinduestyper det er, har vi også sørget for at skrive ind i systemet, så vores vinduespudsere kan gå effektivt til opgaven.

Flexordning – bestil en tid, når du har lyst

Der er stor forskel på kunders behov, og derfor ønsker vi ikke at have en fast ordning som den eneste løsning. Der er plads til alle hos os, og har du mere lyst til at bestille os til at komme, når du synes, det begynder at trænge, kan du naturligvis også det.

Ved denne ordning sørger vi for at oprette dig med et kundelogin. Du får herefter tilsendt en mail hver eneste måned, hvori det fremgår, hvornår vi kommer forbi Espergærde og omegn og har ledige tider. Vurderer du, at vi skal komme forbi, klikker du blot på det direkte bookinglink og booker en tid til vinduespudsning.

Det er nemt og simpelt, som vi ønsker det.

Vi pudser både ude og inde

Vinduer trænger som oftest til at blive pudset udvendigt. Det er også vinduer på udvendig side, vi oftest vasker for vores kunder i Espergærde og omegn. Men, en gang imellem er det også nødvendigt at pudse vinduerne indenfor, da mados, støv og partikler fra stearinlys sætter sig som en usynlig film for vinduerne. Selvom du måske ikke kan se det med det blotte øje, lægger det en lille blokering for lysindtrængningen. Ved at få os til at pudse dine vinduer hver anden eller tredje gang, vi kigger forbi, kan du få et optimalt lys og udsyn fra boligen.

Når vi pudser vinduerne indenfor, gør vi det hurtigt og effektivt. Du skal derfor ikke sætte timer af til, at vi kommer forbi. Vi forsøger at være så lidt forstyrrende som muligt, så du kan gøre de ting, du ellers har planlagt.

Træk vinduespudsning fra i skat

Den er god nok. Takket være håndværkerfradraget er det muligt at trække vinduespudsning på din adresse i Espergærde fra i skat. Du kan ikke trække det hele fra, men du kan trække cirka en tredjedel af lønudgifterne fra. Sammen med en rabat fra os ved en fast ordning er der dermed mange penge at spare på vinduespudsning – faktisk er det lige før, du får det smidt i nakken.

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Espergærde

Vi håber, vi må komme forbi til en omgang vinduespudsning i Espergærde. Vi er et firma, der ikke går på kompromis med hverken serviceniveau eller kvalitet. Vi ønsker at være det mest fleksible firma i branchen, da vi kan se, hvor stor glæde det bringer hos vores kunder.

Ring derfor gerne til os allerede i dag på 30 80 40 30 og få et ganske uforpligtende tilbud fra vores søde kundeservicemedarbejdere. For at give dig et skarpt tilbud på vinduespudsning i Espergærde, skal vi kun vide din adresse samt hvor mange vinduespartier, din bolig har. Kender du også til typen af dine vinduer, vil vi også meget gerne vide dette.

Er du ikke så meget til at ringe, kan du også benytte dig af vores kontaktformular øverst på siden. Så vender vi tilbage med et godt og skræddersyet tilbud til dig inden for ganske kort tid.

Vi står allerede nu klar til at pudse dine vinduer, så de bliver rene og fine som aldrig før.

Det siger vores kunder

Lyder det ikke meget godt? Ring til os på 30 80 40 30

Træt af beskidte vinduer?

Få et tilbud her
Brug for vinduespudsning nu?