Vinduespudsning Kastrup

Vil du gerne have et bedre udsyn fra dine vinduer? Med vinduespudsning udført af os, kan du se samtlige fly, der letter og lander i lufthavnen.

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Kastrup ved at udfylde formularen eller give os et kald på 30 80 40 30.

Udfyld formularen

Det tager under 1 minut

Modtag tilbud

Indenfor 48 timer

Vi pudser dine vinduer

Indenfor max 1 uge

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Kastrup inden for 48 timer

Vi glæder os til at betjene dig!

Så vi ved hvor vi skal sende vores dygtige folk hen

Så vi ikke havner i den forkerte by

Hvad skal vi give en pris på?

Så ved vi lidt om hvad vi skal regne en pris på...

Så vi kan ringe til dig inden for 48 timer.

Så vi ved hvor vores tilbud skal sendes til.

Noget vi bør vide om opgaven?

Vinduespudsning Kastrup

Vil du gerne kunne følge med i fly, der letter og lander, fra dine vinduer? Selvom de larmer en smule, er det nu alligevel meget spændende at følge med i, om dagens afgang til Thailand er fløjet til tiden, eller om det igen er tid til en afgang mod Færøerne. Men det kræver rene vinduer.

Uanset om du er interesseret i flytrafik eller ej, kan vi nok godt blive enige om, at det er rart at kunne se ud ad vinduerne. Det er her, vores ekspertise kommer ind i billedet, da vi er nogle af de bedste i Kastrup til at udføre vinduespudsning. Vi gør det ikke kun ude, men sikrer dig også gerne det bedste udsyn indefra.

Få vinduespudsning til en god pris med en fast aftale

Selvom vinduespudsning måske for dig synes som et møje og besvær, der tager lang tid, behøver det ikke koste vingen af et fly at få andre til det. For hos os kører vi altid med fornuftige priser på vinduespudsning. Men, indgår du i en fast aftale med os, giver vi dig endda rabat oveni prisen. Det gør vi, fordi det sparer os for rigtig meget tid med planlægningen – og det skal selvfølgelig komme dig til gode.

Når du indgår i en fast aftale med os, foregår det således, at du ved oprettelsen af aftalen bestemmer, hvor ofte vi skal komme forbi. Det kan være alt lige fra 2 til 12 gange om året eller mere afhængigt af, hvad du har lyst til. Du kan altid ændre i aftalen, hvis du finder ud af, at du gerne vil have os forbi oftere eller sjældnere. Du er nemlig ikke bundet til noget som helst hos os.

Vi har også en fleksibel ordning

Hvis det er bedre for dig at booke tid, når du kan se, at vinduerne trænger, har vi selvfølgelig også det, vi kalder for en fleksibel ordning. Alle kunder er nemlig ikke ens, og det imødekommer vi ved at tilbyde en ordning, hvor du blot booker, når det er tiltrængt. Det er ret nemt, og kræver ikke mere end at du blot logger ind og vælger en ledig tid til vinduespudsning i Kastrup.

Men vi hjælper dig også gerne med at huske på vores service, da vi hver måned sender en mail ud til dig, hvori vi oplyser, på hvilke dage vi udfører vinduespudsning i Kastrup. Her vil du med et direkte bookinglink kunne booke en ledig tid. Finder du senere ud af, at en fast ordning måske alligevel er at foretrække, kan du altid ringe eller skrive ind og få det lavet om.

Vi pudser både højt og lavt

Når vi siger, vi er gode til vinduespudsning, så er det rent faktisk, fordi vi er det. Vores team af vinduespudsere er nemlig alle nogle, der har en god portion erfaring med at pudse vinduer. De ved derfor godt, hvad der skal til, hvis du har vinduer i en kvist eller vinduespartier, der er højere, end hvad armen kan række.

Der er ikke den udfordring med vinduespudsning i Kastrup, som vores fagfolk ikke kan klare. De har altid det rette udstyr med og kan finde mere frem, hvis det viser sig nødvendigt for det perfekte resultat.

Vores vinduespudsere har også godt udstyr med, når du gerne vil have pudset vinduerne indenfor. Det sikrer, at der ikke er vand og sæbe over det hele, mens arbejdet er i gang. Det foregår naturligvis alt sammen på mest professionelle vis.

Nem betaling med MobilePay

Det er meget vigtigt for os, at det er så nemt som muligt for vores kunder, når de benytter os til vinduespudsning i Kastrup og andre steder i Storkøbenhavn. Derfor har vi sørget for at gøre processen omkring booking så nem som muligt, ligesom vi også tilbyder betaling for vinduespudsning med MobilePay. Det er selvfølgelig ikke den eneste betalingsmulighed, du har, men det er en nem løsning, hvis du ikke ønsker at finde pungen frem eller logge ind på netbank.

Betaling gennem os er naturligvis krypteret og sikkert, så dine oplysninger er i god behold.

Er det tid til rene vinduer? Så kontakt os for et uforpligtende tilbud

For os er vinduespudsning noget af det bedste, vi kan give os til. For ikke nok med at vi kan se resultatet med det samme, så giver det også en glæde ved vores kunder, som er lige til at blive afhængig af. Er det derfor tid til rene vinduer på din adresse i Kastrup, svinger vi gerne vejen ind forbi og letter det praktiske arbejde for dig.

Vores vinduespudsning udføres altid med skånsomme produkter, så miljøet bliver mindst muligt påvirket af vores arbejde. Lyder det som noget for dig, og vil du så gerne kunne se ud på græsplænen i haven eller flyene på himlen igen, er du velkommen til at ringe til vores søde kundeservicemedarbejdere. De hjælper og guider dig og får dig oprettet i den ordning, du har det bedst med.

Vil du hellere sende os en mail, kan du gøre det ved at udfylde kontaktformularen. Her skal vi blot bede om din adresse, antallet af vinduer og vinduestyper, så vi med det samme kan vende tilbage med en skræddersyet og yderst fornuftig pris på vinduespudsning.

Vi har et team af smilende medarbejdere, der glæder sig til at give dig rene vinduer.

Det siger vores kunder

Lyder det ikke meget godt? Ring til os på 30 80 40 30

Træt af beskidte vinduer?

Få et tilbud her
Brug for vinduespudsning nu?