Vinduespudsning Brønshøj

Vil du gerne have mindre rengøring, men stadig have flotte og skinnende vinduer? Så er hjælpen lige her! Udfyld vores kontaktformular og få et skræddersyet tilbud fra os!

Vi har dygtige fagfolk, der med glæde udfører vinduespudsning i Brønshøj. Kontakt os allerede i dag på 30 80 40 30 og få et uforpligtende tilbud med det samme.

Udfyld formularen

Det tager under 1 minut

Modtag tilbud

Indenfor 48 timer

Vi pudser dine vinduer

Indenfor max 1 uge

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Brønshøj indenfor 48 timer

Vi glæder os til at betjene dig!

Så vi ved hvor vi skal sende vores dygtige folk hen

Så vi ikke havner i den forkerte by

Hvad skal vi give en pris på?

Så ved vi lidt om hvad vi skal regne en pris på...

Så vi kan ringe til dig inden for 48 timer.

Så vi ved hvor vores tilbud skal sendes til.

Noget vi bør vide om opgaven?

Vinduespudsning Brønshøj

Er du typen, der godt kan lide at have et rent og pænt hjem indendørs såvel som udendørs? Men har du lidt svært ved at overskue at skulle igennem pudsningen af alle dine vinduer derhjemme, som både skal gøres rene inde som ude?

Vinduespudsning kan være lidt af en videnskab, og det kræver øvelse, tålmodighed såvel som viden på området at få flotte og skinnende vinduer uden striber og pletter.

Det er her, vi kommer dig til undsætning. For hos os kan du nemt og enkelt booke os til at komme og pudse dine vinduer både inde og ude, så du får mere tid til det, du synes er mere vigtigt og spændende.

Vi har dygtige medarbejdere

Når du lader os komme til undsætning, kan du med garanti forvente, at arbejdet bliver gjort af dygtige fagfolk. Alle vores medarbejdere er dygtige til deres arbejde, og har mange års erfaring med at pudse vinduer – både inde og ude. De ved derfor, hvad der skal til for at få dine vinduer i Brønshøj til at skinne igen.

De pudser dine vinduer, uanset om du bor i et rækkehus eller i en lejlighed på øverste etage. Vores medarbejdere har udført mange forskelligartede arbejdsopgaver, og omstiller sig derfor med det samme – uanset hvilken opgave det er. Du kan derfor trygt og sikkert overlade opgaven til os, da du er garanteret flotte vinduer efterfølgende.

Skal vi pudse dine vinduer indenfor?

Vores medarbejdere elsker at pudse vinduer, og derfor hjælper de dig også gerne med at fjerne indvendig vinduespudsning fra din rengøringsliste. Den indvendige vinduespudsning er ofte den rengøringsopgave, vores kunder helst vil slippe for at skulle igennem, da den er tidskrævende og besværlig. Den er dog desværre nødvendig at komme igennem af og til, da vinduerne ikke skinner fuldstændigt, hvis ikke de også bliver pudset indvendigt.

Vi har valgt at gøre det nemt for dig at få pudset dine vinduer indvendigt, da vi tilbyder forskellige løsninger. Du behøver nemlig ikke at få pudset vinduer indenfor hver gang, vi kommer forbi, da vi også har løsninger, hvor du på skift kan få pudset vinduerne ude og inde.

Det synes vi er nemt og fleksibelt.

Få mindre rengøring og spar penge ved at indgå i en fast ordning

Rengøring er noget, vi alle sammen gerne vil have lidt mindre af, da det giver tid til noget, der er lidt sjovere. Det kan du få ved at tilmelde dig vores faste ordning. Her kommer en af vores dygtige vinduespudsere forbi med faste intervaller, bestemt af dig, og pudser dine vinduer. Du skal derfor ikke bruge tid på at planlægge, hvornår vi skal komme og pudse dem for dig – eller gå og lægge mærke til, hvornår de mon trænger igen.

En af de helt store fordele ved at indgå i vores faste abonnementsløsning er, at du sparer penge. Du får både 25% rabat på din vinduespudsning, men du undgår også at betale smudstillæg, da dine vinduer bliver pudset med jævne mellemrum.

Du kan naturligvis altid opsige din faste vinduespudsning, hvis ikke du længere ønsker det. Vi går meget op i kundeservice, og ønsker ikke at binde vores kunder.

Vi tilbyder også en flexordning

Vil du gerne have færre rengøringsopgaver, men har du ikke lyst til at tegne en fast abonnementsordning, tilbyder vi også en flexordning.

I vores flexordning kan du også helt selv bestemme hvornår og hvor tit, vi skal komme forbi din adresse i Brønshøj. Flexordningen foregår således, at vi hver måned sender dig en mail, hvori vi oplyser, hvornår vi lægger vejen forbi Brønshøj for at pudse vinduer. Her kan du nemt tage stilling til, om du synes, dine vinduer trænger til en vinduespudsning igen.

Det har vi valgt at gøre, for at gøre det så nemt for dig som kunde at bestille vinduespudsning.

Spar flere penge ved at bruge håndværkerfradraget

Hvis du også gerne vil spare penge, der hvor du kan, bør du tage et kig på håndværkerfradraget. Det giver dig nemlig mulighed for at spare endnu flere penge på vinduespudsning, hvilket kun er en fordel for dig.

Så kan du både få pudset dine vinduer og spare penge. Og hvem kan ikke godt lide at få færre arbejdsopgaver i hjemmet og så samtidig spare penge? Vi synes, det er en ren win-win for vores kunder.

Vi tager imod MobilePay

Vi er meget opmærksomme på vores kunders behov, og derfor har vi valgt at have MobilePay som en af vores betalingsløsninger. Den gode oplevelse skal være gældende hele vejen igennem, og derfor vil vi også gerne gøre det så nemt som muligt for vores kunder at betale for vinduespudsning.

Betaling skal være så nemt og gnidningsfrit som muligt, så hvis du foretrækker at betale med MobilePay frem for vores andre betalingsløsninger, har du muligheden for det. Det synes vi er god service.

Kontakt os allerede i dag for et tilbud

Hvis du er fristet af tanken om at få færre rengøringsopgaver og mere tid til mere spændende ting i din hverdag, så er du mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag på 30 80 40 30. Vores søde og dygtige kundeservicemedarbejdere sidder klar til at hjælpe dig og rådgive dig ud fra dine behov.

Vi tilbyder også, at du kan kontakte os via vores kontaktformular, som du finder ovenfor. Her er det eneste, du skal udfylde dit navn, din adresse og antallet af vinduespartier. Vi behøver ikke flere oplysninger for at give dig et tilbud om, hvad vinduespudsning på din adresse i Brønshøj vil koste. Vi vender hurtigt tilbage til dig med et godt og skræddersyet tilbud, så du hurtigst muligt kan strege opgaven på din rengøringsliste.

Det siger vores kunder

Lyder det ikke meget godt? Ring til os på 30 80 40 30

Træt af beskidte vinduer?

Få et tilbud her
Brug for vinduespudsning nu?