Vinduespudsning Holte

Skal dine vinduer skinne lige så meget som naboens? Så er hjælpen lige her! Udfyld kontaktformularen nedenfor og vi vender tilbage med et skræddersyet tilbud.

Vi garanterer, at vi får dine vinduer i Holte til at skinne mindst lige så meget som naboens. Ring til os i dag på 30 80 40 30 og få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen

Det tager under 1 minut

Modtag tilbud

Indenfor 48 timer

Vi pudser dine vinduer

Indenfor max 1 uge

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Holte inden for 48 timer

Vi glæder os til at betjene dig!

Så vi ved hvor vi skal sende vores dygtige folk hen

Så vi ikke havner i den forkerte by

Hvad skal vi give en pris på?

Så ved vi lidt om hvad vi skal regne en pris på...

Så vi kan ringe til dig inden for 48 timer.

Så vi ved hvor vores tilbud skal sendes til.

Noget vi bør vide om opgaven?

Vinduespudsning Holte

Har du en nabo, hvis vinduer altid skinner og ser pæne og rene ud? Vil du gerne have dine vinduer til at se skinne mindst lige så meget, men ender du altid med at udskyde opgaven, fordi det er lidt uoverskueligt at komme i gang med?

Vinduespudsning kan være en stor opgave at komme i gang med, og da de en gang imellem også skal pudses indvendigt for at få det optimale ud af den udvendige pudsning, så bliver det let en opgave, der sættes pænt til side.

Vi ved godt, at du højst sandsynligt ikke bliver glad i låget af at tænke på, at dine vinduer skal pudses på din bolig i Holte – og det er der, vi træder til. Vores medarbejdere er dygtige til at pudse vinduer og kan samtidig også godt lide at gøre det. Ring blot på ovenstående nummer og vi får dine vinduer til at skinne.

Vores vinduespudsere er fagligt dygtige

Du kan allerede nu godt glæde dig til, at vores hold af vinduespudsere kigger forbi din bolig i Holte. De er nemlig dygtige fagfolk, som har flere års erfaring med vinduespudsning. De tager derfor enhver opgave med et smil, da de med al sandsynlighed har prøvet det mange gange før – du behøver derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt dine vinduer sidder for højt eller for besværligt for vores vinduespudsere. De er nemlig ikke begrænsede til kun at arbejde med stiger, da de har udstyr, som kan klare højt beliggende lejligheder, smalle gader og lignende. Uanset hvilken udfordring der er, bliver vinduespudsningen leveret i høj kvalitet.

Fast eller flex – du bestemmer

Tænker du allerede nu, at vinduespudsning leveret af os kunne være noget for dig, så har du mulighed for at vælge mellem to ordninger: fast eller flex.

Den faste aftale er den ordning, de fleste af vores kunder i Holte vælger at benytte sig af. Med denne ordning bestemmer du allerede fra starten af, hvor mange gange i løbet af det næste halve eller måske hele år, vores vinduespudsere skal komme forbi din bolig i Holte og give dig skinnende vinduer. Vi kalder det for en abonnementsordning, og har den særlige fordel, at den giver dig fast rabat på vinduespudsningen. Det får du blandt andet fordi, vores vinduespudsere dermed ved, at dine vinduer bliver pudset med et fast interval, og derfor ikke når at blive så beskidte, at der skal anvendes specialudstyr.

Hvis du ikke er helt sikker på, hvor ofte dine vinduer trænger til en pudsning, er flexordningen måske mere noget for dig. Vælger du at blive kunde hos os, modtager du hver måned en mail fra vores kundeservice om hvilke dage, vores vinduespudsere er i Holte. På den måde kan du booke tid til vinduespudsning den dag, hvor det passer dig bedst.

Uanset hvilken ordning du vælger, bliver vinduespudsning udført i bedste kvalitet af dygtige fagfolk.

Vi pudser også gerne vinduerne indenfor

Langt de fleste af vores kunder i Holte vil gerne have deres vinduer til at skinne på udvendig side. Det kan vi godt forstå, da det klæder boligen rigtig godt. Det er naturligvis også på udvendig side, at de hurtigt bliver synligt snavsede af støv og andet skidt og snavs, der følger med vejret.

Selvom du måske ikke kan se det med det blotte øje, bliver dine vinduer på indvendig side faktisk også ligeså snavsede som udvendigt. Det sker på grund af sod fra stearinlys og brændeovn, støvpartikler, mados og andet, der cirkulerer rundt i luften i din bolig.

Vil du gerne have os til at komme forbi og ordne dine vinduer på indvendig side, væger du selv, om vi skal gøre det hver gang, hver anden gang eller måske hver tredje gang, vi kommer forbi i Holte.

Kombiner vinduespudsning med tagrenderens

Rensning af tagrender er ligesom vinduer ikke en opgave, der står højest på listen hos de fleste af vores kunder med bolig i Holte. Det er besværligt og tager tid. Heldigvis kan vi også hjælpe med det.

Hvis du vælger at indgå i en aftale om vinduespudsning hos os, har du derudover mulighed for at lave en rigtig god aftale om tagrenderens på din bolig, hvis du har et behov for det. Vores vinduespudsere er nemlig ikke kun dygtige til at pudse vinduer – de er også erfarne i at rense tagrender på ejendomme.

Vi har valgt at tilbyde tagrenderens for at gøre det så nemt som muligt for vores kunder at holde boligen pænt og velholdt. Ender du med at vælge et kombineret tilbud på vinduespudsning og tagrenderens, samler vi ydelserne på samme faktura, så du har fuldt overblik over, hvad dine udgifter er. Derudover behøver du kun booke tid hos én leverandør, hvilket i sidste ende sparer dig for en masse tid!

Spar penge med håndværkerfradraget

Bestiller du vinduespudsning hos os, er du faktisk så heldig, at du kan trække det fra i SKAT. Håndværkerfradraget gør det muligt for dig at få fradrag for ydelserne, du får leveret af os. Dermed kan du både slippe for vinduespudsningen og spare penge samtidig – altså er en aftale med os fyldt med fordele.

Ring eller skriv og få et skæddersyet tilbud

Hvis du er fuldstændig overbevist om, at det er en fremragende ide at overlade vinduespudsningen til os, så har du mulighed for at komme i kontakt med os på to forskellige måder.

Vil du gerne have et skræddersyet tilbud på vinduespudsning i Holte med det samme, kan du ringe til vores søde og dygtige kundeserviceafdeling på 30 80 40 30. De giver dig straks et overblik over prisen og processen og rådgiver dig med udgangspunkt i dit behov.

Du har også mulighed for at kontakte os gennem vores ovenstående kontaktformular. Den er nem at udfylde, og det eneste vi skal vide er navn, adresse og antallet af vinduespartier, du skal have pudset. Det tager ikke mange øjeblikke at udfylde, og så snart du har sendt den, vender vi inden for 48 timer tilbage med et godt og unikt tilbud på vinduespudsning i Holte.

Vores dygtige medarbejdere ser frem til at få dine vinduer til at skinne igen.

Det siger vores kunder

Lyder det ikke meget godt? Ring til os på 30 80 40 30

Træt af beskidte vinduer?

Få et tilbud her
Brug for vinduespudsning nu?