Vinduespudsning i Hvidovre

Kniber det med at nå vinduespudsningen i en travl hverdag, så er hjælpen kun et klik eller opkald borte. Vi pudser vinduer for mange kunder allerede i Hvidovre. 

Ring på 30 80 40 30 og få du et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Hvidovre på et øjeblik.

Udfyld formularen

Det tager under 1 minut

Modtag tilbud

Indenfor 48 timer

Vi pudser dine vinduer

Indenfor max 1 uge

Få et uforpligtende vinduespudsertilbud i Hvidovre inden for 48 timer

Vi glæder os til at betjene dig!

Så vi ved hvor vi skal sende vores dygtige folk hen

Så vi ikke havner i den forkerte by

Hvad skal vi give en pris på?

Så ved vi lidt om hvad vi skal regne en pris på...

Så vi kan ringe til dig inden for 48 timer.

Så vi ved hvor vores tilbud skal sendes til.

Noget vi bør vide om opgaven?

Vinduespudsning Hvidovre

I en travl hverdag med job eller uddannelse, familie og fritid er der visse huslige pligter og nødvendigheder, som mange danskere i dag helst får overstået som nemt som muligt. Dagligvarer kan købes over nettet med levering lige til døren. Sko og tøj på web-butikker med levering via posten og på samme måde overlader flere og flere også deres hjemlige pligter som rengøring og vinduespudsning til fagfolk, der på den måde hjælper med at tage presset fra de lidt kedelige, dagligdags gøremål. 

Det gælder naturligvis også i Hvidovre, hvor vi af erfaring ved, at mange ikke bare har arbejde i byen, nabokommunen eller i København, men hvor utrolig mange benytter sig af de mange fritidsaktiviteter, der er i byen om aftenen og i weekenden. Derfor giver det for mange af vores kunder i Hvidovre god mening at lade os stå for at pudse vinduerne, når tiden er til det. 

Stort eller småt? 

I Hvidovre er der mange forskellige bebyggelser fra de helt store villaer og bungalows til de mindste lejligheder fra kælder til kvist.  Vi har haft eksempler på, at nogle kunder ikke forventer, at vi kan eller vil udføre vinduespudsning i de helt store boliger eller i de små lejligheder. Men sådan er det naturligvis ikke. Vores vinduespudsere er erfarne fagfolk, der sætter en ære i at servicere alle slags boliger eller vinduestyper, uanset hvor store eller små de er, eller hvor højt oppe de ligger. Det eneste, det kan få betydning for, er det tilbud, vi giver dig. For det betyder selvfølgelig noget i forhold til prisen, og den tid det tager at pudse vinduerne. Men du skal ikke frygte uforudsete udgifter eller skjulte gebyrer, når vi har sendt et tilbud til dig. Den pris du får, når du efterspørger et uforpligtende tilbud, er til enhver tid den pris, du skal betale for din vinduespudsning – hverken mere eller mindre.  

Vælg mellem fast aftale eller fleks-ordning 

De mange typer boliger i Hvidovre og de forskellige behov for vinduespudsning gør, at vi har to forskellige typer aftaler, der gerne skulle passe til de flestes ønsker. 

De fleste af vores kunder i Hvidovre ønsker en fast aftale om vinduespudsning. Her bestemmer du selv, hvor ofte vinduerne skal pudses, og hvorvidt de skal pudses indvendigt og udvendigt hver gang eller eventuelt i andre intervaller. Med en fast aftale er du fri for at tage stilling til, hvornår vinduespudsningen skal være – vi kommer simpelthen med svaber og pudsekluden i et interval en gang om måneden, hver anden måned eller hvilken som helst anden frekvens. 

Der er god økonomi med en fast ordning på din vinduespudsning. Vores vinduespudsere polerer ikke blot dine vinduer, men sørger også for at holde snavs og urenheder væk fra vinduesrammerne, som dermed får forlænget sin levetid betragteligt, når de regelmæssigt holdes rene. Dermed undgår du at skulle investere i nye rammer og vinduer før tid. Med en fast aftale får du derudover også en rabat på 10 procent på fakturaen. Det skyldes, at vi gerne vil belønne vores faste kunder og takke for tilliden. 

Book din vinduespudsning i Hvidovre online 

Men det er naturligvis ikke alle vores kunder, der ønsker en fast ordning om vinduespudsning i faste intervaller. Til de kunder tilbyder vi i stedet en fleks-ordning, hvor du som kunde får adgang til vores kundecenter online. Hver måned sender vi en mail med informationer om, hvornår vi kommer i nærheden af din bolig i Hvidovre. Herefter kan du finde den tid på måneden, der passer dig bedst, og så kan du derhjemme blot logge ind hos kundecentret og bestille tid. 

Indvendigt og udvendigt – du bestemmer selv 

Uanset om du har en fast aftale eller en fleks-ordning bestemmer du i øvrigt selv fra gang til gang, om vinduerne skal pudses både udvendigt og indvendigt. I langt de fleste hjem er den udvendige pudsning oftere tiltrængt end den indvendige. Derfor har mange af vores kunder aftalt med os, at den indvendige pudsning kun skal ske hver anden, tredje eller fjerde gang.  

På samme måde kan der være forskellige behov for pudsning på første sal og stueetagen, på vinduer ud mod gade eller vej, og vinduer der vender ud mod haven. Det er alt sammen noget, som du kan oplyse vores dygtige folk i kundeservice om eller vinduespudserne, når de kommer forbi din adresse i Hvidovre. 

Vi forsøger at være så fleksible som muligt, så vi på den måde kan yde den bedste service i forhold til dine ønsker og behov. 

Vi kan også holde dit hjem rent og pænt 

Når du er kunde hos os, får du også mulighed for at få privat rengøring i dit hjem. Vi har nemlig også rengøring på programmet – og kvalitetsbevidstheden hos vores fagpersonale inden for rengøring er ligeså høj, som dem du møder hos vores vinduespudsere.  

Med en rengøringsaftale kan du sammensætte en fleksibel løsning med både rengøring af vinduerne samt kroge, hjørner og skabe i dit hjem. Du er velkommen til også at få et uforpligtende tilbud på rengøring hos os. Det gør dit overblik lidt mere enkelt, når du på den måde samler udgifterne hos en enkelt leverandør i stedet for flere. Vores kundeservicecenter er det samme, så vi kan svare på alle spørgsmål i forbindelse med vinduespudsning såvel som rengøring. 

Ring og få et uforpligtende tilbud om vinduespudsning i Hvidovre 

Vinduespudsningen er måske en lidt kedelig pligt i dit hjem. Men vi står klar til at gøre det lidt nemmere for dig. Ring eller skriv derfor allerede i dag for at høre nærmere om vores ordninger, service og fleksibilitet. Vores kundeservice udregner et unikt tilbud for vinduespudsning i dit hjem. Skriv til os via ovenstående formular på denne side, og så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Du kan også vælge at ringe til centeret på 30 80 40 30 og få et tilbud med det samme. Du skal blot oplyse din adresse og antallet af vinduespartier, der skal pudses. Vi har også brug for at vide, hvilken typer vinduer du har, men hvis du ikke kender typen, kan vi slå adressen op på Googles street view og selv se typen. Årsagen til det er, at der er forskel på, hvor lang tid pudsningen tager, alt efter hvilken type vinduer, der er tale om.  

Der er ikke noget at tabe – kun at vinde – hvis du kontakter os for et uforpligtende tilbud. Vi er sikre på, at du bliver positivt overrasket. Og vores vinduespudsere står klar til at vise godt håndværk i din bolig i Hvidovre.  

Det siger vores kunder

Lyder det ikke meget godt? Ring til os på 30 80 40 30

Træt af beskidte vinduer?

Få et tilbud her
Brug for vinduespudsning nu?