Vinduespudsning Snekkersten

Kunne du godt tænke dig have skinnende vinduer? Så er vi klar til at hjælpe dig! Udfyld vores kontaktformular og få et skræddersyet tilbud.

Vi råder kun over dygtige medarbejdere, som gerne udfører vinduespudsning for dig i Snekkersten – 3070. Kontakt os på 30 80 40 30 og få et uforpligtende tilbud.

Udfyld formularen

Det tager under 1 minut

Modtag tilbud

Indenfor 48 timer

Vi pudser dine vinduer

Indenfor max 1 uge

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Snekkersten inden for 48 timer

Vi glæder os til at betjene dig!

Så vi ved hvor vi skal sende vores dygtige folk hen

Så vi ikke havner i den forkerte by

Hvad skal vi give en pris på?

Så ved vi lidt om hvad vi skal regne en pris på...

Så vi kan ringe til dig inden for 48 timer.

Så vi ved hvor vores tilbud skal sendes til.

Noget vi bør vide om opgaven?

Vinduespudsning Snekkersten

Har du det bedst med, at dit hjem er pænt og rent både ude og inde? Men har du lidt svært ved at overskue også at skulle bruge tid på at pudse vinduerne? Vinduespudsning er desværre heller ikke lige så nemt som at svinge støvsugeren. Det kræver god teknik og den rette sæbeblanding for at få rene vinduer uden striber og pletter.

Det er netop her, vi kommer dig til undsætning, da vi med vores ekspertise inden for vinduespudsning kan lette dig på netop dette område. Hos os kan du meget nemt og enkelt booke tid til, at vi skal komme og pudse dine vinduer både ude og inde. Det giver dig tid til andet end rengøring, og giver dig mulighed for også at slappe lidt mere af.

Vi får vinduerne til at skinne ude og inde

Der er ingen tvivl om, at vi virkelig godt kan lide at pudse vinduer. Jo flere, jo bedre. Hvad mange ofte glemmer er, at vinduerne også skal pudses indenfor i ny og næ – men det gør det også til en opgave, der tager noget længere tid, hvilket ofte får vores kunder til at springe over dette.

Med vores hjælp behøver du ikke springe over den indvendige vinduespudsning. For det tager vi os også af. Det er vigtigt at få gjort med jævne mellemrum, da støv, partikler fra stearinlys og mados sætter sig på vinduerne som en usynlig hinde. Det blokerer for lyset og giver dig et dårligere lysindfald i boligen. Sådan skal det ikke være.

Når du derfor booker tid til vinduespudsning hos os, kan du også vælge, om du ønsker, vi også skal klare den indvendige del. Det er ikke noget, vi behøver gøre hver gang. Vi har også løsninger, hvor du på skift kan få pudset vinduer både ude og inde.

Det er ret nemt og ikke mindst fleksibelt.

Få rabat med en fast ordning

Vi kan godt lide at gå et ekstra skridt for vores kunder. Når du derfor vælger at indgå i en fast ordning med os med vinduespudsning i Snekkersten, hvor du på forhånd bestemmer, hvor ofte vi skal komme forbi, giver vi dig rabat. Det gør vi, fordi det er meget nemmere for os at planlægge ruterne, men også fordi vi gerne vil vise dig, hvor meget det betyder for os, at du viser os tillid. Du indgår i en fast ordning ved enten at sende os en mail, hvor du oplyser adresse og antallet af vinduespartier. Men, du kan også gøre det hurtigere ved at ringe ind. Her kan du også få beregnet en skræddersyet pris med det samme.

Hvor ofte vi skal komme forbi, bestemmer du helt selv. Det kan være alt lige fra 2 gange om året til 12 gange om året eller mere, hvis du ønsker det. Du bliver derfor ikke bundet til noget, du ikke selv har bestemt. Du kan også til enhver tid ændre det.

Flexordning – en fleksibel løsning

Vi vil gerne omfavne så mange kunder som muligt. Derfor har vi også en mere fleksibel løsning til dig, som gerne vil kunne booke en tid, når det lige passer med, at vinduerne igen trænger. Her får du adgang til online booking, hvorfra du til enhver tid kan booke dig ind til vinduespudsning i Snekkersten.

Vi sender dig desuden en månedlig mail, hvor vi gør opmærksom på, hvornår vi er i Snekkersten, og hvilke ledige tider der er tilbage. Synes du, at dine vinduer på det tidspunkt trænger, kan du blot klikke på bookinglinket og booke en tid, til når det passer ind i din kalender.

Det er helt frit og fleksibelt.

Du kan betale med MobilePay

Vores kunder og deres tilfredshed er det vigtigste i vores forretning. Vi har derfor valgt at være med på bølgen og tilbyder betaling med MobilePay. Det er ikke den eneste betalingsløsning, men har du det bedst med, at det er nemt og hurtigt, har du muligheden for det.

Det er en fast del af vores gode service. Du behøver derfor ikke gøre andet end at hive telefonen frem, når det er tid til at betale. Det synes vi, er betaling gjort nemt.

Få billigere vinduespudsning med håndværkerfradraget

Vinduespudsning af fagfolk er ikke gratis, men det kommer næsten til at føles sådan med vores rabat på en fast ordning og håndværkerfradraget. Det kan du nemlig godt bruge på vores service. Du kan faktisk få så meget i fradrag, at hver tredje besøg cirka er gratis.

Det er vi glade for at kunne fortælle vores kunder, da det blot gør det til en endnu bedre grund at få besøg af vores dygtige fagfolk. Hvor meget du kan få i fradrag, kan du undersøge hos skat – vi fortæller dig dog gerne med det samme, hvad du kan få i rabat, hvis du indgår i en fast aftale. Så ved du straks, hvad det kommer til at koste dig.

Kontakt os i dag for et tilbud på vinduespudsning i Snekkersten

Hvis det lyder tiltalende med færre rengøringsopgaver og mere tid til dig selv i din hverdag, er du velkommen til at kontakte os på 30 80 40 30. Så hjælper vores søde og meget venlige kundeservicemedarbejdere dig i gang, så du måske allerede i denne uge får besøg af vores dygtige fagfolk.

Vi opretter dig efter de behov og ønsker du har til vinduespudsning. Og ønsker du ikke at ringe, kan du som sagt udfylde vores kontaktformular øverst på siden med adresse og antallet af vinduer. Vi behøver ikke vide mere end det for at give dig et tilbud på, hvad vinduespudsning ved din bolig i Snekkersten koster.

Det siger vores kunder

Lyder det ikke meget godt? Ring til os på 30 80 40 30

Træt af beskidte vinduer?

Få et tilbud her
Brug for vinduespudsning nu?