Vinduespudsning Gladsaxe

Vinduer skal man kunne se ud af, og det kan vi hjælpe dig med! Vi er ikke længere væk end et opkald til 30 80 40 30 eller en mail sendt fra vores kontaktformular

Vil du gerne vide, hvad vinduespudsning i Gladsaxe koster? Så kontakt os i dag på tlf. 30804030

Udfyld formularen

Det tager under 1 minut

Modtag tilbud

Indenfor 48 timer

Vi pudser dine vinduer

Indenfor max 1 uge

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Gladsaxe inden for 48 timer

Vi glæder os til at betjene dig!

Så vi ved hvor vi skal sende vores dygtige folk hen

Så vi ikke havner i den forkerte by

Hvad skal vi give en pris på?

Så ved vi lidt om hvad vi skal regne en pris på...

Så vi kan ringe til dig inden for 48 timer.

Så vi ved hvor vores tilbud skal sendes til.

Noget vi bør vide om opgaven?

Vinduespudsning Gladsaxe

Bor du i Gladsaxe, eller har du en butik? Vinduer på en bolig eller en butiksfacade kan sagtens sammenlignes – for de ser pænest ud, når de er pudsede. Men, det tager lang tid og kræver også en god slat tålmodighed, så der hverken er skidt eller striber tilbage, når arbejdet er gjort. Bliver du helt træt ved tanken om det?

Så er det os, du skal have fat i, da vi hellere end gerne udfører vinduespudsning i Gladsaxe på din adresse – uanset om du ønsker det ved din private bolig eller på din butiksfacade. Vi er bestemt ikke kræsne og tager imod enhver opgave, vi bliver stillet.

Hav altid rene vinduer med en fast ordning

Når produkterne skal vises fra sin pæneste og bedste side, er det et must med rene og skinnende vinduer, så de trækker folk til. Det gælder også derhjemme i privaten, hvis du gerne vil have din bolig til at se fantastisk ud, når folk går forbi, eller du får gæster ind ad døren.

Vinduer har det desværre med at blive hurtigt beskidte. Men med hjælp fra os og vores teknik kan du i løbet af ingen tid få de reneste vinduer på gågaden eller i nabolaget. Med en fast ordning slipper du endda helt for at tænke på vinduespudsning, da vi dukker automatisk op, når de trænger igen. Du skal blot bestemme dig for, hvor ofte vi skal komme forbi med sæbespanden og vinduesskraberen.

En fast ordning med vinduespudsning i Gladsaxe har ikke kun den fordel, at du får rene vinduer og et godt udsyn. Du får også en tungere pengepung, da vi giver rabat. For selvfølgelig skal det være en fordel at være fast kunde hos os – det gør nemlig vores arbejde meget nemmere!

Flexordning – vinduespudsning, når det trænger

Vil du gerne pudse dine vinduer selv en gang imellem? Eller har du det bedre med at tilkalde os, når du kan se, vinduerne trænger? Så har vi også det, vi kalder for en flexordning. Den er målrettet dig, der af og til gerne vil pudse vinduerne selv, eller som har det bedst med at booke en tid, når du ved, at vinduerne faktisk trænger.

Det er en ret nem ordning at være en del af, da du blot logger dig ind i vores system med dit kundelogin og booker en tid til vinduespudsning i Gladsaxe, når det er tid. Vi husker dig også på det, og gør dig med en mail opmærksom på, hvornår vi er i Gladsaxe i den kommende måned. Det giver dig mulighed for med ganske få klik at booke en tid, når du er træt af, at der igen er skidt på vinduerne.

Finder du ud af, at de trænger oftere, end du lige regner med, kan du altid kontakte os og indgå i en fast aftale. Intet er bindende, så du kan altid ændre frem og tilbage i takt med dit behov for vinduespudsning.

Svanemærket vinduespudsning

Det er lidt sjovere at få pudset vinduer, når der også er noget flot at se på. Det vil vi gerne sikre, at du har nu og i fremtiden ved at bruge Svanemærkede produkter. Det er vigtigt for os med så grøn en profil som muligt, da det også gør det nemt for dig at vælge en mere bæredygtig løsning. Bæredygtigheden går ikke udover kvaliteten, da produkterne er lige så effektive og gode til at fjerne skidt og snavs som traditionelle produkter.

Vores arbejde kræver også en del kørsel, men det skærer vi så meget ned på som muligt ved at planlægge vores ruter meget nøje, så vi undgår så meget spildkørsel som muligt. Det giver os selvfølgelig også et lavere brændstofforbrug, som kommer dig til gode i form af gode priser.

Altid dygtige medarbejdere

Vi udfører ofte vinduespudsning i Gladsaxe. Men, det gør vi kun, fordi vi har nogle dygtige medarbejdere, der gør vores kunder tilfredse gang på gang. Med en god portion erfaring, høj ekspertise, professionelt udstyr og et smil på læben, leverer de rene vinduer dag ud og dag ind med et perfekt resultat.

De er så gode til det, at de både kan pudse vinduer, der sidder i højden og vinduer, hvor det kan være svært at komme til. Ingen opgave er vitterligt for stor eller for besværlig for vores fagfolk.

Tid til vinduespudsning i Gladsaxe? Så kontakt os i dag

Vil du gerne være sikret rene vinduer året rundt? Helt uden du selv behøver gøre noget? Så er du mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag omkring vinduespudsning i Gladsaxe. Vi kører allerede rundt hos kunder i byen, men vi vil blive så glade, hvis vi også får lov til at besøge dig og dine vinduer.

Vi pudser glædeligt både ude og inde, så dine vinduer fremstår fra deres allerbedste side. Det får du os til ved at ringe ind til vores søde kundeservicemedarbejdere eller ved at udfylde kontaktformularen.

Alt vi skal bruge fra dig for at komme i gang, og for at give dig en rigtig god pris, er din adresse samt information om antallet af vinduer og vinduestyper. Så går der ikke længe, før vi kan beregne en skarp pris til dig på vinduespudsning i Gladsaxe.

Kvaliteten er altid i top og det samme er den personlige service. Du kan derfor altid henvende dig til os eller vores vinduespudsere, hvis du har brug for det.

Vi glæder os til at pudse dine vinduer.

Det siger vores kunder

Lyder det ikke meget godt? Ring til os på 30 80 40 30

Træt af beskidte vinduer?

Få et tilbud her
Brug for vinduespudsning nu?