Vinduespudsning København

Gør som næsten 5000 andre kunder i København, og vælg kvalitetspudsning fra vinduespudserxperten. Vi har eksisteret siden 2009, og har vinduespudsere med årelang erfaring.

5000 kunder kan ikke tage fejl. Ring 30 80 40 30 for et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i København.

Udfyld formularen

Det tager under 1 minut

Modtag tilbud

Indenfor 48 timer

Vi pudser dine vinduer

Indenfor max 1 uge

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i København inden for 48 timer

Vi glæder os til at betjene dig!

Så vi ved hvor vi skal sende vores dygtige folk hen

Så vi ikke havner i den forkerte by

Hvad skal vi give en pris på?

Så ved vi lidt om hvad vi skal regne en pris på...

Så vi kan ringe til dig inden for 48 timer.

Så vi ved hvor vores tilbud skal sendes til.

Noget vi bør vide om opgaven?

Vinduespudsning København

Vi er ikke som vinduespudsere er flest. Sagen er nemlig den, at vores virksomhed blev stiftet, fordi at vi kunne se, at vinduespudserbranchen havde brug for innovation. Vi ville gøre det muligt for folk, at bestille tid hos vinduespudseren, på en nem måde hjemme foran deres computer. Med andre ord: slut med at angive rudetyper, antal stigeflyt samt at tælle enkeltruder op, blot for at få en pris. Og slut med at ringe og maile til vinduespudseren, for så at finde ud af at vinduespudseren enten er på ferie, har lukket virksomheden eller noget helt tredje.

Fokus på private kunder

I Vinduespudserxperten har vi valgt at fokusere på private kunder. Vi dækker hele København, og har eksisteret siden 2012. Når du først har fået en pris fra os, garanterer vi dig en tid inden for en uge. I forbindelse med din vinduespudsning, vil vi oprette en kundeprofil til dig, som du kan benytte fremadrettet. Når du er logget ind, kan du se hvornår vores vinduespudser er i dit område, og derefter booke en passende tid. Du kan frit vælge imellem udvendig vinduespudsning, og kombineret udvendig- og indvendig vinduespudsning. Ønsker du derfor ikke at få pudset vinduer indvendigt hver gang, er dette helt op til dig. Som en ekstra service, tilbyder vi også at sende dig en månedlig mail, i forbindelse med at vi frigiver nye tider. Dermed har du det største udvalg af ledige tider til din rådighed, hvorved at du kan finde den tid som passer dig bedst.

Indvendig eller udvendig vinduespudsning?

Langt størstedelen af vores kunder i København, har kun udvendig vinduespudsning i tankerne, når de kontakter os for første gang. Trafikos, pollen og regnvand sætter sit tydelige præg på dine vinduer, og påvirker dit udsyn i en sådan grad, at det er svært at overse. Mange københavnere tror derfor det er nok, udelukkende at få foretaget udvendig vinduespudsning. Hvad mange glemmer, er dog at alt fra mados til partikler fra sterinlys, ikke blot forsvinder ud i det blå – nogle af disse partikler og denne os, vil finde vej til dine vinduer. Ønsker du derfor et krystalklart udsyn, er der ingen vej udenom, i det mindste at få foretaget indvendig vinduespudsning, hvert anden eller tredje gang som du for foretaget vinduespudsning.

Slip for besværet med et abonnement

Er du en af de københavnere, som har en travl hverdag, bør du overveje at gøre brug af vores abonnementsordning. Som fast abonnementskunde, kan du frit vælge mellem vinduespudsning hvert 4,6 eller 12. uge. Du kan tilmed få en ordning, hvor vi pudser dine vinduer udvendigt den ene gang, for så både at pudse vinduerne ind- og udvendigt næste gang. På den måde slipper du helt for at tænke på, hvornår det nu igen er tid til vinduespudsning. Uanset om du måtte vælge vores FLEX-ordning, eller vores faste abonnementsordning, faktureres du altid bagud. På den måde slipper du for at stå klar med kontanter, og betaler således blot efterfølgende via netbank.

Kvalitet til københavnerne

Vores kunder i København benytter os primært af to årsager, nemlig fordi at de tit ikke selv kan foretage vinduespudsningen udvendigt, samt at resultatet ikke bliver særlig godt, når de selv forsøger sig med skraber og sæbevand. At få foretages vinduespudsning hos Vinduespudserxperten , handler for os om at levere et flot resultat til dig, så smidigt og enkelt som overhovedet muligt. Af denne årsag, benytter vi nogle af Københavns bedste vinduespudsere, og sørger for at du får en god betjening af vores kontorpersonale. Vi lader nemlig vinduespudserne om at pudse vinduer, og vores kontorpersonale om alt fra bookinger, til fakturering og generel support. Dermed undgår vi, at vinduespudseren hænger halvt ude af et vindue, for så at skulle snakke i telefon og kigge i sin kalender. Resultatet taler for sig selv: kvalitetspudsning som både vinduespudseren og dig som kunde kan være stolte af, samt kundeservice i topklasse.

Slut med at vente på vinduespudseren

Ønsker du at få foretaget indvendig vinduespudsning, skal vi naturligvis have dig til at lukke os ind i dit hjem. For at undgå, at du skal bruge hele og halve dage på at lukke vinduespudseren ind, kommer vores vinduespudser i tidsintervaller af én time. Det betyder ikke at vores vinduespudser er på pletten, blot en time efter at du kontakter os – men at vi eksempelvis kommer mellem 10 og 11, hvis det er det tidsrum du vælger under din booking. Skal du have foretaget udvendig vinduespudsning, hvor vinduerne kan tilgås udefra, er det ikke nødvendigt for os at du er hjemme under vinduespudsning. Rigtig mange af vores kunder i København, skal dog alligevel have en tidsaftale, da vinduerne er i etageejendomme, kun kan tilgås via aflåst baggård, eller på anden måde kræver at du lukker os ind.

Vinduespolering med omtanke for miljøet

Som et af Københavns største  vinduespudserfirmaer, bruger vi en del rengøringsmidler på årlig basis. I naturlig forlængelse heraf, har vi derfor valgt at tage hensyn til miljøet, ved at benytte svanemærkede sæber og arbejdsmetoder som tager hensyn til miljøet. Dette indbefatter blandt andet, at vi arbejder effektivt på at minimere vores kørselsbehov, samt at vi sørger for at dosere blandt andet vinduespudsersæbe korrekt. På den måde benytter vi ikke mere sæbe end højst nødvendigt, og undgår den film som opstår på ruderne, hvis der er for meget sæbe i vandet. Svanemærket vinduessæbe er fuldt ud lige så effektivt, som konventionel vinduespudsersæbe. At vi tager miljøhensyn, har derfor ikke negativ indflydelse på det endelige resultat.

Den nemme løsning hvis du også ønsker rengøring

Kvalitetstid med familien vægter højt i dagens Danmark. Derfor er det ikke længere unormalt, at helt almindelige københavnere, vægter at købe sig til vinduespudsning. Dermed undgår de skænderier omkring hvem der nu skal vaske vinduerne derhjemme, og slipper således for både bekymringer, og den sure tjans som vinduespudsningen er for de fleste. Vores virksomhed startede oprindeligt som en ”ren” vinduespudservirksomhed, men omfatter den dag i dag også tagrenderens. Således har du mulighed for at kombinere din vinduespudsning, med tagrenderens.

At bruge den samme vinduespudser hver gang, har en række klare fordele. Som nævnt ovenfor, er det meget sandsynligt at du som kunde i København, skal have en tidsaftale fra gang til gang med vinduespudseren – altså at du skal låse vinduespudseren ind, og dermed være hjemme hver gang som du ønsker vinduespolering. Det kræver tillid til sin vinduespudser. derfor er det en sotr fordel at alle vores vinduespudsere har hver deres områdee, så du har den samme hver gang om som du kender det giver en dejlig tillid. Du har mulighed for at lade os opbevare en nøgle, så pudser vi når du er ude og du kommer så hjem til rene vinduer.  Ofte vil vi så blot koordinere det således, at vinduespudseren kommer på et tidspunkt, hvor du alligevel er hjemme.

Få et godt tilbud i dag

Det kan næsten ikke være nemmere at få et vinduespudsertilbud, end det er hos os. Oplys derfor blot dine kontaktoplysninger, antal vinduer, samt om du ønsker en pris på henholdsvis indvendig eller udvendig vinduespudsning, for at få et tilbud. Ofte vil vi herefter slå din adresse op via Google Streetview, for her at se, hvilken vinduestype som du har. Ud fra antallet af vinduesfag og din boligs størrelse, vil vi herefter være i stand til at give dig en god pris på vinduespudsning af dit hjem. Priserne tilføjes dit kundecenter, således at du fremadrettet selv har mulighed for at booke tider.

Du er også meget velkommen til at give os et kald, på telefon 30 80 40 30, hvor vores medarbejdere sidder klar, til at give dig et tilbud. Vores dygtige vinduespudsere ser frem til at besøge dig, og vise dig, hvor pæne dine vinduer kan blive, når de først har været i hænderne på en fagmand.

Det siger vores kunder

Lyder det ikke meget godt? Ring til os på 30 80 40 30

Træt af beskidte vinduer?

Få et tilbud her
Brug for vinduespudsning nu?