Vinduespudsning Christianshavn

Kunne du godt tænke dig at få flotte og rene vinduer ude og inde i din bolig på Christianshavn ? Sådan!, Du er havnet på den helt rigtige hjemmeside. Blot udfyld formular, så får du et tilbud fra os meget hurtigt.

Bestiller du vinduespudsning hos os, garanterer vi flotte og rene vinduer. Benyt nedenstående kontaktformular eller ring til os på 30 80 40 30.

Udfyld formularen

Det tager under 1 minut

Modtag tilbud

Indenfor 48 timer

Vi pudser dine vinduer

Indenfor max 1 uge

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning på Christianshavn inden for 48 timer

Vi glæder os til at betjene dig!

Så vi ved hvor vi skal sende vores dygtige folk hen

Så vi ikke havner i den forkerte by

Hvad skal vi give en pris på?

Så ved vi lidt om hvad vi skal regne en pris på...

Så vi kan ringe til dig inden for 48 timer.

Så vi ved hvor vores tilbud skal sendes til.

Noget vi bør vide om opgaven?

Vinduespudsning Christianshavn

Rene og spejlblanke vinduer ud mod gaden og gården ser godt ud, og har også en positiv effekt på lysindfaldet i din bolig. Takket være vind og vejr holder de rene og pæne vinduer desværre ikke evigt, og det er derfor en tilbagevendende opgave, du gang på gang skal sætte tid af til.

Det kan være en uoverskuelig opgave at skulle sætte tid af til i en travl hverdag, hvor tiden synes at flyve afsted med mere spændende og vigtigere gøremål.

Det er netop her, vi kommer ind i billedet. For med os som din vinduespudser slipper du for at holde dine vinduer pæne og rene, hvilket giver dig tid til andre og mere spændende ting.

Fast ordning – spar tid og penge 

Netop det med at spare tid og at kunne bruge den på noget mere vigtigt, er en af de store fordele ved at benytte os som din vinduespudser på Christianshavn. Ved at indgå i en fast abonnementsløsning kommer en af vores vinduespudsere forbi med faste intervaller. Dermed skal du heller ikke bruge tid på at tage stilling til, hvornår dine vinduer trænger igen.

Når du indgår i en fast abonnementsløsning, sparer du tilmed også penge, da du undgår at betale smudstillæg og samtidig bliver tilbudt helt op til 25% i rabat. Du kan altid opsige din aftale, da vi ikke ønsker at binde vores kunder.

Håndværkerfradrag – træk din vinduespudsning fra

Som om det ikke var nok, kan du ydermere trække din vinduespudsning fra i SKAT takket være håndværkerfradraget. Det er blot endnu en fordel ved at have os tilknyttet som din vinduespudser.

Det er nemt at vælge os

En ting som er vigtig for os, og som helt sikkert også vil glæde dig, er at vi har gjort det så nemt som muligt at få pudset dine vinduer. Derfor skal du blandt andet ikke angive detaljer om stigeflyt eller vinduestyper. Det eneste vi skal vide, er hvor mange vinduespartier du har og hvor mange kvadratmeter, din bolig er. Alene ud fra det kan vi beregne et godt tilbud til dig – det er nemt, simpelt og tidsbesparende for dig.

Få et tilbud på vinduespudsning i dag

Vil du gerne have et tilbud på vinduespudsning af dine vinduer? Så kan du nemt og enkelt få et uforpligtende tilbud ved at benytte vores ovenstående formular. Det eneste du skal gøre, er at oplyse navn, adresse og antallet af vinduespartier – så ringer vi dig op med et tilbud.

Du kan også kontakte os på 30 80 40 30 og få et tilbud med det samme!

Det siger vores kunder

Lyder det ikke meget godt? Ring til os på 30 80 40 30

Træt af beskidte vinduer?

Få et tilbud her
Brug for vinduespudsning nu?