Vinduespudsning Amager

Vi har flere kunder på Amager, og er nu klar til at udvide kartoteket med endnu flere tilfredse kunder – Er du den næste?

Vi har erfarne vinduespudsere, der står klar til at pudse ruderne: Ring for et uforpligtende tilbud på 30 80 40 30.

Udfyld formularen

Det tager under 1 minut

Modtag tilbud

Indenfor 48 timer

Vi pudser dine vinduer

Indenfor max 1 uge

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning på Amager indenfor 48 timer

Vi glæder os til at betjene dig!

Så vi ved hvor vi skal sende vores dygtige folk hen

Så vi ikke havner i den forkerte by

Hvad skal vi give en pris på?

Så ved vi lidt om hvad vi skal regne en pris på...

Så vi kan ringe til dig inden for 48 timer.

Så vi ved hvor vores tilbud skal sendes til.

Noget vi bør vide om opgaven?

Vinduespudsning Amager

Det er med vinduespudsning, som det er med rengøring. Det er ikke den mest spændende opgave i hjemmet, men det skal jo gøres fra tid til anden. Men hvis du er en af de mange på Amager, der er blevet træt af at finde pudsekluden og skraberen frem, når vinduerne bliver nussede og fedtede, så kan du med fordel læse med her. Vi udfører nemlig vinduespudsning i dit nærområde og har allerede ordrebogen fyldt godt op med tilfredse kunder på Amager. Men vi har plads til mange flere.

Private kunder har vores udelte fokus, og derfor har vi også mulighed for at tilpasse vinduespudsningen til dit behov. Vi tilbyder både udvendig og indvendig pudsning, og vi kan gøre det ud fra det skema, vi udarbejder sammen, men som altid kan ændres hen ad vejen, hvis du skulle ønske det. Der er for eksempel forskel på, hvor snavsede ruderne bliver i forhold til, om de vender ud mod en trafikeret vej, mod baghaven eller mod indkørslen. Den forskel gør, at vi kan variere på frekvenserne, så du får pudset de vinduer oftest, der har størst behov for det.

Få vinduerne pudset, mens du bruger tiden nyttigt

Der er naturligvis mange andre spændende ting, pligter og gøremål at tage sig til, i stedet for at pudse vinduer. Det er den frihed, du giver dig selv, når du hyrer os til at gøre arbejdet for dig. Du har helt sikkert vigtigere ting som familie, job, fritid og hobbies med vennerne eller studier, der ofte kræver din udelte opmærksomhed. Tiden er jo vor tids guld, og det skal man værne om. Vi sidder klar ved telefonen eller mailen til at give dig et unikt tilbud på din bolig – uanset om det er en mindre lejlighed eller patriciervilla eller hvor det er på Amager. Vi har ingen opgaver eller vinduer for den sags skyld, der er for små eller for store. Resultatet bliver altid det samme – nemlig skinnende, rene vinduer.

Fleksible løsninger for din skyld

Det er ikke bare tomme ord og floskler, når vi siger, at vi går så meget op i fleksibilitet, at vi har en klar ambition om at være branchens mest fleksible i forhold til personlige løsninger. Vores erfaring har nemlig vist os, at folk har vidt forskellige behov og ønsker for vinduespudsningen. Det kan umiddelbart været svært at vurdere, hvor ofte der er brug for en vinduespudsning – er det fire, otte eller 12 gange om året? Det betyder ikke noget. For med vores flexordning bestemmer du nemlig selv, hvor ofte du har brug for pudsning, hvis du ændrer mening undervejs. Vi udsender en mail en gang om måneden, og her kan du se, hvornår vores vinduespudsere kommer til Amager næste gang, og derigennem lave en aftale om også at komme forbi din adresse. I samme forbindelse skal du ikke bekymre dig om besværet ved at betale med kontanter, når vores vinduespudsere har udført arbejdet. Faktureringen sker efterfølgende, så du i ro og mag kan overføre betalingen via din netbank eller lignende.

En anden del af den fleksibilitet, vi sætter så højt, handler om indholdet af vinduespudsningen. Du kan nemlig helt selv bestemme fra gang til gang, om du skal have pudset vinduerne indvendigt eller udvendigt hver gang, eller om der eksempelvis kun skal pudses indvendigt hver anden gang.

En fast ordning udløser rabat

Hvis du i stedet foretrækker en fast ordning på din vinduespudsning, kan vi naturligvis også indgå en sådan aftale. En fast aftale er for dig, der ikke ønsker at tage stilling til vinduespudsningen fra uge til uge eller måned til måned. Du aftaler med os, hvor ofte der skal pudses – for eksempel en gang om måneden, en gang i kvartalet, eller hvilken som helst anden frekvens, som du mener, er den rigtige for din bolig.

Og der er endda en rabat at hente med en fast aftale. Det skyldes, at vores hold af vinduespudsere skal bruge mindre tid til at planlægge arbejdet med en fast aftaler, og det skal selvfølgelig også komme dig på Amager til gode.

Men det er ikke sådan, at du er bundet på hænder og fødder med en fast aftale. Vi ønsker som før nævnt at være så fleksible, som overhovedet muligt, og selv om du har indgået en fast aftale, kan der jo godt opstå situationer, der gør, at du ikke har mulighed for at være hjemme på det aftalte tidspunkt. I sådanne tilfælde skal du blot kontakte os senest 48 timer inden aftalen, og så laver vi en ny aftale en mere passende dag. På samme måde gælder det, at du til enhver tid kan ændre på intervallerne, så du for eksempel går fra 12 vinduespudsninger om året til otte eller omvendt. Din faste aftale kan du i øvrigt opsige til enhver tid og/eller skifte til flexordningen. Vi ønsker kun tilfredse kunder, og vi vil derfor ikke binde dig til nogen bestemt løsning.

Det er enkelt, nemt og bekvemt

Vores vinduespudsere har erfaring med opgaver på alle typer boliger – lejligheder, parcelhuse, patriciervillaer, byhuse og så videre. Der er ingen opgave, vi ikke vil eller kan påtage os. Det gælder også for den type vinduer, du har i boligen, hvor de sidder, og hvor mange der er. Vi har fravalgt besværet med at finde ud af, hvilken type vinduer du har – om det er småsprossede, termo, bondehus, dannebrog- eller forsatsvinduer er ligegyldigt at vide for os. Bor du på 3., 4. sal eller endnu højere i en lejlighed på Amager? Det er ikke noget problem, idet vores team har udstyret og erfaringen til at håndtere alle højder og vinduestyper.

Det eneste, vi spørger om, når vi udregner et tilbud til dig, er hvor stor boligen er i kvadratmeter, og hvor mange vinduesfag der er – altså antallet af vinduespartier. Når vi ved det, kan vi sammensætte et tilbud på vinduespudsning i dit hjem. Det hele klares under en samtale med vores dygtige folk i kundeservice, ligesom vi kan undersøge vinduerne nærmere via kort på internettet – blandt andet på Googles Streetview. Det er enkelt, nemt, og bekvemt.

Ring eller skriv og få et uforpligtende tilbud i dag

Nu har vi fortalt en masse om os og vores måde at gå til vinduespudsningen på. Kunne det ikke være interessant at finde ud af, hvor meget det koster og finde ud af, hvordan vi vil løse opgaven i din bolig? Det er helt uforpligtende at kontakte os og indhente tilbuddet, og det kan du gøre ved at udfylde formularen øverst på siden her med oplysninger om navn, adresse og antal vinduespartier, og så ringer vi dig eller skriver en mail med en god pris på fortrinlig kvalitetspudsning. Du kan også vælge den hurtigere løsning ved at ringe til vores kundeserviceafdeling på 30 80 40 30, som efterfølgende straks sætter dit unikke tilbud sammen. Vi ser frem til at sende vores dygtige hold vinduespudsere hjem til dig – det vil du ikke fortryde.

Det siger vores kunder

Lyder det ikke meget godt? Ring til os på 30 80 40 30

Træt af beskidte vinduer?

Få et tilbud her
Brug for vinduespudsning nu?