Vinduespudsning Allerød – Få et tilbud fra en professionel vinduespudser

Gør som en masse andre Allerød borgere, og vælg vinduespudsning fra Vinduespudserxperten. Vi har eksisteret i 10 år, og har vinduespudsere med masser af erfaring.

Ring 30 80 40 30 for et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Allerød.

Udfyld formularen

Det tager under 1 minut

Modtag tilbud

Indenfor 48 timer

Vi pudser dine vinduer

Indenfor max 1 uge

Få et gratis tilbud på vinduespudsning i Allerød inden for 48 timer

Vi glæder os til at betjene dig!

Så vi ved hvor vi skal sende vores dygtige folk hen

Så vi ikke havner i den forkerte by

Hvad skal vi give en pris på?

Så ved vi lidt om hvad vi skal regne en pris på...

Så vi kan ringe til dig inden for 48 timer.

Så vi ved hvor vores tilbud skal sendes til.

Noget vi bør vide om opgaven?

Vinduespudsning Allerød

Vi er ikke som traditionelle vinduespudserforretninger. Sagen er nemlig den, at vores virksomhed blev stiftet, fordi at vi kunne se, at vinduespudserbranchen havde brug for innovation. Vi ville gøre det muligt for folk, at bestille tid hos vinduespudseren, på en nem måde hjemme foran deres computer eller via deres telefon. Med andre ord: slut med at angive rudetyper, antal stigeflyt samt at tælle enkeltruder op, blot for at få en pris. Og slut med at ringe og maile til vinduespudseren, for så at finde ud af at vinduespudseren enten er på ferie, har lukket virksomheden eller noget helt tredje.

Fokus på Dit behov for vinduespudsning

I Vinduespudserxperten har vi valgt at fokusere på de behov de private kunder har. Vi dækker hele Allerød, og har eksisteret siden 2009. Når du først har fået en pris fra os, garanterer vi dig en tid inden for 1 uge. I forbindelse med din vinduespudsning, vil vi oprette en kundeprofil til dig, som du kan benytte fremadrettet. Når du er logget ind, kan du se hvornår vores vinduespudser er i dit område, og derefter booke en passende tid. Du kan frit vælge imellem udvendig vinduespudsning, og kombineret udvendig- og indvendig vinduespudsning. Ønsker du derfor ikke at få pudset vinduer indvendigt hver gang, er dette helt op til dig. Som en ekstra service, tilbyder vi også at sende dig en månedlig mail, i forbindelse med at vi frigiver nye tider. Dermed har du det største udvalg af ledige tider til din rådighed, hvorved at du kan finde den tid som passer dig bedst.

Få et godt tilbud i dag

Det kan næsten ikke være nemmere at få et vinduespudsertilbud, end det er hos os. Oplys derfor blot dine kontaktoplysninger, antal vinduer, samt om du ønsker en pris på henholdsvis indvendig eller udvendig vinduespudsning, for at få et tilbud. Ofte vil vi herefter slå din adresse i Allerød op via Google Streetview, for her at se, hvilken vinduestype som du har. Ud fra antallet af vinduesfag og din boligs størrelse, vil vi herefter være i stand til at give dig en god pris på vinduespudsning af dit hjem. Priserne tilføjes dit kundecenter, således at du fremadrettet selv har mulighed for at booke tider.

Du er også meget velkommen til at give os et kald, på telefon 30 80 40 30, hvor vores medarbejdere sidder klar, til at give dig et tilbud. Vores dygtige vinduespudsere ser frem til at besøge dig, og vise dig, hvor pæne dine vinduer kan blive, når de først har været i hænderne på en fagmand.

Det siger vores kunder

Lyder det ikke meget godt? Ring til os på 30 80 40 30

Træt af beskidte vinduer?

Få et tilbud her
Brug for vinduespudsning nu?