Vinduespudsning Kvistgård

Få et bedre udsyn og lysindfald med professionel vinduespudsning. Vi holder vinduer i alle boligtyper fri for snavs, fedt og sod til en konkurrencedygtig pris.

Vil du gerne kunne se ud ad dine vinduer igen? Så kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på vinduespudsning på telefon 30 80 40 30 eller udfyld vores kontaktformular.

Udfyld formularen

Det tager under 1 minut

Modtag tilbud

Indenfor 48 timer

Vi pudser dine vinduer

Indenfor max 1 uge

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Kvistgård inden for 48 timer

Vi glæder os til at betjene dig!

Så vi ved hvor vi skal sende vores dygtige folk hen

Så vi ikke havner i den forkerte by

Hvad skal vi give en pris på?

Så ved vi lidt om hvad vi skal regne en pris på...

Så vi kan ringe til dig inden for 48 timer.

Så vi ved hvor vores tilbud skal sendes til.

Noget vi bør vide om opgaven?

Vinduespudsning Kvistgård

Elsker du dine vinduespartier, fordi de giver et fantastisk lys og et rigtig godt udsyn til haven? Det ser rigtig godt ud med en bolig eller en lejlighed, der har mange og store vinduespartier. Men de mange og flotte vinduer har en enkelt bagside – for de skal pudses med jævne mellemrum både ude og inde. Er det en opgave, du har svært ved at overskue i en travl hverdag, hvor der også er mange andre gøremål?

Så træder vi gerne til allerede i dag, hvis du ønsker det. For med os som din vinduespudser i Kvistgård kan du slippe for at svede over at pudse vinduer og stresse over, at det skal gøres. Den dårlige samvittighed forsvinder med det samme, vi bliver sat på opgaven. Vi har allerede mange kunder i Kvistgård og hjælper derfor også gerne dig, når nu vi alligevel kører rundt i området.

Flexordning eller fast aftale? Du bestemmer

Hos VinduespudserXperten tilbyder vi forskellige ordninger for vores kunder, da vi ønsker, at det skal være så frit og individuelt som muligt at være kunde hos os.

Vi tilbyder derfor som det første en fast ordning med faste intervaller. Dette er en abonnementsordning, hvor du selv bestemmer, om vi skal komme forbi 2, 4, 8 eller måske endda 12 gange forbi din adresse i Kvistgård for at pudse vinduer. I denne ordning kan du få pudset vinduer både ude og inde. Vi anbefaler, at du får pudset vinduer indenfor hver anden eller tredje gang, da partikler og støv hurtigt sætter sig på vinduerne. Vi giver desuden rabat på faste aftaler, hvilket er penge du kan bruge på noget andet.

Ønsker du noget mere fleksibelt, har vi også det, vi kalder for en flexordning. Her bestemmer du selv fra måned til måned, om vi skal komme forbi. Du får online adgang til booking af vinduespudsning i Kvistgård, hvilket gør det muligt at booke tid, når dine vinduer er blevet snavsede. Du får dog også en mail tilsendt hver måned, hvor vi fortæller dig, hvornår vi er i Kvistgård. Herfra kan du booke en tid direkte i systemet via et link.

Du har derfor fuld frihed og fleksibilitet, når du hyrer os til vinduespudsning i Kvistgård.

Vinduespudsning i høj kvalitet

Uden glade og tilfredse kunder ville der ikke være nogen vinduer at pudse. Det er din og andre kunders tillid, vi lever af. Derfor er vi meget opmærksomme på at levere vinduespudsning i bedste og højeste kvalitet. Men kvaliteten kan ikke stå alene, da den også skal bakkes op af god kundeservice. Dette bestræber vi os på hver eneste dag – også når vores medarbejdere tropper op hos dig for at vaske dine vinduer.

Vi står altid til rådighed for at bevare dine spørgsmål, hjælpe dig med at beregne et tilbud eller ændre på aftaler. Vi er glade og søde mennesker, som bare gerne vil hjælpe med at lette dig og andre kunders hverdag. Så ring eller skriv gerne uanset, hvad det er, du har på hjerte. Så hjælper vi dig bedst muligt med et smil på læben.

Miljøet er vigtigt for os

Som vinduespudserfirma føler vi os forpligtet til at mindske vores aftryk på miljøet. Det gør vi ved at benytte miljøvenlige produkter såsom Svanemærket sæbe under vinduespudsningen. Det er et mindre skridt, men det er et skridt i den rigtige retning, og som kan give dig god samvittighed. Produkterne er lige så effektive som de traditionelle, så selvom vi tager hensyn til miljøet, er det ikke noget, du ville kunne se på vinduerne – for de bliver lige så rene som altid!

Vi kører heller ikke mere end nødvendigt. Vi planlægger derfor altid vores ruter i Kvistgård og andre områder meget nøje, så vi belaster miljøet mindst muligt. Det betyder i sidste ende også, at vi kan tilbyde vores vinduespudsning billigere end ellers.

Træk din vinduespudsning i Kvistgård fra i skat

Der er kun fordele forbundet med at få pudset dine vinduer af os. For ikke alene giver vi rabat på faste aftaler, og gør det nemt for dig at booke online. Fordi vi tilbyder vinduespudsning, kan du som privatperson også få trukket op til en tredjedel af udgifterne til lønnen fra. Det giver dig en endnu større grund til, hvorfor du straks skal i gang med at få os til at pudse vinduer.

Vi er klar til at pudse dine vinduer

Vi elsker at pudse vinduer og kommer derfor gerne og ordner dine flotte vinduespartier – uanset om du bor i en større villa eller i en lejlighed. Vi har ekspertisen og det udstyr, der skal til for at gøre dine vinduer rene og blanke.

Ved at ringe ind til os kan du i løbet af ganske få øjeblikke blive oprettet som privatkunde. Her spørger vi ind til din adresse og antallet af vinduer, så vores vinduespudsere kan forbedrede sig så godt som muligt, når de tropper op hos dig den første gang. Herefter finder vi ud af, om du ønsker en fast ordning, og hvor ofte du gerne vil have, vi skal komme forbi og pudse vinduer.

Vi er søde og rare og hjælper dig godt i gang med vinduespudsning ved din bolig i Kvistgård. Vores vinduespudsere står allerede klar, så ring gerne på 30 80 40 30 eller udfyld kontaktformularen øverst på siden.

 

Det siger vores kunder

Lyder det ikke meget godt? Ring til os på 30 80 40 30

Træt af beskidte vinduer?

Få et tilbud her
Brug for vinduespudsning nu?