Vinduespudsning Glostrup

Har du brug for hjælp til vinduespudsning? Vi leverer vinduespudsning i Glostrup i bedste kvalitet. Udfyld nedenstående kontaktformular og få et uforpligtende tilbud.

Vi samler på glade og tilfredse kunder og glæder os til, at du bliver en af dem. Ring til os i dag på 30 80 40 30 og få et unikt tilbud på vinduespudsning.

Udfyld formularen

Det tager under 1 minut

Modtag tilbud

Indenfor 48 timer

Vi pudser dine vinduer

Indenfor max 1 uge

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Glostrup inden for 48 timer

Vi glæder os til at betjene dig!

Så vi ved hvor vi skal sende vores dygtige folk hen

Så vi ikke havner i den forkerte by

Hvad skal vi give en pris på?

Så ved vi lidt om hvad vi skal regne en pris på...

Så vi kan ringe til dig inden for 48 timer.

Så vi ved hvor vores tilbud skal sendes til.

Noget vi bør vide om opgaven?

Vinduespudsning Glostrup

Er det længe siden, du sidst har fået pudset vinduerne i dit hjem? Hvis du ligesom mange andre borgere i Glostrup har travlt, så kan du nok ikke præcist huske, hvornår vinduerne sidst blev gjort rene. Det er der ikke meget at sige til, da vinduespudsning for langt de fleste ikke står højt på listen, og gerne bliver sprunget over til fordel for andre og mere interessante planer eller aftaler.

Hvis du kan genkende dig selv i det, så er du havnet det helt rette sted. For her er hjælpen nemlig nær. Vi udfører vinduespudsning i alle former for boliger, og tager imod enhver udfordring. Vores dygtige og erfarne medarbejdere har allerede kunder i Glostrup, men der er altid plads og tid til endnu en glad og tilfreds kunde.

Ring til os på ovenstående nummer eller læs mere om vores service nedenfor, hvis du overvejer at vælge os som din nye vinduespudser.

Vinduespudsning efter dine behov

Med os som din leverandør af vinduespudsning, får du det nøjagtigt, som du gerne vil have det. Det betyder, at vinduespudsning bliver planlagt og tilrettelagt efter dine behov. Mere uddybende betyder det, at du selv bestemmer, hvor ofte du vil have vinduerne pudset, om de skal pudses inde og ude hver gang eller på skift, om du ønsker en fast ordning eller online booking. Det er fuldstændigt op til dig.

Få rabat ved en fast ordning

Vi tilbyder to forskellige ordninger, som du frit kan vælge imellem. Men vores faste ordning, beslutter du dig for, hvor ofte vi skal komme forbi dig det næste halve eller hele år. Har du lyst til, at vi kommer forbi fire, otte eller måske endda tolv gange om året og pudser dine vinduer? Det er helt op til dig. Vi kalder også vores faste ordning for abonnementsordningen, og den giver dig en fast rabat. Vi har nemlig valgt, at det skal komme dig som kunde til gode, at vores medarbejdere har lettere ved at planlægge deres arbejdsdag.

Flexordning – vinduespudsning når du har tid

Hvis du ikke er helt sikker på, hvor ofte du skal have pudset vinduer, så er det måske bedre for dig at vælge vores flexordning. I denne ordning booker du tid til vinduespudsning online, når du har behov. Én gang om måneden sender vi dig en mail, hvor vi informerer om, hvilke dage vores dygtige vinduespudsere er i Glostrup. Dermed kan du fra måned til måned booke en tid til den dag, hvor det passer dig bedst, at vi kigger forbi.

Uanset hvilken ordning du har det bedst med, garanterer vi, at du får vinduespudsning i bedste kvalitet.

Vi hjælper også med indvendig vinduespudsning

Langt de fleste af vores kunder i Glostrup har fokus på at få pudset vinduerne på udvendig side. Det er selvfølgelig også her, du kan se den største effekt af vinduespudsningen, da der sidder støv og skidt og snavs fra vejrets skiften.

Men ligesom i det gamle vandtårn bliver vinduerne på indvendig side faktisk lige så beskidte som på udvendig side. Det sker på grund af partikler fra mados og stearinlys samt støv, der hvirvler rundt i luften.

Hvis du helst gerne vil slippe for at tage dig af indvendig vinduespudsning, så klarer vi den for dig. Du bestemmer helt selv, hvor ofte du har behov for det. En ting kan du være sikker på – vi kommer forbi, når du har brug for det.

Er det et stykke tid siden sidst?

Vinduespudsning er fuldstændig ligesom almindelig rengøring – jo længere tid siden det sidst blev gjort, des mere tid skal der bruges på det. Hvis det er længe siden, du sidst fik pudset vinduer, kan der være opstået forskellige aflejringer på ruden lige så vel som fugerne omkring vinduet kan være blevet helt sorte af snavs eller være tørret helt ind.

Hvis dine vinduerne ser sådan ud, kan det tage lidt længere tid for vores vinduespudsere at gøre dine vinduer rene, da de skal gå anderledes til værks og bruge andre værktøjer.

Jo oftere du får pudset dine vinduer, jo nemmere er det også for os at pudse dem og holde dem pæne og rene.

Vi renser også tagrenderne

Hvis du bestiller vinduespudsning hos os, har du også mulighed for at få renset dine tagrender til en fordelagtig løsning, hvis du har behov for det på din bolig i Glostrup. Vi synes, det skal være så let som muligt at holde sin bolig pæn – så vil du gerne høre nærmere om vores ordning med tagrenderens, er du mere end velkommen til at ringe eller skrive via kontaktformularen.

Vi er miljøvenlige

Vi tænker også på miljøet, når vi pudser dine vinduer. Vi har alle et ansvar for at passe på miljøet, og det ansvar har vi påtaget os. Derfor har vi fokus på, at vores vinduespudsning er så miljøvenlig som overhovedet muligt. Det betyder, at vi anvender svanemærkede produkter, som er lige så effektive som produkter, der indeholder skadelige kemikalier.

Som noget helt andet sørger vi også for at undgå for meget unødig kørsel i Glostrup, da vores medarbejdere om morgenen nøje planlægger ruten, så kørslen bliver minimeret.

Kontakt os i dag hvis du ønsker os som din vinduespudser

Vil du gerne have os som din vinduespudser, og vil du gerne vide mere om vores fordelagtige services? Så er du velkommen til at ringe til vores dygtige kundeservicemedarbejdere på 30 80 40 30. De oplyser dig om vores services på få minutter, og giver dig mulighed for hurtigt at tage stilling til, om vi opfylder dine behov.

Du har også mulighed for at udfylde kontaktformularen ovenfor. Når du har udfyldt dit navn, adresse og antal vinduespartier, vender vi tilbage inden for 48 timer med et unikt tilbud til dig.

Vores dygtige vinduespudsere står klar til at lægge vejen forbi dig og give dig så rene og pæne vinduer, at du kan spejle dig i dem efterfølgende.

 

Det siger vores kunder

Lyder det ikke meget godt? Ring til os på 30 80 40 30

Træt af beskidte vinduer?

Få et tilbud her
Brug for vinduespudsning nu?