Vinduespudsning KBH

Vil du gerne have hjælp til rene vinduer ude og inde i din bolig i København? Så er du havnet det rette sted. Udfyld formularen og vi vender hurtigt tilbage!

Få mere tid i hverdagen ved at lade os klare vinduespudsningen. Udfyld kontaktformularen nedenfor eller ring til os i dag på 30 80 40 30

Udfyld formularen

Det tager under 1 minut

Modtag tilbud

Indenfor 48 timer

Vi pudser dine vinduer

Indenfor max 1 uge

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i København inden for 48 timer

Vi glæder os til at betjene dig!

Så vi ved hvor vi skal sende vores dygtige folk hen

Så vi ikke havner i den forkerte by

Hvad skal vi give en pris på?

Så ved vi lidt om hvad vi skal regne en pris på...

Så vi kan ringe til dig inden for 48 timer.

Så vi ved hvor vores tilbud skal sendes til.

Noget vi bør vide om opgaven?

Vinduespudsning Kbh

Giver en ren og pæn bolig dig overskud og energi? Men har du lidt svært ved at overskue at skulle igennem indvendig og udvendig vinduespudsning flere gange om året?

Vinduespudsning er ligesom andre rengøringsopgaver noget, der bare skal overstås. Der er bare det ved vinduespudsning, at det er en større opgave, som kan virke uoverskuelig at komme igennem – både inden og når, man er gået i gang med opgaven.

Vi kan sagtens sætte os ind i, at vinduespudsning måske ikke lige er din kop te, og at du hellere vil bruge tiden på noget andet. Det er netop her, vores dygtige og erfarne vinduespudsere træder til. De hjælper dig hellere end gerne med at få dine vinduer til at skinne.

Det er nemt at overlade vinduespudsningen til os

Hvis du synes, det lyder fornuftigt at overlade vinduespudsningen til os, så kan vi glæde dig endnu mere med, at vi har gjort det så nemt for dig som overhovedet muligt. Vi beder dig derfor hverken om at angive, hvor mange stigeflyt der er, eller hvilke vinduestyper du har.

De eneste ting vi skal have at vide fra dig, er hvor mange kvadratmeter din bolig er, samt hvor mange vinduespartier den har. Ud fra de informationer sammensætter vi et unikt tilbud til dig. Nemmere bliver det ikke.

Fast eller flex – du bestemmer selv

Vi er et fleksibelt firma og tilbyder vores kunder to forskellige ordninger – en fast og en flexordning. Det gør vi, fordi vi gerne vil imødekomme de behov, vores kunder har.

Mange af vores kunder i København vælger vores faste abonnementsløsning. Her bestemmer du helt selv, hvornår vi fast skal komme forbi din adresse. Du vælger allerede fra start, hvor ofte vores vinduespudsere skal kigge forbi din bolig i København. Det er helt op til dig, om du ønsker et besøg fire, otte eller flere gange om året.

Er du omvendt ikke helt sikker på, hvor ofte dine vinduer trænger, og hvornår du synes, vi skal kigge forbi, kan du vælge vores flexordning. Hver måned sender vi dig en mail, som oplyser dig om, hvornår vores vinduespudsere er i København. Når du har set den, er det eneste, du skal gøre at give besked, om de også skal komme forbi hos dig.

Kontakt os allerede i dag

Vil du gerne have os til at klare vinduespudsningen? Så ring til os allerede i dag på 30 80 40 30 eller udfyld kontaktformularen ovenfor – så vender vi hurtigt tilbage med et skræddersyet tilbud.

Det siger vores kunder

Lyder det ikke meget godt? Ring til os på 30 80 40 30

Træt af beskidte vinduer?

Få et tilbud her
Brug for vinduespudsning nu?