Privat Vinduespudsnings Tilbud

Har du brug for hjælp med at klare vinduespudsningen? Så er du havnet det helt rigtige sted! Udfyld formularen og få et tilbud på privat vinduespudsning allerede i dag!

Vil du gerne vide, hvad privat vinduespudsning koster hos os? Ring til os på 30 80 40 30 og få et uforpligtende tilbud.

Udfyld formularen

Det tager under 1 minut

Modtag tilbud

Indenfor 48 timer

Vi pudser dine vinduer

Indenfor max 1 uge

Få et tilbud på vinduespudsning inden for 48 timer

Vi glæder os til at betjene dig!

Så vi ved hvor vi skal sende vores dygtige folk hen

Så vi ikke havner i den forkerte by

Hvad skal vi give en pris på?

Så ved vi lidt om hvad vi skal regne en pris på...

Så vi kan ringe til dig inden for 48 timer.

Så vi ved hvor vores tilbud skal sendes til.

Noget vi bør vide om opgaven?

Vinduespudsning Privat

Er vinduespudsning ikke just det, der driver din motivation? For mange mennesker er vinduespudsning ikke lige det, der står højest på listen over opgaver, der skal ordnes. De fleste ser på opgaven som tidskrævende, vanskelig og besværlig. Og har du endda vinduer, der sidder højt oppe eller er svære at komme til, er det måske heller ikke lige en opgave, du har lyst til at kaste dig ud i af sikkerhedsmæssige årsager.

Hvis det er sådan du har det, når tiden er inde til at få pudset dine vinduer, kan du i stedet få vores erfarne vinduespudsere til at holde dine vinduer rene og flotte året rundt.

Når vi dukker op for at pudse dine vinduer, kan du altid forvente en høflig og smilende vinduespudser, som er klar til at pudse dine vinduer på bedste vis. Vi går nemlig højt op i god kundeservice, og derfor er din tilfredshed vigtig for os.

Vi dækker hele København og Nordsjælland og udfører fx. vinduespudsning i Allerød, Charlottenlund, Glostrup, Herlev og Holte.

Vores medarbejdere er dygtige til deres fag

Når du bestiller privat vinduespudsning hos os, kan du gøre det med en forventning om, at de er erfarne og dygtige til deres arbejde. Det går vi meget højt op i, at de er, da de er vores ansigt udadtil, og altså en del af den oplevelse, du som kunde får hos os. Vi har derfor kun medarbejdere, der er dygtige vinduespudsere, og som er dygtige til at levere en god service.

Det skal være trygt at bestille vinduespudsning hos os – og det garanterer vi, at det er.

Fordi vores medarbejdere er så dygtige, som de er, kan de også klare enhver stillet opgave. Det betyder derfor, at du ikke skal holde dig tilbage, hvis du har vinduer, der er svære at komme til eller sidder højt oppe – vores vinduespudsere har nemlig prøvet lidt af hvert, og har derfor udstyr med til at kunne klare enhver opgave.

Hvor lang tid tager det?

Hvor lang tid det tager at pudse dine vinduer afhænger af, hvor lang tid siden det er, du sidst fik pudset dine vinduer. Er det længe siden, du sidst fik dem pudset, tager det noget længere tid for vores medarbejdere at ordne dine vinduer. Det gør det, da dine vinduer med al sandsynlighed vil have behov for at blive afrenset. Det betyder, at dine vinduer skal have en grundrensning, som indebærer, at vi fjerner urenheder ved hjælp af at specialværktøj.

En anden ting som også medfølger, når vinduerne ikke bliver pudset ofte, er at fugerne rundt om vinduet bliver tørre og sorte af snavs. Det har den bivirkning, at de samler fugt til sig under vinduespudsningen, som i uheldige tilfælde samler sig til vanddråber, der løber ned af det nypudsede vindue.

Vores medarbejdere forsøger så godt som muligt at undgå dette scenarie – dog kan det helt undgås, hvis du får privat vinduespudsning med jævne mellemrum.

Vi tager os også af tagrenden

Hvis du bestiller privat vinduespudsning hos os, har du også mulighed for at få en god aftale om tagrenderens, hvis du har et behov for det. Som en ekstra service tilbyder vores dygtige vinduespudsere nemlig også tagrenderens, som de udfører sammen med vinduespudsningen. Hvis du gerne vil vide mere om det, er du mere end velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig.

Vi tilbyder flex eller fast abonnement

Det er ikke vigtigt for os, hvor ofte du får pudset vinduer. Til gengæld er det vigtigt for os at fuldføre arbejdet til din fulde tilfredshed, så vi har gjort os fortjent til, at du vælger vores service igen.

Vi tilbyder derfor forskellige ordninger, som kan tilpasses dine behov. Om det er fire eller ti gange om året eller tre gange i kvartalet er helt op til dig. Hvis du har svært ved at beslutte dig for, hvor ofte du har behov for vinduespudsning, tilbyder vi en flexordning, hvor du selv bestemmer, hvor ofte vores vinduespudser skal lægge vejen forbi din adresse.

Er du mere komfortabel med at have en fast ordning, hvor vi kommer forbi med faste intervaller bestemt af dig, så er det også en løsning, vi tilbyder. Fordelen ved at vælge en fast ordning er, at du får rabat.

Når du vælger en af løsningerne, er du ikke låst fast. Du kan altid ændre mening og ordning hen ad vejen. Det kræver kun et kort opkald til vores kundeservice, som så sørger for, at ændringen allerede træder i kraft ved vores næste besøg hos dig.

Vi går meget op i at tilbyde den størst mulige fleksibilitet for vores kunder.

Vi klarer også indvendig vinduespudsning

For at få det optimale ud af vores vinduespudsning bør du også en gang imellem få pudset dine vinduer på indvendig side. Hvis ikke det er noget, du har lyst til at tage dig af, så klarer vi også den opgave.

Det er nødvendigt at pudse vinduerne indenfor af og til, da mados og partikler fra stearinlys og brændeovn sætter sig som en usynlig hinde på dine vinduer. Det har naturligvis en indflydelse på lysindfaldet og udsynet fra din bolig.

Vi anbefaler derfor, at du af og til også bestiller os til indvendig vinduespudsning. Hos os behøver du ikke bestille det hver gang, du har bestilt os til at komme forbi og pudse dine vinduer. Vi har nemlig fleksible løsninger, hvor du kan få dem pudset ude og inde på skift.

Vi er miljøbevidste

Vi lever i en tid, hvor miljøet er nødt til at være på dagsordenen. Det har vi taget til os, og derfor arbejder vores medarbejdere med produkter, der er miljøvenlige. Vi er meget bevidste om at bruge svanemærkede produkter, da de ikke belaster vores miljø. Derudover går vores miljøbevidste valg heller ikke ud over kvaliteten af vinduespudsningen – du får de samme skinnende rene vinduer som med mindre miljøvenlige produkter – forskellen er blot at arbejdet bliver udført med god samvittighed.

Vi har gjort betalingen nem med MobilePay

God service og fleksibilitet er som sagt vigtige nøgleord for os, hvilket har lagt grund til at tilbyde betaling med MobilePay. Betalinger er noget vi gør mange gange om ugen, og derfor synes vi også, det skal være så let som overhovedet muligt for vores kunder. Det skal ikke tage mere end et øjeblik, da vi godt ved, at du hellere vil bruge tiden på andre og mere spændende ting.

Betaling med MobilePay er en nem og sikker betalingsmetode, som du trygt kan anvende.

Få privat vinduespudsning allerede i dag!

Er du klar på at få mere tid i hverdagen og slippe for at vaske og pudse vinduer? Så står vi klar til at hjælpe dig. Det eneste du skal gøre, er at kontakte os i dag på 30 80 40 30, hvor vores søde og kompetente kundeservicemedarbejdere sidder klar til at hjælpe og rådgive dig med udgangspunkt i dine behov.

Som en anden mulighed kan du også kontakte os via vores kontaktformular, som du finder ovenfor. Her skal du blot udfylde dit navn, adresse og antallet af vinduespartier, som du skal have pudset.

Så garanterer vi at vende hurtigt tilbage med et godt tilbud.

Benyt formularen ovenfor, og få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning af højeste kvalitet. Vi dækker hele Storkøbenhavn, og kan derfor hjælpe dig uanset om du bor på Frederiksberg, København, Vestegnen, Nordsjælland eller Østerbro.

Det siger vores kunder

Lyder det ikke meget godt? Ring til os på 30 80 40 30

Træt af beskidte vinduer?

Få et tilbud her
Brug for vinduespudsning nu?